2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jawai haber yollamış raporları ile birlikte GS de oynamak istiyorum diye, sakatlık sonrası 1 yıllık tam ücretini verdiğimiz için kendini borçlu hissediyor olabilir kulubu 1.1 milyon kazanıyormuş 600-700 bine 8 yabancı olarak tutulup duruma göre bir sene sonra tekrardan ilk5 pivotu olabilir...

Bu azimle alakalı birşey pocius 9 parmakla EL in en iyi şütörlerinden biri olabiliyorsa Jawaide eskisi gibi dönüş yapabilir...

Adamın ölüm riski var ve kendi ülkesinin doktorları ''oynar'' diyip milli kadroya alıyorlar. Onlar nasıl giriyor bu riske ? Demek ki sağlıklı adam. Ve bildiğim kadarıyla fiziki bi sakatlık geçirmedi.

Murat Özyer ‏@coachozyer 2 dk.
Pivot oyuncu konusunda 3 oyuncu ile konuşuyoruz. Bir de alınması zor ama etkileyici 1uzun daha var.Toplam 4 aday. Bayram sonrasına kalabilir

Hepsinle anlasip zor olana yogunlasacagiz sanirim. Stimac gelmesin agir konusurum, Maric eskisi gibi degil, Lawal ile anlasip bekletelim, o zor olan uzun gelirse iptal ederiz, gelmesse Lawal + Jawai yapalim.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

İlk 3 isim umarım Maric, Lawal, Stimac değildir. Ne bileyim en azından içinde bi Mejri vardır, beklemediğimiz iki isim daha vardır. +1 olan yani alınması zor olan uzun denildiğinde benim de ilk aklıma Pleiss geldi. Jawaii konusunda fikrim ise şöyle. Eğer 400-500k civarı bir sözleşmeye imza atacaksa 8.yabancı olarak alalım. Lige kaydettirmeyiz, EL kadrosuna yazarız. EL'de bize 10-15 dk katkı verse yeter. 3 pivot kırk dakikayı bölüşürler. Hem çok yorulmaz hem de haftada bir maç yapar sadece.

Zaza gibi hücumda vasat olan bir adama etkileyici demez herhalde ya Murat Özyer. Etkileyici uzun dediği ya Pleiss ya da Lampe bana göre.

Hücumda vasat dediğin pivot Milwakue'nin birinci uzunu.Nba'de hücum yönünü fazla gösteremesede avrupaya geldiği an kuvvet ve muhtemel avrupanın en iyi uzunu olur.Lokavt dönemine göre değerlendiriyorsanız zaten o zaman milli takımdan sakat geldi ve tam kendini yeni yeni toplarken lokavt bitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...