2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet arkadaşlar Pops Mensah-Bonsu hayırlı olsun haberler her yerden doğrulanmaya başlandı. Bonsu çok iyi bir oyuncu ama sakatlık sorunları olduğunu hepimiz biliyoruz. Ergin hoca da bunun farkındadır. Yine bir risk aldı umarım şans bizimle olur bu sefer.

Bonsu iyi hoş da bir buçuk sezon önce David Blatt "dizleri bir yaşlı insanınki kadar hassas durumda" demişti. Böyle riskli bir transfer.

Parayı bastırıp Ajinca ya da Marjanovic'i alsaydık keşke.

Adam morrison basketbolu bırakmıştı ama madem bonsu geliyor, morrison da ikna edilsin ve gelsin.. malum bjk'nin 3 kupalı sezonunda o da vardı!

Neyse..susuyorum..

Bonsu NBA'de PF oynuyor Avrupa'da C oynar.Ama hala Wizards kadrosunda diye biliyorum 3 gün önce maça çıktı .Wizards Dor Fischer'i serbest bırakmasına rağmen Bonsu'yu hala bırakmaması ilginç.

Ergin Hoca sanırım tanıdığı bildiği bir oyuncuyu almak istedi.Bonsu'nun sakatlığı yok zaten şu an.Şimdi baktım İspanya Liginde Sevilla'da 6.3 sayı-4.8 Ribaund ile oynamış.

Bize hayırlısı olsun demek düşer.Ergin hocanın eski oyuncularını getirdiğinde başarılı olduğunu görüyoruz umarım yine aynı sonuç olur.

Sakatlanan pivotunun yerine sakatlanma ihtimali yüksek bir Pivot alıyorsun üstelik Dor Fischer gibi bir adam boştayken.Bonsu benimde çok beğendiğim bir oyuncu ama şu aşamada risk alma lüksümüz yoktu

Koç'a sonuna dek güveniyorum,harika bir transfer oldu ayrıca bonsu,hiç yabancılık çekmeyecektir takımımızda..ayrıca koç bilir onun sakatlık durumunu,riskinide ona göre almıştır,buna inancım tam..helal olsun hocam.

Sponsorumuz Liv Hospital diye Avrupadaki bütün sakat veya sakatlanma riski çok yüksek olan oyuncuları bulup getirmek zorunda mıyız? Sonra vay efendim bütün sezon sakatlıklarla boğuştuk bıdı bıdı. Sen bile bile bu riski alırsan sonra laf söylemeye hakkın olmaz!

Koç'a sonuna dek güveniyorum,harika bir transfer oldu ayrıca bonsu,hiç yabancılık çekmeyecektir takımımızda..ayrıca koç bilir onun sakatlık durumunu,riskinide ona göre almıştır,buna inancım tam..helal olsun hocam.

Allah mi bu adam yahu hata yapmaz şaşırmaz yanlış bilemez , yoruma bak. Sakatlık durumunu koç bilir onu koç bilir bunu koç bilir. Millet eşek zaten her şeyi Ergin Hoca mı bilecek. David Blatt dangalak mı yaşlı bir insanın dizleri gibi diye boşuna demiş o zaman. İsrail gibi dünyada genetik ve tıpın uzmanı olmuş bir ülkede sağlık testleri sonucu bunu söylemişti. Baynes'e kendimi alıştırmıştım büyük hayalkırıklığı oldu benim için. Bir koç eskiden çalıştığı oyuncularını isteyebilir anlarım da tüm tkaımı bunlardan oluşturmaz ki. Başka oyuncu bilmiyormuş gibi eski adamları alıp duruyoruz , üstelik ne haldeler diye düşünmeden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...