2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erceg'de takıma katıldığına göre Voltran'ı tamamladık. Sponsorumuzu destekler nitelikte yamalı bir kadromuz var.
Sakatlıktan yeni çıkmış Henry ve Göksenin,
Yeni operasyon geçirmiş Furkan, Sezon içinde sık sık sakatlanabilecek bir oyuncu Jawai, son olarak geçirdiği sakatlığın izlerini atamamış Erceg.
Değişik bir sezon bizleri bekliyor. Ülkerin yaptığı atılımdan sonra çokta ümitli değilim açıkcası. Daha net takviyeler yapılabilirdi.

Euroleauge başarısı derken top 16'ya kalmaya razı bir kadro ve play off yarı finali hedefine düşüldü. Ergin Ataman en geç sezon sonu ayrılır Bülent Tulun ve Murat Özyer istedikleri gibi at koşturur iyi hoş zaten koşturuyorlar.

Hemen Eurolig'e başvuru yapıp katılmıcagımızı bildirmek lazım aman Allah rezil oluruz bu kadroyla.
DESTEK OLUN KÖSTEK DEĞİL ŞU TAKIMA ŞU HOCAYA BİR KERE İNANIN !

Ergin Ataman; Arroyo'nun takımda kalmasını istiyordu, kaldı.
Ergec transferini ne kadar istediğini hepimiz tahmin edebiliyoruz, alındı.
Jawai, hocanın ilk tercihi olduğunu düşünmüyorum ama istediği bir oyuncuydu. Oda alındı.

Öyle ya da böyle hocanın istekleri yerine getirildi. Çıkıp karamsarlık yapmanın lüzumu yok

Shipp-Tutku-Gordon-Andric-furkan-savovic-Ender-Cevher-lakovic-Göksenin-shumper
OKTAY MAHMUTİ

Arroyo-Domercant-Gordon-Jawai- Furkan-Ender-Göksenin-Sinan güler-Zoran Erceg-Marko-Macvan-Cenk akyol-Engin atsür
ERGİN ATAMAN

İlk kadroyla neler başardık ama inandık.ŞİMDİ BU KADROYLA İNANMIYORUZ.

Adamların İzzete ihtiyacı yok belki 5 dakika oynatacaklar...Rakibimizin sırf bizi baltalamak, rakip güçlenmesin diye yaptığı yatırımı biz kendimiz için yapamıyoruz...Yazık gerçekten haber doğruysa... Transfer konusunda konuşulacak bir şeyde kalmadı bu durumda, Erceg dışında başka bir alternatif gözükmüyor... Furkan 1-2 sene sonra NBA yaparsa uzun rotasyonunda gelecek karanlık gibi...Şubenin idari yapılanması düzelmedikçe Ergin Hoca'nında uzun vadede yapabileceği bir şey yok... Allah kolaylık versin hocaya...

Çok doğru bir tespit. Adamların İzzet'e ihtiyacı yoktu, tamamen bizi güçlendirecek bir hamlenin önünü kestiler, biz de buna seyirci kaldık.

PF: Erceg - Ersin - İzzet
C: Jawai - Furkan

Böyle bir uzun rotasyonu oluşturup, İzzet transferi sayesinde Ersin'i 5 numara rotasyonuna da dahil edebilme fırsatını yaratmalıydık. Beceremedik.

Bende ergin hocanın mutsuz olduğunu düşünmüyorum ki zaten büyük bir sorun yok ortada benim okuduğum gördüğüm ve yapılanlara bakılırsa.. Arroyo takım da kaldı, jawai, erceg ve sinan geldi.. Dom dom ve göksenine ayrıca bir transfer gözüyle bakmamız lazım. . Gecen seneye göre bu senenin kadrosunun cok daha iyi rotasyonlu ve kaliteli olduğu aşikar..

Beşiktaşın şampiyon olduğu sene ergecin performansını hepimiz gördük, ergin hocanın sisteminde çok can yakabilir, jawaiden de çok umutluyum, arroyo topu tam zamanında indirecektir ona..

ERCEG geldi hayırlı olsun...Artık kartlar dağıtıldı elimizde ne var ne yok görebiliyoruz.Bence gayet iyi bir durumdayız geçen seneki kadrodan da iyi performans alabileceğimiz bir kadro mevcut.Farklı bir sezon farklı liglerde oynayacağız ama rakiplerimizin gerisine düştüğümüzü sanmıyorum.Öyle bile olsa ellerinde as var diye kazanacakları anlamına gelmez.Bizim kadromuz daha dengeli ve geçen sezon devam ederken planlanmış bir kadro.Başka takımlar gibi koç getirip onun istediği oyuncuları almakla uğraşmadık.Veya yeniden yapılanmaya girmemize gerek yoktu.Şu anda kadroya baktığımda arroyo'yu yedekleyecek oyunculardan birininde gordon olabileceğini düşünüyorum ayrıca.Neticede bu adam teodosicin yedeğiydi ve bize pg olarak geldi.Ama arroyonun gelmesi ve takımın onun yönetiminde daha bir takım olmasıyla daha iyi performans verdiği sg'ye kaydı.Bence maç başı 5-10 dakika bu posizyonda süre alsa hem oyun kurucu rotasyonunu genişletir hemde tahmin edilebilir bir takım olmamızı engeller stiliyle.Keza sinan'da burada özellikle ligde düşünülebilir.Ataman'ında kafa sında bunlar olduğu için pg transferi yapılmadığını düşünüyorum zaten.Ben bu yıldan oldukça umutluyum ligin yanına elimizden çalınan kupayıda ekleriz diye düşünüyorum.Ama euroleague'de beklenti içine girmek anlamsız.Henüz 2.senemiz ve çok daha zor bir top 16 var karşımızda.TOP 8'e kalamasakta geççen seneki khimki,siena,malaga gibi son ana kadar top8'i kovalarsak benim için kafidir.Sayılan oyuncuların birçoğu gelseydi bile aynı şeyleri yazardım.Bu arada forumda yaşça büyük abilerimizin daha karamsar baktığını buna karşılık genelde daha genç olanların umutlu mesajlar attıklarını görüyorum.Tersi olması gerekmezmiydi daha sakin olması anlık hissiyatlarıyla patlamamaları gerekmezmiydi diye düşünmekteyim...

şu kadroyu beğenmeyenler Mahmuti kadrosunun neler yaptığını unutmuş galiba. Şaşırarak okuyorum yorumları. Benim için tek soru işareti Domercant'in nasıl döneceği. Zira orada skorer bir opsiyonun eksikliğini geçtiğimiz sezon zaman zaman hissettik.

Shipp-Tutku-Gordon-Andric-furkan-savovic-Ender-Cevher-lakovic-Göksenin-shumper
OKTAY MAHMUTİ

Arroyo-Domercant-Gordon-Jawai- Furkan-Ender-Göksenin-Sinan güler-Zoran Erceg-Marko-Macvan-Cenk akyol-Engin atsür
ERGİN ATAMAN

İlk kadroyla neler başardık ama inandık.ŞİMDİ BU KADROYLA İNANMIYORUZ.

Biz Mahmuti döneminde Euroleague'de neyi başarmışız ? İlk turda yalnızca Olympia ve Prokom'u yenerek gruptan çıktık ki adamlar son maçlarına kriz nedeniyle genç oyuncularla çıktı. 2. turda da 1-2 isimli takımı yenip elendik.

Bu sene ki takımın da yapacakları bundan farklı olmaz. 1. turu geçeriz, 2.turda içerde bir kaç güzel galibiyet alır eleniriz. Hedefi çeyrek final olan taraftarın da bu durumdan hoşnut olmaması oldukça normal.

Biz Mahmuti döneminde Euroleague'de neyi başarmışız ? İlk turda yalnızca Olympia ve Prokom'u yenerek gruptan çıktık ki adamlar son maçlarına kriz nedeniyle genç oyuncularla çıktı. 2. turda da 1-2 isimli takımı yenip elendik.

Bu sene ki takımın da yapacakları bundan farklı olmaz. 1. turu geçeriz, 2.turda içerde bir kaç güzel galibiyet alır eleniriz. Hedefi çeyrek final olan taraftarın da bu durumdan hoşnut olmaması oldukça normal.

Tamam başarısızdık.Hiç birşey yapamadık o dönemde oly ve barca'da böyle diyordu.Ne diyim ki gülüyorum.Efes oly'i bir kez yense çıkacaktık gruptan ne çabuk unuttunuz.

Oktay hoca döneminde ki beklentin neydi de neyi başaramadığına inanıyorsun?

O 2. turda yendiğimiz 1-2 isimli takım Euroleague'de final oynadı

O dönemki kadroyla bunu kıyaslayan arkadaşların düşünce tarzına vakıf olmayı çok isterim
Arroyo vs Lakovic
Jamont Gordon-Domercant vs Jamon Gordon
Markoishvili-Domercant vs Shipp
Erceg vs Savovic
Jawai vs Andric

Yabancı olarak genel anlamda üstünlüğü geçtim mevkiilerde tek tek bakılsa hepsinde daha iyiyiz.O kadronun yerli yedekleri Haluk-Caner gibi isimlerdi şimdi Cenk-Sinan-E.Atsür gibi isimler var.Devşirmemiz Shumpert idi şu an ondan çok daha faydalı Dudley

O kadro şuanki ekibin yanında Anadolu takımı gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...