2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok zor olmayan ve bütçeyi kasmayacak 3 oyuncuyu (ermal,tutku,izzet) kısa süre içinde alıp daha rahat bir transfer dönemi geçirebilirdik.fener elbbetteki iyi adamlar aldı buda ister istemez bazı arkadaşlarda tedirginlik ve panik havası yaratmış oldu ama türk oyuncu rotasyonuna alınacak iyi oyunculardı bu isimler,ermal sırtı dönük oyunuyla önemli bir alternatif olabilirdi tutku ise engin'in şu anki durumunda PG rotasyonunda sorumluluk alabilecek bir isim bence izzet'te gelecek adına iyi bir yatırım.bence bu şekilde bir kadro çok iyi olabilirdi.
PG. Arroyo,Ender,Tutku
SG.Sinan,Henry,Göksenin
SF.Marko,Cenk
PF.Ersin.Erceg,İzzet
C.Jawai,Furkan,Ermal
Gordon veya daha istikrarlı bir isim 6.cı yabancı olabilirdi.

Şimdi Fenerbahçe maçını tekrar izliyorum da, sezon içinde "keşke N'Dong olsaydı" cümlesini bir hayli kullanacağız gibime geliyor, inşallah kullanmayız.. Gerçekten çok başka oynuyordu.

Forumda da Macvan'ı savunan arkadaşlar oluştuğuna göre Erceg gelmeyecek galiba. Acaba Macvan ile devam edelim transfer yapmayalım mı denildi ?

ne macvan ne erceg miş arkadaş ya...kaç sayfadır macvan erceg tartışması alıp başını gidiyor. evet macvan kötü sezon geçirdi ama her sezon kötü olcak diye bi kural yok. veya erceg beşiktaşta çok iyi geçir di ergin hoca ile birlikte ama bizde başarılı olcağının garantisi yok. bi an önce 4 numaramızda belli olsa da artık kapansa şu transfer muhabbeti...

İbrahim seten : İzzet türkyılmaz için günlerdir uğraşan galatasaray fenerbahçenin devreye girmesi ile transferi zora soktu izzet yüksek ihtimal fenerbahcede.

İbrahim seten : İzzet türkyılmaz için günlerdir uğraşan galatasaray fenerbahçenin devreye girmesi ile transferi zora soktu izzet yüksek ihtimal fenerbahcede.

İşini muhteşem şekilde yapan şube koordinatörümüz sayesinde önce elimizdeki İlkan'ı aldılar, şimdi İzzet'i de almak üzereler, Çağlar Torun'un yazdığına göre Kenan Sipahi'yi de bu yıl Tofaş'ta kiralık oynaması teklifiyle bitirmeye çalışıyorlar.

Allah'tan Mahmuti döneminde Furkan'ı transfer edebilmişiz. Yetenekli ve genç yerli oyuncuları takıma kazandırma gereği görmemek, Galatasaray'ın gelecek yıllarını hiç düşünmemek iyi iş valla, tebrik ediyorum!

bazı sorunlar nedeniyle bir kaç gün forumu,haberleri takip edemedim. Sanırım daha transfer olmamış.
Ek olarak Kenan Sipahi gerçekten yetenekli alan takım iyi iş yapar.

İşini muhteşem şekilde yapan şube koordinatörümüz sayesinde önce elimizdeki İlkan'ı aldılar, şimdi İzzet'i de almak üzereler, Çağlar Torun'un yazdığına göre Kenan Sipahi'yi de bu yıl Tofaş'ta kiralık oynaması teklifiyle bitirmeye çalışıyorlar.

Allah'tan Mahmuti döneminde Furkan'ı transfer edebilmişiz. Yetenekli ve genç yerli oyuncuları takıma kazandırma gereği görmemek, Galatasaray'ın gelecek yıllarını hiç düşünmemek iyi iş valla, tebrik ediyorum!

oktay hoca çok iyi iş yapmıştı gençler konusunda melih mahmutoğluda bizim oyuncumuzdu oda büyük ihtimal fb forması giyecek

İleride değerlenebilecek bir yerli ismi kaptırdık.Transferin tek tesellisi İlkan bakalım kaç dakika oynayacak bu yeni rotasyonda.

Metecan'a hamle yapsak bizde keşke

Metecan süre almak istediği için ayrılmak istiyormuş. Bizde de süre alabileceğini sanmıyorum. Tabi alıp kiralama seçeneği de mevcut ama onu Fenerbahçe Ülker veya Efes de deneyebilir. Banvit için forvet rotasyonunu şu an canlandıramadım ama Banvit, Beşiktaş, Tofaş, Karşıyaka, Telekom gibi takımlar kendisi için atak yapabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...