2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Henry'nin yerine bir skorer bulmalıyız bence.
Henry'nın iyileşme riskini almamalıyız.
Çok geç olmadan bu işi bitirelim...

Henry'nin durumu iyi. Bileğindeki bağların kopması yanlış anons çıktı.Ayak burkulması 4-5 güne düzelecek bir olay ki zaten yabancı fazlalığı varken yenisini almak ne kadar doğru ? Top16'ya kadar transfer yapılmamalı bence

Benim de bildiğim gerekli protokollere ve anlaşmalara dayanılarak bu başvuru yapıldı, en önemli dayanak noktalarından biri de Gümrük Birliği yanılmıyorsam, tabi bunun yanında AB Adayı olmamız da etken. Bakan Egemen Bağış'ın bununla ilgili bir açıklaması vardı geçenlerde;

Buradan hareketle bu uygulamadan yararlanıp, AB statüsü nedeniyle "yerli" sıfatı kazanacak oyuncuların vatandaşı bulundukları ülkelerin de bu tür protokollere, anlaşmalara ve birliklere dahil olması gerekir.

Böyle bir karar çıkarsa ki ancak önümüzdeki sezon itibariyle başlatırlar. Bu durumda teknik ekibimiz de kadromuzu kurala göre yeniler diye düşünüyorum.

Galatasaray Liv Hospital, Mersin Büyükşehir'den transfer ettiği Mutlu Demir'i Pınar Karşıyaka'ya verdi. Taraflar arasındaki sözleşme Pazartesi günü imzalanacak ve Demir yeni takımıyla ilk antrenmanına çıkacak (basketfaul)

Yerli bir 5. uzun elzem oldu ama alternatif yok.Ne yapacağız bakalım bu konuda.4 uzunla yıl geçmez ki bu adamlardan biri kısa oynama alışkanlığına sahip Jawai.Oraya rotasyonu garanti edecek bir adam lazım

Ermal'i alacaktık abi. Hiç Mutlu falan maceraya girmeyecektik ta Temmuz ayından. Vasat olduğu çok belliydi zaten, olmazdı.

Doğukan'ı rotasyona alabiliriz ama olası bir sakatlıkta çok sıkıntı çekeriz.

Kesin böyle olucak demiyorum ama aldığım 2 tane duyum var sadece duyum diyorum ama olma olasılığı baya yüksekmiş. 1.si kendi koçuyla birbirine ters düşen Hüseyin Beşok ile görüşme varmış ayrılırsa kesin bize gelecekmiş. İkincisi ise duyumum ama inanmadım kesinlikle sadece belirtmek istedim. Doğukan Sönmez, Şuacan Pişkin ve sezonun açılış maçı (hazırlık maçı mersinde) karşılığında Nusret Yıldırım'ı alacakmışız. Sadece duyum ama bunlar.

kesin böyle olucak demiyorum ama aldığım 2 tane duyum var sadece duyum diyorum ama olma olasılığı baya yüksekmiş. 1.si kendi koçuyla birbirine ters düşen hüseyin beşok ile görüşme varmış ayrılırsa kesin bize gelecekmiş. ikincisi ise duyumum ama inanmadım kesinlikle sadece belirtmek istedim. doğukan sönmez,şuacan pişkin ve sezonun açılış maçı (hazırlık maçı mersinde) karşılığında nusret yıldırımı alacakmışız. sadece duyum ama bunlar

H Besok ile ilgili duyum pek mantıklı gelmedi Hüseyin zaten halen resmen TT'nin oyuncusu değil Hacettepe'nin oyuncusu gözüktüğü için TT ile resmi sözleşme yapamadı halen o yuzden TSYD Ankara turnuvasında oynayamadı ama TT ile antremanlara çıkmayda devam ediyor.TT'de kalmak istemiyorsa onu oraya bağlayan resmi bir sözleşme yok yani bildiğim kadarı ile henüz

H Besok ile ilgili duyum pek mantıklı gelmedi Hüseyin zaten halen resmen TT'nin oyuncusu değil Hacettepe'nin oyuncusu gözüktüğü için TT ile resmi sözleşme yapamadı halen o yuzden TSYD Ankara turnuvasında oynayamadı ama TT ile antremanlara çıkmayda devam ediyor.TT'de kalmak istemiyorsa onu oraya bağlayan resmi bir sözleşme yok yani bildiğim kadarı ile henüz

Ben duydum sadece bir bilgim yok. Ama dediğiniz doğruysa ama Hüseyin alınmalı.

Efes maçı öncesinde Nejat Sayman sanki transfer yapabileceğimize dair imada bulundu hem yerli hem yabancı kadrosunda değişiklik olabilir gibilerinden birşeyler söyledi

Biliyorsunuz kendisiyle resmi sözleşme gecikmeli imzalandı. Sakatlığından tam ne zaman döner şüpheler var. Eğer yüksek profilli birini bulurlarsa her şey değişebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...