Bu kadronun tek soru işareti olan yeri uzun rotasyonu. 4 oyuncu gözüküyor. Macvan kalırsa o 5. uzun olacak gibi. 3 yabancı 2 yerli yerine 3 yerli 2 yabancı riski azaltırdı ama bu seviyede alınabilecek yerli oyuncu da aklıma gelmiyor.
PF: Savanovic, Kerem
C: Semih, Barac, Deniz
PF: Kleiza, Bjelica, İlkan, İzzet
C: Zoric, Oğuz (Kaya ayrılıyor)
PF: Erceg, Ersin
C: Jawai, Furkan
Rakiplerimizin ve bizim uzun rotasyonumuz bu şekilde. Bilhassa yazmadıklarımdan Macvan gider, şayet kalırsa da 7. yabancı konumunda olacağından lig rotasyonunda yer almıyor zaten. Mutlu Demir'i ise kayda değer görmüyorum, mevcut kapasitesi Galatasaray seviyesinin çok altında, saçma sapan bir transfer işte.
Buralara kaliteli bir "yerli takviyesi" yapılmaması beni çok ürkütüyor. Hedeflerimiz yüksekse, sadece 4 kalburüstü uzunla olmaz, büyük sıkıntı yaşarız. Kaldı ki rekabetin çok daha sert olacağı bir sezon bizi bekliyor...
semih-barac ikilisi jawai-furkan ikilisinden daha iyi diye kıyasmı yapılmış yoksa ben mi yanlış anladım? lütfen bana semih-barac ikilisini övmediğinizi söyleyin.
Arkadaşlar bazılarınızı gerçekten anlamaya çalışsamda anlayamıyorum. Geçen sene İlkan için yazdınız, yönetime, teknik kadroya söylendiniz İlkan fb'nin elinde resmen patladı. Bu sene İzzet için aynı şeylerin yazıldığını görüyorum. İzzet gelişimini henüz tamamlamış bir oyuncu değil, bunu kabul ediyorum ayrıca FB tercihide gelişimini tamamlamamış bir oyuncu için son derece yanlış bir tercih. Keşke Türk basketbolu için bir segment alt bir takımda ancak ortalama 30 dakika oynayabileceği bir takıma transfer olsaydı. İlkan için yazmıştım ve haklı çıktım. İzzet içinde şunu belirtmek istiyorum, yaşı 15-20 yaşında olanlar bilmeyebilir ancak İzzet bu kafayla oynamaya devam ederse Mustafa Kemal Bitimden öteye gidemez...