2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben bazen anlamakta zorluk çekiyorum avrupa'da pivot mu kalmadı da gittik ekim'e kadar takımla idman yapamayacak adamı aldık anlamıyorum bazen ama..

Engin'in yerine düşünülemez mi kadroda ?
Engin ne zaman ve nasıl döneceği belli değil.
Dönse bile kiraya verip Barış ile yola devam etsek nasıl olur?
Engin Atsür kariyerindeki bir insanı nasıl kiraya vereceksin? Barış hamlesi sadece zarar getirir bence. Kadroyu sisirir, oyuncularda güvensizlik duygusu yaratir. Kaldi ki Enginin yokluğunda dahi kısa rotasyonumuz yeterli

Jawai'nin takımla çalışmaya başlamasını tarih olarak eylül ortaları veriliyordu şimdi bir anda eylül sonuna kaydı düşündürücü bir durum. Zaten Ekim'in ilk haftası maçlar başlıyor bu adam hiç çalışmamış olarak takıma katılacak.

Bu saatten sonra yabancı transferi olmaz. Barış transferine ise ben olumlu bakarım, Engin'i de gönderebiliriz böylece. Tabi kısa rotasyonu cok şişer ama bana hala 1 numara'da problem yaşayabiliriz gibi geliyor uzun maraton da.

Arroyo, Ender, Barış
Göksenin, Sinan, Domercant, Gordon
Marko, Cenk
Erceg, Ersin, Macvan
Jawai, Furkan

Cok fazla oldu ama kadroyu şişiren 2 numara rotasyonu oluyor yoksa 1 numara normal bu arada Macvan giderse 5.uzun da lazım olacak, kalırsa sadece El'de ne fayda sağlarız Macvan'dan diye düşündüm sanırım ilk yarı da cok sıkıntı olmaz cünkü fazlaca mac var. Orada biraz piyasa yaptırıp gönderebiliriz hem eğer tribünü sorun etmezse bizim icin de iyi olur.

Erceg beni mahçup etti çok güzel oldu. Henry'de tahminim beni mahçup edecek inşaallah. Ancak Jawai'de problem başka gibi. İnşaallah o da döner ve verimli olur. Zararın neresinden dönersek kardır mı diyeceğiz yoksa yanlış hesap Bağdat'tan mı döner diyeceğiz?

Celallenmeye gerek yok daha 2 haftadan daha uzun bir süre var önümüzde. Henry, Fenerbahçe maçına yetişir. Jawai'de yetişir ama antreman eksiğinden dolayı oynar mı bilemiyorum ama öyle hemen vazgeçmek olmaz Jawai gibi bir adamdan.

Barış Ermiş'i sadece Sinan'a tercih ederim. Ayrıca Barış gelirse en fazla 5-6 dk süre alır hatta el'de domdom gelince süre bile alamaz. Bir de barışa o kadar para vereceğimize tutku'yu trabzondan alalım ya da benim çok beğendiğim combo guard gibi oynayabilen serkan erdoğan alınmalı. illa para verilecek bunlara verilsin. barış gibi hucümda kısıtlı adamlara gerek yok. savunma için göksenin,sinan,gordon,domercant ve marko var zaten. bir de NİKOLOV'U TÜRK YAPIN DA O KADRODA OLSUN!

Anlamadığım bir olay var daha 2 sene önce Barış'ı alsak, büyük transfer diyecekken 2 senede dünyanın en büyük takımımı olduk da her transfere burun kıvırıyoruz. Geçen sene 7-8 kişi maça çıktık. Bu sezon hem yol daha uzun, hem daha zorlu. Geniş kadro şart. Arroyo'nun mümkün olduğu kadar büyük maçlara saklanması gerekiyor.

Anlamadığım bir olay var daha 2 sene önce Barış'ı alsak, büyük transfer diyecekken 2 senede dünyanın en büyük takımımı olduk da her transfere burun kıvırıyoruz. Geçen sene 7-8 kişi maça çıktık. Bu sezon hem yol daha uzun, hem daha zorlu. Geniş kadro şart. Arroyo'nun mümkün olduğu kadar büyük maçlara saklanması gerekiyor.

İmza..İnşaAllah gerçekleşir bu transfer...

Barış Ermiş i hiç sevmedim.Bir kere oyun kurucu olarak çok yavaş tekniğde okadar iyi değil.

Ben şu anda takımımızı avrupanın 4-5 takımı arasında görüyorum.

Ergin Atamanı da kadroya dahil ettim tabiki.

Bakalım zaman ne gösterecek.

Sonuçta Galatasaraydan bahsediyoruz.

Karar verirse Avrupanın en büyüğü olma potansiyeli olan bir camia,vede karar vermiş görünüyor yönetim...

Barış gereksiz transfer olur diye düşünüyorum.O pozisyonda Arroyo, Ender, zaman zaman Gordon, hatta Engin varken kadro şişkinliğinden başka bir işe yaramazmış gibi geliyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...