Carlos-Jamont-Henry-Marko-Erceg-Nate-Pops-Macvan 8 yabancımız var. Biz nasıl yabancı transferi yapacağız? maksimum 8 yabancı değil miydi?
Macvan'a lig lisansı çıkarılmadı.7 yabancı kullandık yani şu ana kadar ligde
Carlos-Jamont-Henry-Marko-Erceg-Nate-Pops-Macvan 8 yabancımız var. Biz nasıl yabancı transferi yapacağız? maksimum 8 yabancı değil miydi?
Macvan'a lig lisansı çıkarılmadı.7 yabancı kullandık yani şu ana kadar ligde
Boşta olan başka oyuncu var mıydı Bonsu'dan başka gelebilecek? Biraz kapalı kutu oldu ama şu zamanda iyi uzun bulmak zor olurdu zaten. Tek ihtimal top16'yı bekleyebilirdik, o riski almak istemediler sanırım. Bu da sakatlanırsa artık elimiz kolumuz bağlı. Umarım sağlıklı bi şekilde sezonu tamamlar, hayırlı olsun
3 ay sonra hemen forma girmesi mucize. Domercant 1.5 senedir giremedi.Marko 3 ay yokmuş,bence transfer olmaz
3 ay sonra hemen forma girmesi mucize. Domercant 1.5 senedir giremedi.
Ben yapılmalı ya da yapılmamalı demedim.Sadece bu durumda bizim transfer yapmayacağımızı düşündüm.Zaten ligde çoğunlukla Marko veya Henry'den biri düzenli tribüne çıkacaktı.Marko sakatlanınca Henry sürekli kadroda olur.Marko'da nasılsa her halükarda 2. tura yetişir derler, transfer yapmazlar.
Sene içerisinde BBL'de 8 tane yabancıya lisans çıkarma hakkın var, buna yabancı değişimleri de dahil. Aynı anda ise max. 6 yabancı oyuncuya lisans çıkartabiliyorsun. Şu anda Arroyo, Gordon, Domercant, Markoishvili ve Jawai, BBL için linsans çıkarttığımız isimler. Macvan'a lisans çıkartmadık, o sebeple BBL'de oynamıyor zaten.
Yani şu an Bonsu geldi, ama BBL için değişen bir durum olmadı. O 8 lisans hakkımızdan kullanmadık. Eğer Jawai'de sıkıntı çıkarsa, Bonsu'ya lisans çıkartırsak. Geriye sene içinde çıkartabileceğimiz son bir lisans hakkımız kalıyor. Yani Markoishvili'nin de lisansını iptal edip, başka bir yabancıya lisans çıkartabiliriz. Yalnız şunu da söylemek lazım, lisans tek defa çıkartılabiliyormuş. Yani Jawai'nin lisansını iptal ettik diyelim, sene içinde geri döndürme imkanımız olmuyor, çünkü sene içinde tek bir defa lisans çıkabiliyormuş.
Benim bildiğim durum bu şekilde.