Jawai ve Erceg İçin İmza Töreni Düzenlendi
Galatasaray Liv Hospital'ın yeni transferleri Nathan Jawai ve Zoran Erceg için Liv Hospital Ulus'ta Basketbol Şube Koordinatörü Murat Özyer'in de katıldığı bir imza töreni düzenlendi.
Yeni sezon başlangıcına, Jawai ve Erceg transferine değinen Özyer "Öncelikle hoş geldiniz. Bu sene sponsurumuz Liv Hospital bizi gene Ulus'ta misafir etti, imza töreninde. Yeni oyuncularımız Jawai ve Erceg ile karşılıklı imzaları atacağız. Geçen sene bildiğiniz gibi Medical Park ile başlayan yolculuğumuz şampiyonlukla bitti. Şampiyon olduğumuzda göğüs reklamımız Liv Hospital idi. Bu sene de 4 Ekim itibariyle sezona başlayacağız. Türkiye Kupası eleme grubuyla. Sonra 9 Ekim'de Cumhurbaşkanlığı Kupası var. Arkasından lig başlayacak. Hemen aynı hafta Euroleague'de Siena deplasmanına gideceğiz. Hatırladığınız üzere şampiyon olduğumuz için Euroleague gruplarına doğrudan katılıyoruz. Dolayısıyla zorlu bir süreç başlıyor. Ergin Ataman'ın listesinin başında olan oyuncularla anlaştık. Zaten Erceg eski oyuncusu, Beşiktaş'ta beraber çalıştılar, CSKA Moskova'dan geliyor. Jawai de Barcelona'dan geliyor. Taraftar ile oynamayı çok seven bir oyuncu. Domercant ile birlikte oynamıştı Kazan'da. Onlara bu sezon Galatasaray Liv Hospital'da başarılar diliyorum" dedi.
Yeni sezonda 11 numaralı formayı giyecek olan Jawai "Burada olma şansını bana tanıyan organizasyona teşekkür etmek istiyorum. Galatasaray gibi iyi bir takımda ve İstanbul gibi güzel bir şehirde olmaktan dolayı çok mutluyum. Ligde ve Euroleague'de özel bir şeyler gerçekleştirip en üst seviyelere ulaşmak istiyoruz" dedi.
4 numaralı formayı giyecek olan Erceg ise "Tekrar Türkiye'ye dönme fırsatını buldum. Burada olmaktan mutluyum. Köklü ve büyük bir kulübe geldiğimi biliyorum. Bütün kupaları kazanmak için takıma yardımcı olmaya çalışacağım" şeklinde konuştu.
Jawai ve Erceg in mza Treni Dzenlendi - 21.08.2013 12:19 (ERKEK BASKETBOL) / Galatasaray.org