• Sitemiz şuan güncelleme aşamasındadır, karşılaşabileceğiniz teknik sorunlar için şimdiden özür dileriz.

2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan Hakkı Abukan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Okuma süresi: 0:32
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaman alehimize isliyor ancak 2 yerinde takviye yaptik. Jawai ve sinan 2 gun icinde arroyo ile anlasip ustune bir planinic hamlesi sonra birde erceg hamlesi tadindan yenmez.

Zaman alehimize isliyor ancak 2 yerinde takviye yaptik. Jawai ve sinan 2 gun icinde arroyo ile anlasip ustune bir planinic hamlesi sonra birde erceg hamlesi tadindan yenmez.

Ağzınızdan bal damlıyor ağabey :-) Mümkünse Jawai yerine Paul Davis'i getirelim Planinici'de getirmişken bence ağabey :-)

Resmi sitede Jawai açıklanmadı sanırım. Kabasakal'ı da 24-25 Ekim'de İstanbul'da Oli forması ile izleriz.

Planinic yerine Carlos-Henry-Jamont üçlüsünü muhafaza etmeyi tercih ederim. Planinic, bir Rakocevic faciası olabilir gibi bir his var içimde.

Planinic ile CSKA anlasmis haberleri var. Arroyo'dan baska bir secenek kalmadi, 2 gun sonra opsiyonu bitiyor.

jawai sağlık kontrolünden geçebilirse imza atıcakmış.Bu cumaya kadar transferi bitirmek lazım uzaması problem olacak.

Fanatikte Yalçın Dümer imzalı böyle bir haber çıktı ama ne kadar doğrudur bilinmez.

Birisi Yalçın DÜMER'e beni takip etmesi gerektiğini söyler mi? eskidi bu haber artık,şişman kadın sahneye çıkıyor hadi bakalım.

Birisi Yalçın DÜMER'e beni takip etmesi gerektiğini söyler mi? eskidi bu haber artık,şişman kadın sahneye çıkıyor hadi bakalım.

Mithat Duran geri adım atmadığına göre demek ki hala umut var :)

Bütün forum üyelerine !!! Beyler,Bayanlar İki gün içinde bütün avrupa basketbol camiasına büyük bir gol atabiliriz.Gözleriniz iki açın!!!

her şeyi kenara bırakıp 4-5 numaraya bi Kerem Gönlüm takviyesi fena olmaz

Mithat Duran geri adım atmadığına göre demek ki hala umut var :)

Fatih abi ortada atılmış bir imza yok,spanın son büyük transferi yunan ekonomisi yerlerde,bizim verdiğimiz ücret kemiksiz löp et gibi düşün.İş bu sebebden ötürü spa kafası karıştı oly veya biz başkası yalan bu transferde.

Fatih abi ortada atılmış bir imza yok,spanın son büyük transferi yunan ekonomisi yerlerde,bizim verdiğimiz ücret kemiksiz löp et gibi düşün.İş bu sebebden ötürü spa kafası karıştı oly veya biz başkası yalan bu transferde.

Spa gelirse bu gazla final four diyorum :)

Bütün forum üyelerine !!! Beyler,Bayanlar İki gün içinde bütün avrupa basketbol camiasına büyük bir gol atabiliriz.Gözleriniz iki açın!!!

bu gol spa olmaz bence planinic yada Hiç konuşulmasada teodosic ve yanında bir süpriz diye düşünüyorum.

Spanoulis.

Gelirse hedef Euroleague şampiyonluğu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri