2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Euroleague'de temponun arttığı zamanlarda, ligde bazı maçlarda Arroyo'yu dinlendirip Gordon+Domercant'ı kadroya alabiliriz.

Barış hamlesi buna yarayabilir.

Keşke güvenilir 5.uzun olarak kullanabileceğimiz bir yerli uzunumuz olsaydı diyorum kadroya baktıkça.Jawai'nin formdayken de oynama süreleri fazla değil zaten orayı garanti altına almamız lazım diye düşünüyorum

keşke, kostas vasilyadisi biz alsaydık çok hırslı bir oyuncu taraftaralı çılgına çevirebilecek bir karakteri var , keşke biz alsaydık

Ağabey Kostas gerçekten iyi bir oyuncu ama geçen sene gelip takımın kaderini değiştiren Marko'yu kimseye değişmem. Sakatlığı geçince kimseye değişmem onu. Marko için biraz sabır. Geçen sene Banvit final serisinin ikinci maçını hatırlayın. Marko için de Kostas için söylenenleri söyleyebiliriz yani.

Dün akşam caja laboral maçında tek bir oyuncu dikkatimi çekti Tibor Pleiß . takımımıza yakışacak müthiş bir oyuncu inşallah ileride kendisini takımımızda görebiliriz.

Siena maçını kazandık ama uzun rotasyonuna takviye konusu benimde dikkatimi çekti.

Erceg 35 dk sahada kalmış.Dudley'in 5 oynaması nedeniyle.

Macvan yerine daha güvenebileceğimiz bir isim şart aklıma gelen ilk isim Dor Fischer.

Wizards Fischer'ı serbest bıraktı ve şu anda bir takımla anlaşmadı.4-5 oynayabilen iyi bir oyuncu bence bize katkısı olur ama önce Macvan'ı göndermek şart.

Ersin süper nazar değmesin. Jawai umarım kısa sürede toparlanır yoksa uzun rotasyonu bizi biraz zorlayacak gibi. Macvan fazlalık gibi gözüküyor, gönderip 5 numara almak mantıklı geliyor bana.

Dorsey olsaydı şu an takımda özellikle savunmada o turnikelerin hiç birini yemezdik. Keşke Macvan'ı gönderip yerine Dorsey tarzı bir oyuncu alabilsek harika olurdu.

bugün için söyleyeceklerim;

1-)Umarım khimki mali krize girip bütün oyuncuları elden çıkarır ve bizim de payımıza paul davis düşer. jawai savunmada çok kötü ve bu da hucümüna yansıyor jawai'yi sofo gibi kullanım davis-furkan ikilisi asıl pivot tercihlerimiz olmalıdır bence.

2-)tbl için bir yabancı pg alınabilir ucuz ve arroyo'nun yerine aliağa gibi maçlarda oynayabilecek (mesela jerry johnson). ama bir sezonda max 8 yabancı imzalatabildiğimiz için tbl'de ve 6 tanesini kullandığımız için bu riskli bir tercih gibi gözüküyor çünkü şanssızlığımız malum :)

3-)eğer p.davis olmazsa sadece euroleague için şuan boşta olan d'or fischer ile imzalarsak çok iyi olur çünkü takımın caydırıcı bir uzuna ihtiyacı var.

4-)tbl için biraz para verilip ya can akın alınmalı ya da can korkmaz geri çağrılmalı diye düşünüyorum.

sizin düşünceleriniz??

sizce jawai yerine hamed haddadi nasıl olurdu? hucümda durdurulması güç savunmada ndong etkisi yaratır ikili oyun oynar/savunur. nasıl olurdu sizcE?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...