2013 - 2014 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Guard konusunda sıkıntı yaşayacağımızı düşünmekteyim. Madem yabancı oyuncu almayacağız. Kerem Tunçeri ile anlaşalım kendisi aradığımız oyuncu olur böylece.

Uzun konusunda da bayağı zorluklar çıktı ki hala bir oyuncu ile anlaşamadık. Olabiliyorsa Davis-Lampe-Kleiza-Milicic 4lüsünden 2 isim alınmalı. Sağlam bir Kleiza ve Milicic ile çok iyi bir pota altı olur. Ancak biz ne yazsak boş. Kararı hocamız verecek.

Sözleşme durumunu bilmiyorum ama D'or Fischer da tarz itibariyle Ndong'a benzer bir oyuncu.Maccabi Tel Aviv döneminden Arroyo ile uyumu da var.Düşünülebilir bana kalırsa

şu anda gözüken en kritik hamle kerem tunçeri ve ndongun yerini dolduracak uzun. 4 numarada erceg adı geçsede ben istemesemde macvan dan daha fazla katkı verir. keşke macvanın hırsı kadar ergin hocanın sistemine uymak için ayak uydurabilseydi.

Sözleşme durumları nedir bilmiyorum ama 4 numara için Justin doelmann 5 için dubljeviç'i düşünmek mantıklı olur diye düşünüyorum.İkiside çok iyi sezon geçirdiler.Sözleşme fesih bedelinden dolayımı bilmiyorum.Ama sözleşmeleri bitmişse eğer bence ikiside 4ve 5 numarada çok iyi katkı sağlarlar.Aynı takımdan gelecek olmalarının da artılarını düşünürse.Kısa rotasyonumuz geniş ve kaliteli ama EL düşünülerek bir kerem tunçeri hamlesi elimizi çok rahatlatır diye düşünüyorum.Doelmann ve dubljeviç hakkında bilgisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

Şu an tek isteğim ATAMAN'ın tekrar eski motivasyonunu kazanması,şuan tek isteğim açıkça bu.Ataman'ı kendine rakip gören beyfendi artık yeter,gizli gizli kulis yapma sn.Tulun sağda solda bu kulübe 1 Fatih yeter 2.olmaz laflarını bırak Ataman'ın huzurunu kaçırmak için her türlü olayı ve dedikoduyu yapmayı bırakın rahat bırakın şu adamı.

Bu külüpde 2,5 yıl koç olarak çalış 24 mil.dolar harca bir tane elle tutulur transferin olmasın sonra Ataman'ın transfer etmek istediği oyuncunun sözleşmesine karşı çık.Hocayı küstür torpille oyuncu al ya sen ne kadar ................... çıktın arkadaş yeter ya!!!

Millet dışarıdan zarar görür biz içten görüyoruz.Yazık !
Şu 4 ve 5 Transferi bitsinde rahatlıyalım. Bu arada DomercanT felaket geliyor !

Ergin Atamanın forumdaki yorumları okuduğu ve armudun sapı, üzümün çöpü diyerek söylenen her isme karşı çıkan taraftarlardan dolayı transfer yapmama kararı aldığı öğrenildi. Hayırlı olsun.

Kardeş çok saçma bence.Ergin hocanın böyle ufak detaylara takılan birisi olduğunu düşünmüyorum ki ayrıca burası forum her görüşten kişi olması çok doğal dimi?

Ismail Senol ‏@ismailsenol
"Galatasaray, Jawai ile anlaştı" haberini Ataman da doğrulamıştı: Ataman: Jawai ile anlaştık, imzaya kaldı - BASKETFAUL - Türkiye'nin basketbol portalı. Ancak imza öncesi pürüz çıktı. Pazarlıklar sürüyor. Galatasaray Mariç, Jawai de Olimpiakos haberleriyle pazarlık masasında elini güçlendirmeye çalışıyor. Hangi noktada anlaşırlar, bilinmez.

Caglar Torun ‏@caglartorun
Ergin Ataman'in bitmeyen transferler ve koordinasyon konusunda sikinti yasadigi dedikodulari dolaniyor son gunlerde. İstedigini alir, net.

İnşallah süreç Çağlar Abi'nin dediği gibi sonlanır, Murat Özyer'in gereksiz ve lüzumsuz burun sokmalarının sonunda Ergin hoca'nın istediği olur. Bırakalım da 23 sene aradan sonra bu takımı şampiyon yapan adam, dilediği kadroyu kursun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...