Nasıl bir benzetme bu arkadaşım biraz daha dikkatli yazarsan sevinirim...benim görüşüm risk alıyorsa vardır bir bildiği Ergin Ataman'ın,güveniyorum koç'ada sonuna dek..senin gücüne ne gitti onu anlayamadım ben!eleştirebilirsin yahut güvenebilirsin!ben Koç'a güveniyorum varmı ötesi!! Demekki güveniyor oyuncularına,başarılı olacağınada inanıyorki bildiği oyuncuları transfer ediyor...bahsettiğin adam sen ben gibi 5-10 senedir basketbol seyircisi değil,sienada - efesde- bjk de başarıları olan bir adam..şimdi seninle bunumu masaya yatırayım!Varmı ötesi süper süper süper br transfer benim için,helal olsun yönetime helal olsun ERGİN ATAMAN'a...
Koça güvenmek başka şey. Oh süper oldu demek başka şey. 2 senedir dizleri bitik olan bir adamı alıyoruz. Ergin Hoca da bir insan her şeyi bilmiyor Jawai'yi de aldıran o ben değil Erceg'i de aldıran o. Her yaptığı doğru olacak değil her yaptığına oh süper demeyi bırakın artık. Adamın son durumunu bilmiyorsun Ergin hoca aldırdı oh süper diyosun. Gelince görürsün oh süperi
Basketbola yıllarını veren bir Ergin Ataman mı Tanjevic de 50 senesini vermiş defalarca kupa kaldırmış ünlü takımları milli takımları çalıştırmış. 3 ligden takımı avrupa şampiyonluğuna taşımış. Her yaptığı doğru mu oluyor o zaman.Takımın içine ediyor. Ergin Atamanla Tanjevicin performansını tabi ki bir tutmuycam. Örnek olsun diye verdim ama Böyle mantık mı olur.Bütün koçlar yıllarını vermiştir bu spora . Hoca istedi oh süperdir o zaman bonsu ne değişik kafaymış. Beni pivot istese efsane transfer diyeceksniz