2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bonsu sağlamsa pota altı savunmasını toparlayabilir mi ? Yanlış hatırlamıyorsam çok patlayıcı bir oyuncu olmasına ve mesaj blokları vurabilmesine rağmen boyalı alanı karartabilen bir adam değildi.

Jawai konusunda da bir açıklama gelmedi hala. Umarım o da iyileşir ve Avrupa'da bizimle olur. Diğer yandan ligde 6 yabancı ile sözleşme hakkı varken sanırım Jawai'nin lig lisansı iptal edilecek ve yerine Bonsu alınacak.
Bu transferle 8 yabancımız oldu. Jawai ve Macvan tribünde olacak.

Diğer yandan artık bu sakatlık sorununa karşı forumda bir dua topiği açalım bence

Jawai konusunda da bir açıklama gelmedi hala. Umarım o da iyileşir ve Avrupa'da bizimle olur. Diğer yandan ligde 6 yabancı ile sözleşme hakkı varken sanırım Jawai'nin lig lisansı iptal edilecek ve yerine Bonsu alınacak.
Bu transferle 8 yabancımız oldu. Jawai ve Macvan tribünde olacak.

Diğer yandan artık bu sakatlık sorununa karşı forumda bir dua topiği açalım bence
Bonsu'yu lige kaydettirirsek 8 yabancı hakkımız dolmaz.Macvan'a lig lisansı çıkarmadığımız için toplam 7yi bulmuş oluyoruz.1 hak daha var

Bonsu sağlamsa pota altı savunmasını toparlayabilir mi ? Yanlış hatırlamıyorsam çok patlayıcı bir oyuncu olmasına ve mesaj blokları vurabilmesine rağmen boyalı alanı karartabilen bir adam değildi.

Bonsu sağlam değil , atletizmiyle oynayan bir oyuncu o diz ameliyetlarından sonra sağlam olmaz. Eskisi gibi olamaz yani belki sahada bedenen görünür ama eski hali gibi değildir. İkincisi sağlam olsa bile bize bekçi lazımdı pota altında Bonsu ancak Gist gibi atletikliğiyle 1-2 blok yapar gelen adamı karşılamak , pozisyonunu bozmak , şutunu rahatsız etmek gibi özellikleri yok . Kendisi 5 numara da değil zaten 4 numara , avrupada da beşte oynayamaz. Elde oynayamaz ancak oyuna tempo katman gerektiğinde uzun olmayacak sürelerde oynayabilir. Takımda artık tam bir 5 numara yok ve bu sinir bozucu.

Açıkçası Bonsu hamlesi sakatlık ihtimalinden dolayı beni hayal kırıklığına uğrattı. Baynes ismi beni mutlu etmişti. Ergin Hoca'ya güvenim sonsuz ama Allah korusun herhangi bir başarısızlıkta,"Oyuncuların sakatlıkları bizi etkiledi"demek hakkının olmadığının farkındadır inşallah. Yine de hayırlı olsun. Allah utandirmasin...

eğer jawai konusundaki bilgi doğruysa çok üzücü gerçekten.
Bonsu hamlesi ise bütün herkezde soru işareti başarılı olma şansı malesef az iki sene önce yarı final serisinde bize karşı pota altı savunmasında çok başarılıydı ama o günden bu güne kaç defa maça çıktı acaba ?

Bonsu sağlam değil , atletizmiyle oynayan bir oyuncu o diz ameliyetlarından sonra sağlam olmaz. Eskisi gibi olamaz yani belki sahada bedenen görünür ama eski hali gibi değildir. İkincisi sağlam olsa bile bize bekçi lazımdı pota altında Bonsu ancak Gist gibi atletikliğiyle 1-2 blok yapar gelen adamı karşılamak , pozisyonunu bozmak , şutunu rahatsız etmek gibi özellikleri yok . Kendisi 5 numara da değil zaten 4 numara , avrupada da beşte oynayamaz. Elde oynayamaz ancak oyuna tempo katman gerektiğinde uzun olmayacak sürelerde oynayabilir. Takımda artık tam bir 5 numara yok ve bu sinir bozucu.
Aynı şeyleri düşünüyoruz abi bence de bize bir bekçi lazımdı Eze gibi Ndong gibi.

Ama Bonsu bir yana Jawainin spor hayatı biterse çok üzücü bir durum olur gerçekten fakat böyle bir durum söz konusu ise denildiği gibi darbeye bağlı bir durum değildir Jawainin yaşadığı zaten daha öncede kalp rahatsızlığı geçirmiş

Büyük bir sakatlık geçirdi, Uzun dönem oynamadı, Sakatlanma riski var ve herşey yolun da giderse tozu dumana katar .

Monsu yani Galatasaray da oynamak için tüm kriterlere sahip : )

can karadeniz kaldirmis tweet'i
https://twitter.com/cankaradenizz/status/394761190561570816
ama amk ve basketfaulde haberler duruyor
Jawai'nin yerine Bonsu » Amk Spor Gazetesi
Bonsu Galatasaray için geliyor - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı.

galiba bonsu geliyor. bence iyi oyuncu ama çoğumuzda söylediği gibi sakatlık problemi olan bir oyuncu ve takımımızda sakatlık problemi yaşayacak bir kaç oyuncumuz mevcut iken bu transfer çok riskli tabi ki .bizi yanıltıp takır takır oynar smaçlarını basar havada yürürse varsın bizim yüzümüz kara çıksın.

bu arada basket faulde şu bölüm dikkatimi çekti
Galatasaray Liv Hospital, Bonsu'yu öncelikli olarak Euroleague'de kullanacak, Nathan Jawai'nin durumuna bağlı olarak ligde oynatıp oynatmayacağına karar verecek. jawainin gitmez ise bu iki oyuncuyu eurolegue de oynata biliyor muyuz ? oynatırsak müthiş olmaz mı sizce ?

edit:http://www2.galatasaray.org/basketbol/erkek/haber/18278.php resmi açıklama da gelmiş bulunmakta takımımıza hayırlı olması dileğiyle sakatlıktan uzak bir sezon geçirsin inşallah amin.

Gitsin basketbol zekası atletizmi ile ters orantılı olmasaydı belki ortalama bir basketbolcu olabilirdi.Bu arada Jawai dönecekse ve Pops sadece EL de kullanılacaksa transferin. elle tutulabilecek bir yanı olabilir

Allah mi bu adam yahu hata yapmaz şaşırmaz yanlış bilemez , yoruma bak. Sakatlık durumunu koç bilir onu koç bilir bunu koç bilir. Millet eşek zaten her şeyi Ergin Hoca mı bilecek. David Blatt dangalak mı yaşlı bir insanın dizleri gibi diye boşuna demiş o zaman. İsrail gibi dünyada genetik ve tıpın uzmanı olmuş bir ülkede sağlık testleri sonucu bunu söylemişti. Baynes'e kendimi alıştırmıştım büyük hayalkırıklığı oldu benim için. Bir koç eskiden çalıştığı oyuncularını isteyebilir anlarım da tüm tkaımı bunlardan oluşturmaz ki. Başka oyuncu bilmiyormuş gibi eski adamları alıp duruyoruz , üstelik ne haldeler diye düşünmeden.

Nasıl bir benzetme bu arkadaşım biraz daha dikkatli yazarsan sevinirim...benim görüşüm risk alıyorsa vardır bir bildiği Ergin Ataman'ın,güveniyorum koç'ada sonuna dek..senin gücüne ne gitti onu anlayamadım ben!eleştirebilirsin yahut güvenebilirsin!ben Koç'a güveniyorum varmı ötesi!! Demekki güveniyor oyuncularına,başarılı olacağınada inanıyorki bildiği oyuncuları transfer ediyor...bahsettiğin adam sen ben gibi 5-10 senedir basketbol seyircisi değil,sienada - efesde- bjk de başarıları olan bir adam..şimdi seninle bunumu masaya yatırayım!Varmı ötesi süper süper süper br transfer benim için,helal olsun yönetime helal olsun ERGİN ATAMAN'a...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...