Ajinca'nın biraz küçümsendiğini düşünüyorum. Tamam şu anki istatistiğinin gösterdiği kadar üst düzey bir isim değildir belki, ama önemli şeyler katabilir bizim takıma. Bir kere herşeyden önce rakip kısaların elini kolunu sallaya sallaya potaya gitmelerini engeller ki bu bile çok şey farkettirebilir. Ayrıca hücumda o kadar kazma bir oyuncu falan da değildir. Üstüne eğilse N'dong gibi orta mesafe de atabilir, ancak şimdilik pota yakınında buluşması onun için daha iyi. Zaten bir uzun alacaksak ilk olarak savunmayı ve ribaundları toparlaması öncelik olmalı. Hücum tarafı ikinci plana itilmeli bence.
D'or Fischer'ın son durumunu bilmiyorum. Ajinca kadar istim üstünde değildir muhtemelen ama şartlar uygunsa o da iyi bir uzundur, düşünülebilir tabi. Riga'yla imzalayıp sonra NBA'e kaçan Lawal de fena isim değil, Sixers garanti kontrat vermemişti galiba ona.. O da düşünülebilir bence. En az Bonsu kadar atlet bir adamdır.
Benim anlamadığım, Jawai'nin sakatlık ve sağlık geçmişi bu kadar bariz ortadayken ve elimizde sadece Furkan varken niye gidip Jawai riskini aldık? Ergin Hoca'nın bu tercihi geldiğinden bu yana en anlamadığım tercih oldu. Daha garanti bir isim almalıydık bence.
D'or Fischer'ın son durumunu bilmiyorum. Ajinca kadar istim üstünde değildir muhtemelen ama şartlar uygunsa o da iyi bir uzundur, düşünülebilir tabi. Riga'yla imzalayıp sonra NBA'e kaçan Lawal de fena isim değil, Sixers garanti kontrat vermemişti galiba ona.. O da düşünülebilir bence. En az Bonsu kadar atlet bir adamdır.
Benim anlamadığım, Jawai'nin sakatlık ve sağlık geçmişi bu kadar bariz ortadayken ve elimizde sadece Furkan varken niye gidip Jawai riskini aldık? Ergin Hoca'nın bu tercihi geldiğinden bu yana en anlamadığım tercih oldu. Daha garanti bir isim almalıydık bence.