2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben de Mejri'yi tercih ederim fakat Batista'ya da hayır demem,ikisi de önemli transferler olur.

Dün yazacaktım unuttum,arka sayfalarda birisi yazmış,Ergin hoca 2 sezondur 4 ana uzunla başlıyor sezona,ilk sezon Dudley-Macvan-Furkan-N'dong,ikinci sezon Dudley-Erceg-Furkan-Jawai,tercihi bu yönde oluyor koçun.Bence de 5 uzun olsa iyi olur ama demek ki koç sıkıntı yapmıyor bu konuyu.

Zaza'nın gelme durumu zor be abi . Sponsor yok daha aldığımız her oyuncuda düşük ücretlerle anlaşıldı Zaza bence lüks olur gibi. Gine de bilgin varsa paylaşırsan sevinirim.
Ben bu saatten kulüpden kimseye güvenmiyorum!!! açıkça dile getireyim bu duruma çözüm bulunmazsa Ataman veya Özyerden biri ocağı görmeyecek onu iyi biliyorum.

Ünal Aysal ile görüştüm face to face, kendisi Spanoulis'i yatında Pazartesi tekrar ağırlayacağını söyledi, belki olabilirmiş o iş ama Ergin Ataman'ın haberi yokmuş.

Spanoulis gelmek istese de nasil olacak ki bu kadar kisa transferinden sonra, Arroyo ile mi rotasyona girecekler :) gelse cildiririz ama bi pivot davet etse yata baskan fena olmaz...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...