ben bazen anlamakta zorluk çekiyorum avrupa'da pivot mu kalmadı da gittik ekim'e kadar takımla idman yapamayacak adamı aldık anlamıyorum bazen ama..
Biliyorsunuz kendisiyle resmi sözleşme gecikmeli imzalandı. Sakatlığından tam ne zaman döner şüpheler var. Eğer yüksek profilli birini bulurlarsa her şey değişebilir.
Son yıllarda Fenerbahçeyi Galatasaraya tercih edenler hep pişman oldu, mesela İlkan, Barış Ermiş.. İnşallah diğerlerine ders olur
Engin Atsür kariyerindeki bir insanı nasıl kiraya vereceksin? Barış hamlesi sadece zarar getirir bence. Kadroyu sisirir, oyuncularda güvensizlik duygusu yaratir. Kaldi ki Enginin yokluğunda dahi kısa rotasyonumuz yeterliEngin'in yerine düşünülemez mi kadroda ?
Engin ne zaman ve nasıl döneceği belli değil.
Dönse bile kiraya verip Barış ile yola devam etsek nasıl olur?
Barış Ermişle sözleşme imzalandı arkadaşlar gerçi yazarlara güvenmem ama güvendiğim bi abi söyledi
Anlamadığım bir olay var daha 2 sene önce Barış'ı alsak, büyük transfer diyecekken 2 senede dünyanın en büyük takımımı olduk da her transfere burun kıvırıyoruz. Geçen sene 7-8 kişi maça çıktık. Bu sezon hem yol daha uzun, hem daha zorlu. Geniş kadro şart. Arroyo'nun mümkün olduğu kadar büyük maçlara saklanması gerekiyor.