2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fenerbahçe Ülker,İzzet'i almış galiba.Bizim almamızı istiyordum İzzet'i.Yerli kadromuz fena değil ama genç bir çekirdek oluşturma adına önemli bir hamle olurdu.

Metecan'ın durumu ne olacak acaba bu saatten sonra.Her ne kadar kafasında Nba olsa da alsak fena olmaz.Gerçi nasıl süre bulacak bilmiyorum o da zor.Ya Banvit,Telekom,Beşiktaş,Ksk'den birine gider gibi duruyor ya da Fenerle tekrar anlaşıp kiraya verilir gibi.

4 numara sorunumuz da bir an önce hallolsa iyi olur.İnsanlar tartışmaktan bıktı Erceg vs. Macvan diye diye :D

İzzet ya da başka bir oyuncu Fenerbahçe'nin maddi gücü ile alınabilecek oyuncular değil. Murat Ülker'in fenerli olması ve Ülker sporun adını Fenerbahçe olarak değiştirmesi her şeyi açıklıyor.

Ülker için para problem değil. Türkiye'de alınmadık market, gazozcu, çikletçi, çikolatacı bırakmadılar özellikle son 10 yılda (!) Hırs o kadar büyük ki salonun adında bile fener ibaresi geçmiyor. Kerhen asılmış bir fb arması var.

Geçen yılki kadroları ülkenin en iyi kadrosu idi, keza Efes'te öyleydi.

Bu her şey demek değil, takım oyununu en iyi oynayan kazanır. Bu işin dünyaca uzmanı Ergin Hoca bizde. Obrovski dobrovski isimleri Ergin Hoca'nın karşısında ancak selam durur.

Elimizdeki pırlantanın değerini bilelim. Ergin Hoca dünya çapındadır.

Neden yatırım yapmayan bir kulüp olduğumuzu bir türlü anlamıyorum ve anlayamayacağım sanırım. Gerçi Nikolov sorununu çözemeyen bir şubeden çok da ümitli olmamak lazım sanırım.

İzzet neden Ülker'e geldi anlamakta zorlanıyorum. Rotasyonda ancak 2-5 dakika alabilir. Bence İlkan gibi o da büyük bir hata yaptı.
Ayrıca NBA da oynamak isteyen oyunculara tonla para aktarıp yatırım yapmanın pek mantıklı olduğu düşünmüyorum.

Yazık İzzet bu ülkenin gelecekteki en iyi 3 oyuncusundan biri ama bu oyuncuyu alamayan basiretsizler.

Not: Ataman ısrarla istiyordu bu oyuncuyu.

Arkadaşlar fenerbahçe her transferinde oyuncuyu bizim elimizden almış gibi göstermesine kanmayalım, bizim yapacağımız kadromuza güvenmek en önemlisi hocamıza güvenip sahip çıkmak, fenerbahçe geçen yılın kuyruk acısıyla sağa sola dadandı yine, adamlar para harcayarak başarının geleceğini sanıyor hala, aynısını geçen yılda efes yapmadımı, farmar+vujacic çoğu takımın bütçesi değilmiydı, ne oldu şimdi nerde bu oyuncular, iyi bir 4 numara ile şampiyonluğun en büyük favorisi yine biziz, erceg veya başkası ergin ataman işini bilir, biz güvenelim ve kombinemizi alalım...

Gelececeğe yatırım için dışardan oyuncu almak yerine kendi oyuncularımızı çıkatmak daha doğru geliyor.İzzet çok iyi bir oyuncu.Keske bize gelse di.Ancak yönetimi niye almadık diye sitem etmek yerine yıldızı parlamadan önce niye keşfetmediniz dememiz gerektiğini düşünmekterim.Aslında yöneticilerimiz becerikli olsa (Türkiye ve diğer dost ülkelerde çalışmalar yapsak hem sponsorlar gelir bize;hemde yeni yıldız adaylarını buluruz.)Hatta kendi salonumuzu bile bedava yapabiliriz.Türkiyenin başka şehirlerinde, Türkmenistan,bosna,Kıbrıs,Azeybaycan,Arap ülkelerinde v.s biz yokuz.Bu bölgelerde faaliyetimiz olsa inanın birçok sponsor kapımıza gelir.Belki çok önemli yıldızlar çıkabilir.Bayan basketbolda küçülüyoruz.Eğer bu şekilde devam ederse yakın zamanda erkeklerde de aynı filmi izleyebiliriz.Arkadaşlar NDONG nereli.Adamlar gitmiş bulmuş mesela

Arkadaşlar bence alsaydık yapsaydık gibi kelimeleri bırakalım. Biz ne şartla olursa olsun bu takımı destekliyeceğiz. Tabikide fikirlerimizi beyan edicez ancak izzet ülker'e gitmiş ; banane gittiyse. yoluda açık olsun 2-3 dk süre alır orada. bizim önümüze bakmamız lazım arkamıza değil.

Bence sağlam adımlarla ilerliyoruz evet biraz transferde geç kaldık belkide istediğimiz bir çok transfer olmadı ama unutmayın bizim coach'umuz Ergin ATAMAN. içimiz ve gönlümüz her zaman rahat olmalı.

Son Topa Kadar!

Kesinlikle siyasi değil söylemim ülker ürünü ben galatasaraylıyım diyen insanlar almamalı adamlar en büyük rakibimize hiç karşılıksız milyon eurolar akıtıyor. Haksız rekabet ortamı var şu an biz maddi olarak bu güçle mücadele edebiliyorsak helal olsun yani. Futbolda da aziz yıldırımın kara paraları ile ayaktalar avrupaya gidemeyen ceza alan takım nasıl bu kadar transfere harcama yapabiliyor yazıklar olsun böyle haksızlığa

Hala forumda iyimser olan arkadaşlarımız var!!! Soruyorum bu kadro hadi erceg de dahil olsun euroleuge,tbl,kupa bu üç kulvarda tam randıman veririmi? sakatlık ihtimalini göz önüne almıyorum bile.Siz neden bahsediyorsunuz,kleiza ile ilgilenildimi evet kim aldı.İzzet'le ilgilenildimi evet kim aldı.

Daha neyin polyanasını oynuyorsunuz.Bu oyuncuları ATAMAN istemedimi?

O zaman Ferhat Karakoç'un yazdığını destekliyorum. FB'ye bu kadar yatırım yapıp bizi hiçe sayan Ülker ürünlerini protesto edip almayalım ve bu konuda kampanya yapalım. Futbolda da reklamı kestiler. Böylece kendimizce tepki verebiliriz.

Var mı destekleyen...

Hala forumda iyimser olan arkadaşlarımız var!!! Soruyorum bu kadro hadi erceg de dahil olsun euroleuge,tbl,kupa bu üç kulvarda tam randıman veririmi? sakatlık ihtimalini göz önüne almıyorum bile.Siz neden bahsediyorsunuz,kleiza ile ilgilenildimi evet kim aldı.İzzet'le ilgilenildimi evet kim aldı.

Daha neyin polyanasını oynuyorsunuz.Bu oyuncuları ATAMAN istemedimi?

Belki haddim değil ama yukarıdakı mesajdan sonra ... O zaman kapatalım subeyı .İstedigimiz oyuncular olmuyo dıge kapatalım . Kleiza fenere gitmiş kusup kilidi vuralım kapıya . Biz ne olursa olsun desteklerız kume dusmemeye de oynasak desteklerız . Transferleri begenırız begenmeyiz . Sube yonetımı kotu tamam . Ama bu mesajlarda bızı ılerı goturmez .

Belki haddim değil ama yukarıdakı mesajdan sonra ... O zaman kapatalım subeyı .İstedigimiz oyuncular olmuyo dıge kapatalım . Kleiza fenere gitmiş kusup kilidi vuralım kapıya . Biz ne olursa olsun desteklerız kume dusmemeye de oynasak desteklerız . Transferleri begenırız begenmeyiz . Sube yonetımı kotu tamam . Ama bu mesajlarda bızı ılerı goturmez .

Göktuğ kardeşim konuyu yanlış anlamışsın sanırım,ben şubeyi kapatalım veya desteklemeyelim demedim.Her koşulda sonuna kadar detek o ayrı,bak benim iki küçük çocuğum var biri 3,5 diğeri 2 yaşında bu çocuklara ülker ürününü mamasını bile yedirmedim,1 saat dolaştım başka marka mama buldum.O bir saatte bile o çocuğa o mamaları yedirtmedim.Anlatabildim mi? biz şampiyon takımız bu sene her takım bizim üzerime oynayacak geçen seneki gibi bir lig olmayacak.O zaman bizde bu lige göre takım kurmalıyız daha geniş ve kaliteli rotasyonumuz olmalı.

can korkmaz olin'e gitmiş.Yazıklar olsun Çok yetenekliydi.Umarım kiralıktır.

Kiralık değilse zaten sorumlular kusura bakmayın ama defolsun gitsinler.
İzzet'i Ergin Hoca çok istemesine rağmen kaptırdık ya pes.
İzzet de iyi yapmadı ama.
Bize gelse en az 10 dakika sure bulurdu.
Performansına göre 15 dakika da olurdu.
Fenerde 3-5 dakika alıp 2.bir İlkan vakası daha yaşayacağız inşaAllah...

Kiralık değilse zaten sorumlular kusura bakmayın ama defolsun gitsinler.
İzzet'i Ergin Hoca çok istemesine rağmen kaptırdık ya pes.
İzzet de iyi yapmadı ama.
Bize gelse en az 10 dakika sure bulurdu.
Performansına göre 15 dakika da olurdu.
Fenerde 3-5 dakika alıp 2.bir İlkan vakası daha yaşayacağız inşaAllah...

olaya biraz doğru açıdan bakmayı öğrenin kimse oyuncunun kaptırılmasını sorgulamıyor direk bize gelmiyorsa defolsun gitsin kafasında seneye furkan gidecek, TR basketbolunda ki belli bir jenerasyon artık miadını dolduruyor. Yeni oyuncular lazımken, her oyuncuya çekingen gitmeyeceksin ilkan olayını ayrı tutuyorum ama İzzet ve Kenan'ı kaptırmamız gerekiyor karşı tarafa Can konusunda benim tavrım net 21 yaşında burda kaldığı her gün onun aleyhine kiralık gitmiştir büyük ihtimal.

Tamam ulker'e sallayalımda niye gerçekleri gormuyoruz. Ülker'ın sahıbı Fener'lı sormamız gereken Bıze nıye sahıp çıkacak bır fırma yok ? Bu takım gecen yıl sampıyon olmuş yapacağımız 1-2 hamle ıle belkı lıge ambargo koyacağız uzun yıllar ama bız hamle yapmayı bırak transferı zor yapar haldeyız. iş goruntu vermeye geldığınde BASKAN EL SALLASIN bız ise kendimizi hala Ülker nıye onlara cok verıyorda bıze niye vermiyor konuşalım duralım.

Yine konular dallanıp budaklanıyor, her şey tek başlık altında konuşuluyor;

Eğer sponsor konusunda bir eleştiri getirecekseniz, veya bir şeyler söyeleyecekseniz - http://www.gsbasket.org/forum/erkek-tak%FDm%FDm%FDz/9774.htm

Eğer şubenin yönetilmesine dair söyleyecekleriniz, eleştirileriniz varsa - http://www.gsbasket.org/forum/erkek-tak%FDm%FDm%FDz/8731.htm

Yok oluşan kadro üzerine değerlendirme yapılacak, artılar, eksiler değerlendirilecekse - http://www.gsbasket.org/forum/erkek-tak%FDm%FDm%FDz/9813.htm

Lütfen biraz daha dikkatli olalım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...