2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Justin Hamilton da 2. alternatif olabilir Fab melo'ya. Cibona kariyeri fena değildi bence. Hırvat pasaportu da vardı diye hatırlıyorum. Size olarak da içeri rahat rahat doldurur. Avrupa tecrübesi de cabası.
Takım bulamama gibibi durumu da yoktu aslında. Nba'de şansını denemek istedi ve waive edildi.

http://www.youtube.com/watch?v=2BLqi1_9fqs

Bu da NCAA'de ilk takımı olan IOWA'daki bir smacı. Güç açısından faydalı bir video.

Fab Melo iyi bir savunmacı ama çok ham bir oyuncu. Savunmada bu haliyle de tabi ki katkı sağlar ama hücumda çok eksik. Ha bu saatten sonra komple bir uzun nasıl bulucaz derseniz anlarım ama gelirse efsane falan olmaz. Zaten ilk fırsatta yine NBA kovalamaya kalkacak.

Fab Melo daha geçen yıl 1. turdan draft edildi. Nedendir bilmiyorum Boston'da çok oynamadı. OKC falan istiyorsa NBA'den talip çıkar. Avrupa'da ne vereceği de belli değil, kumar olur sanki.

Fab Melo'nun Avrupaya geleceğini sanmıyorum yine D-League'de oynayacaktır.Ve Nba'de ilerleyen dönemde kontrat bulacağını düşünüyorum savunmasıyla.

OKC'ye gitmeyecek bence Okc oyuncu gönderiyor hemde Perkins ve Steve Adams gibi Melo'dan çok daha iyi pivotları var.Ve Hasheem Thabeet hala kadrolarında.

Efsane falan denmiş alakası bile olmaz başarılı olacağını bile zannetmiyorum.D-League istatistiklerine pek aldanmayın kolejden gelirken bile hücumu kısıtlı deniliyordu.Ve çok ağır kalması en büyük dezavantajı.

Büyük umutlarla draft edildiği Celtics'te bile süre alamadı ki Celtics'in pivot konusunda ne kadar sorunlu olduğu bilinen bir gerçek.

Ama iyi bir savunmacıdır pasör denilen uzunlardan Avrupa'da faydalı olabilir ama Mükemmel yada efsane değil.

İki Aslan adayı!

Galatasaray Liv Hospital'ı şok eden Jawai'nin hastalığının ardından transfer çalışmaları başladı. Gündemde iki isim var: Aron Baynes ve eski Beşiktaşlı Mensah Bonsu.

Euroleague ve Türkiye’de büyük hedeflerle yola çıkan Galatasaray Liv Hospital, Olympiakos karşılaşmasının ardından büyük bir şok yaşamıştı. Boynuna aldığı darbe sonrasında fenalaşan yeni transfer Nathan Jawai herkesi korkutmuştu. İki gün yoğun bakımda kalan başarılı basketbolcunun durumu belirsizliğini korurken, sarı-kırmızılılar transfer çalışmalarına da başladı.

KISA SÜREDE NETLEŞECEK

Aslan, 5 numara için gündemine iki önemli ismi aldı. İlk olarak Beşiktaş’ın 3 kupalı şampiyonluğunun mimarlarından Pops Mensah Bonsu’yu düşünen sarı-kırmızılılar, ayrıca Avustralyalı Aron Baynes’le de temaslarını sürdürüyor. Transferin kısa sürede netlik kazanması bekleniyor.

AMK

Aron Baynes bir beyaza göre oldukça iyi ribauntçudur.Kalıp olarakta avrupa için idealdir,yalnız nba tutunamaması ilginç hele s.a.s. de alırmıyız alırız ama süreyi hızlandırmak lazım hiç vakit yok.

Baynes mükemmel olmasa da tam açığımızı kapatacak bir oyuncu. Bu dönemde ondan iyisini bulmak çok zor. Bir aday Baynes iken diğerinin Bonsu olması da çok ilginç :)

Melo ham ama yetenekleri müthiş. Bana göre çok iş yapar keşke alınabilse. Baynes''e göre çok daha iyidir ve çok daha iyi pota savunur. Baynes 2.08

Bonsu ile anlaşılmış deniyor.Umarım bir sakatlık sorunu olmaz.Eğer o tür bir aksilik olmazsa çok ciddi katkı verecektir de yine risk aldık.Sağlıklı Bonsu şu an bence Avrupanın en iyi uzunlarından da insan korkuyor yine sene ortası bir sorun olur diye

Bonsu ile anlaşılmış deniyor.Umarım bir sakatlık sorunu olmaz.Eğer o tür bir aksilik olmazsa çok ciddi katkı verecektir de yine risk aldık.Sağlıklı Bonsu şu an bence Avrupanın en iyi uzunlarından da insan korkuyor yine sene ortası bir sorun olur diye

Bu transferde yapılırsa ben takıma değilde, hastane olan sponsora transferler yapıldığını düşünmeye başlayacağım artık....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...