2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sizce jawai yerine hamed haddadi nasıl olurdu? hucümda durdurulması güç savunmada ndong etkisi yaratır ikili oyun oynar/savunur. nasıl olurdu sizcE?

Haddadi'yi bende çok yazmıştım forumda ama Eurolegue ilk turu geçeceğimize ve ilk maçlar itibariyle ligde bir süre daha kaybımız olmayacağına inandığım için Jawai'nin sağlıklı haliyle yapabileceklerinin görülmesi taraftarıyım...Baya bir yatırım yapıldı kendisine ... Tabiki ekstra kaynaklarımız varsa Mavcan yerine etkili bir uzun süper olur.. Haddadi , Dor Fisher bonservis ödemeden alınabilecek uzunlar...Diğer adı geçen isimler hayal şu anda...Hiçbir takım adı geçen oyuncuları vermez...

Haddadi'nin takımı var şu anda.Çin Ligine transfer oldu.

Ayrıca Haddadi konusunda ben pek iyimser değilim.Nba'den takip ettiğim kadarıyla çok iyi bir uzun olduğunu düşünmüyorum.

Belki daha önce Avrupa'ya gelse farklı olabilirdi ama ısrarla Nba'de kalmak istedi ve çalışma izni sıkıntıları nedeniyle oynayamadı.

Dor Fischer'in bize daha uyacağını düşünüyorum.Fischer tarzı Savunması üstdüzey-Atletik ayakları çabuk bir uzuna ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum.

Bana göre Haddadi D'or Fischer'dan falan 1-2 gömlek iyi bir oyuncu sezon başı en çok istediğim uzundu ama Çinde kontratı varkengetirmek çok çok zor.Jawai de normal halinde olsa burun kıvırılacak adam değil de ne zaman forma girecek,girecek mi o önemli

Beyler iyi misiniz ne transfer isteğidir bu ? Pivot alalım denmiş ki bir an cidden ironi yapıldığını düşündüm.
Şubenin içinden doğal oalrak bilgim yok ama kesin olan şeyler var.
1) Macvan gön- de - ri - le - me - di
2) Jawai'den hoca çok şey bekliyor. Furkan'a da güveniyor.
3) Erceg - Ersin rotasyonuna da hoca oldukça güveniyor.
Ve siz gidip Macvan gönderilsin diyorsunuz. Yahu zaten adam gönderilememiş kadrolar boşken. Şimdi kadrolar doluyken nasıl gönderilsin ? Anca bi takımda sakatlık filan çıkarsa akşam pazarı hesabı kitleyeceğiz .
En son olarak da şu soruma biri cevap versin. Ünal Aysal burayı okuyup Barcelona'ya gitti Dorsey'i getirdi. Macvan'a da verdi tazminatı gönderdi diyelim. Olası bir 4 numara sakatlığında ( Erceg - ersin farketmez siz seçin) kim paylaşacak bu pozisyondaki süreyi ? Furkan filan 4 mü oynayacak euroleaguede. 4 olup da şut atamayan kim var euroleaguede ?
Hadi Fischer ya da Paul Davis'i aldık diyelim. MAcvan'a yaptığın gibi 5 dakika oynatacak halin yok gelen adamı. Furkan'ı da artık 10 dakika oynatamazsın . Çünkü eşik atlıyor şu an. E Ersin'in süresi belli katkısı belli. Erceg zaten hocanın temel taşı. Nasıl olacak bu iş ?
Şu anki 5 kişilik rotasyon gayet yeterli. Yoksa oynamama problemi başlar. Efes'in ve Fener'in 6. yabancılarından neden daha önce verim alamadığını görün lütfen. He şunu da söyleyeyim unutmadan. Olur da MAcvan'a talip çıkarsa ; gelecek oyuncu Macvan kalitesinde bile olmaz. Kimse 10 dakikalık süreye Macvan kontratında birini almaz. He şansa eline boşta bir oyuncu düşer o ayrı.
Macvan şu takımda 10 dakika için oldukça lüx bir oyuncuyken bir de extra uzun istemeniz oldukça garip. Geçen sene maaşını alamayan oyuncuları bence unutmayın.

Herkesin kendi düşüncesi ama bence uzun takviyesi şart.

Erceg her maç 30-35 dk oynayamaz hadi oynadı diyelim iki maçta olduğu gibi %50-60 larda şut atamaz.

Euroleague'de Erwin Dudley'i 5 Numarada kullanamayız bence Siena gibi net bir pivot'u olmayan takımlara karşı sorun yaşamayabiliriz ama Olympiacos-Malaga ve hatta Bayern'e karşı Erceg-Dudley ikilisini aynı anda sahada tutarsak sorun yaşarız.

Ki Olympiacos maçında özellikle ne demek istediğim anlaşılacaktır Petway-Cedric Simmons tarzı uzunlara karşı nekadar yumuşak kaldıkları görülecektir.

Ergin Hoca'da Macvan giderse bir takviye yapmayı düşündüğünü söylemişti daha önce.Ben bir takviye olacağını düşünüyorum ama muhtemlen Top 16 öncesinde olacaktır.

6 yabancıdan fazlasının takım kimyasını bozacağını düşünüyorum. Ligde oynamayacak 2 tane yabancı gereksiz. Hadi sakatlarımız formsuzlarımız var arada rotasyon olur 6. yabancı kullanılır ama yedincisi zarar. Tabi macvan ve domercant elden çıkarılaibliyorsa bir uzun alınması faydalı olurdu. Bir uzun ihtiyacımız olduğu belli aslında ama takım kimyası uzun ihtiyacından çok daha önemli.

Bu senenin en büyük yanlışı javai oldu.Yerine kesinlikle çok daha iyi bir 5 numara alınmalıydı bence.Ve bu sene Eurolig de bu 5 numara eksikliğini ciddi bir şekilde hissedeceğiz..

Galatasaray'in kotu savunmasinin devam etmesi halinde Ergin Ataman'in sezon arasinda 1-2 takviye yapabilecegini dusunuyorum. Bir PF birde Jawai'nin donusune gore (kalp rahatsizligi varsa riske atmayalim oyuncuyu) Center alacagicini dusunuyorum. Yanlissam duzeltin, Marko gecen sezon arasinda 1 yillik anlasma yapmisti diye hatirliyorum. Oyleyse ocakta sozlesmesi biter. Hoca bence Macvan'i artik dusunmuyor birde bu sebeple PF transferi.

önce tedbir, sonra tevekkül demişler..şampiyon olduğumuz bir sezonun arkasından bu kadar kötü bir transfer dönemi geçiremezdik herhalde..

marko nun yerine gecen sana başka biriyle ilgileniyorduk.keşke o gelseydi.marko berbat ötesi oynuyor.hele hawkins den sonra hiç çekilmiyor.gecen senede verdiği katkı cok azdı.bize bence gercek bir 3 numara lazım..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...