2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şimdi abi; Micov 800, Pocius 600, Sinan 900, Arroyo 1.2, Furkan 1.3, Zoran 700, Aradori 300. Buradan 5.8 milyon dolar ediyor. Geriye kalan Cenk, Ender ve Kerem 2milyon dolar etse 7.8 oluyor. Düz hesap 8 milyon dolar diyelim.

8 milyon dolarlık bütçe harcamışız şuan ve 10 milyon dolarlık bütçemiz varsa geriye kalan 2 milyon dolara Hackett + Pivot alabiliriz.

Hadi belki biraz fiyatın üstüne çıkarız da 2 değil 2.5 milyon dolar olur.

Şuan bütçeye göre öyle uçuk kaçık transfer yapmadık hatta Marko'dan kardayız, Aradori çok ucuza geldi. Keza Pocius'da öyle. Şuan geride iyi bir bütçemiz kalıyor.

Adminlerden biri bir liste yayınlamıştı. O liste yanılmıyorsam Euro idi ve o listeye göre Arroyo 1.5m, Erceg 1.05m Euro alıyor. Ayrıca diğer yazılan miktarlar da doğru ancak Dolar değil Euro.

Normal şartlarda Hackett olayına olmaz derim. Gene olma şansı az ama Ergin Hocanın onu daha önce de istediğini bildiğimden olmaz diyemiyor insan. Arroyo ile her insanoğlu oynar. Hatta kulüp gaza gelip bana şans verse ben bile 5 dk oynarım:)) Hawkins ile Arroyo beraber oynuyordu. Ama Hawkins gittikten sonra Arroyo'nun performansının çok daha üst düzeylere geldiğini de görmemezlik etmeyelim. GS'da kim gelirse gelsin Carlos oyundayken topun onda olması oyuna onun yön vermesi liderin onun olması lazım. O yokken Hackett evet takımı yönetebilir.

Gene de Hackett iyi hoş ama onunla F4 gelir demek inandırıcı değil. Bİz eğer F4 yapmak istiyorsak bunun için sağlam 2 Pivota ihtiyacımız var. Ki biz sağlam bir taneye razı konumdayız. Ve burada sağolsun 500 kişi kafa yormasına rağmen tam oldu bu diyeceğimiz bir uzun bulamadık.

Kulübün belli bütçesinin olması ve o bütçenin dışına çıkmamasını ise saygıyla karşılıyorum. İnşallah da belirlenen bütçe neyse onun dışına çıkma girişimi olmaz. Futbolu unutun. Futbol ayrı basketbol ayrı. İnşallah basketbol da şirketleştirilir. Barcelona'da da belkide taraftar diyordur yahu Alexis Sanchez'e verdiğimiz parayla 5 yıl basketbol kurtulur! diye. Ama mevzu aynı. Basket-futbol ayrı branşlar. Başkan kulübe cebinden para vermesin. Misal kızlara göğüs sponsoru olsun o zaman. Geçen sene Odea Bank 1.5M'a sponsor olmuştu kadınlara. Unit Group yazsın öyle versin para. Kimseden sadaka veya para istemiyoruz.

Aslına bakarsan Les Ottoman'ın o kadar reklamını yaptık ki o otel'in bize sponsor olması lazım. Maşallah resmi transfer görüşme mekanımız gibi davranılıyor.

Şubenin bütçesi 10 milyon $ dır transfer bütçesi değil. Bunu çoğu kez karıştırılıyor. Bu oyunculara tahsis edilen araçlar, konaklama, ailelerinin ekstra giderleri, takımın toplu seyahati ve konaklamaları vs gibi giderlerde bu bütçeye dahildir. Yani bunlarda az buz kalemler değil 1 ay içinde neredeyse 6-7 seyahat ediliyor.

Birde biz bu transferleri sponsor olmadan(en azından açıklanmadan) yaptık :)

Futboldaki yatırımın geri dönüşü ile Basketbolun maalesef aynı değil. Amatör şubeler gerçekten ağır yük getiriyor. Basketbol maçlarına gelenler futbol formaları ile geliyor en basit anlaşılır örek bu olur sanırım.

Hackett gelirse Arroyo da çok rahatlar abi iyi bir pivotla neler yaparız uvvv. Murat Özyer'i bi twitter dan dürteyim bari belki şuracıkta küçük bir hackett vardır diye.

Ergin hoca geçen sezon devre arasında çok istemişti bu olaylar sonrasında belkide tekrar Hacketla temasa geçebiliriz.

Hacket eğer gelirse kısa rotasyonumuz mükemmel ötesi olur.

Arroyo Hacket Ender

Aradori Pocius Sinan

Mıcov Cenk

Böyle bi kısa rotasyonu bizi eurelegue nin en iyi kısa rotasyonlarından birisine sahip hale getirir.

Arroyo 1.300.000 EURO
Hacket 700.00 EURO
Ender 300.000 EURO
Aradori 300.000 EURO
Pocius 600.000 EURO
Sinan 900.000 EURO
Mıcov 800.000 EURO
Cenk 400.000 EURO

kısa rotasyonu toplamda 5.300.000 EURO yapar.

Furkan 1.300.000
Erceg 1.600.000
Kerem .G 500.000

Uzun rotasyonuda 3.400.000 milyon Euro yapar.

5.300.000
3.400.000 toplamda 8.700.000 milyon yapar.

Bir tane türk uzun alıp ona 300.000 milyon versek geriye pivotada 1.000.000 kalır.
1.000.000 TIBOR PLEİSS bonservis versek 1.000.000 oyuncuya versek bütçe 11.000.000 milyon Euro olur.
Bütçenin 1milyon aşmasıda o kadar sorun olacak gibime gelmiyor Ergin hoca başkanla konuşup bi kıyak yaptırırsa mükemel olur.

Erceg K.G Türk

Pleiss Furkan

Uzun rotasyonumuz olursa F8 garanti olur F4 kesinlikle hayal olmaz.

Öncelikle ilk sahamızda ki! seyircili maçı iple çekiyorum.

Hali hazırda pivot isimleri belli,Javtokas,Stimaç,Lawal. Benim kendi görüşüm bu üç oyuncuda olmayacak, gerçi Javtokas'ı çok severim o ayrı. Pivot Ndong tarzı biri olacak ancak boyu 2.16 değilde 2.08 ile 2.12 arası olacak,

Öncelikle ilk sahamızda ki! seyircili maçı iple çekiyorum kişisel olarak.!!!!!!! Şimdi hale hazırda pivot isimleri belli,Javtokas,Stimaç,Lawal benim kendi görüşüm bu üç oyuncuda olmayacak gerçi Javtokas'ı çok severim o ayrı.Pivot Ndong tarzı biri olacak ancak boyu 2.16 değilde 2.08 ile 2.12 arası olacak,

Bu arada Adımı kullanmayıp ima edenler varmış,gerek yok böyle şeylere siz kendi fikirlerinizi beyan edin veya duyumlarınızı paylaşın.

Abi hackett ile bir görüşme düşünülüyor mu acaba ?

Sanmam çok saçmaladılar bu sene geçen sezon ortası bayağı ilgilendik ama olamadı.Bu olayın bu zamanda olması bizim gi takımlar için aslında avantaj,euroleuge takımları o bölgeye çoktan transfer yaptı.Bunu fırsat bilecek idareci lazım o da bizde yok.

Ergin Ataman bence es geçmeyecektir abi yönetime gerçi yönetim ne denli cevap verir bilemiyorum.

Bütçenin biraz artması takmı çok farklı boyutlara taşır, Hackett + iyi bir pivot transferiyle ligde de, Euroleague'de de herkesle kafa kafaya oynarız. Durum böyle iken biraz fedakarlık yapılması gerekiyor ama şartlar gereği fazla da ümitlenemiyorum.

Öncelikle ilk sahamızda ki! seyircili maçı iple çekiyorum.

Hali hazırda pivot isimleri belli,Javtokas,Stimaç,Lawal. Benim kendi görüşüm bu üç oyuncuda olmayacak, gerçi Javtokas'ı çok severim o ayrı. Pivot Ndong tarzı biri olacak ancak boyu 2.16 değilde 2.08 ile 2.12 arası olacak,

Abi olan oldu ver pivotun adini az kafa yoralim p.tesi sendromu bitmiyor.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ya biz Erceg,Macvan ve formsuz Bonsu rotasyonu ile F8 yaptık. Hatta Arroyo sakatlanmasa F4 ü bile zorlardık. Şimdi kaliteli bir uzun gelse Hackett da gelirse F4 yüksek ihtimal.

Hackett benim iki senedir ısrarla istediğim ve yazdığım bir oyuncu...Tekrarlamayayım yazdıklarımı zamanında..Sadece Arroyo ile oynamaz konusunda bir iki kelime etmek istiyorum...Arroyo eğer Nolan ile oynayabilecekse, Hackettla 5 kat daha rahat oynar...Hackett bir defa Avrupa'daki en çok yönlü oyuncu...Takımın maç içinde eksik taraflarını gören ve o konuda katkı yapan nadir oyunculardandır..Bir bakarsın bir maç 8-9 ribaund almış, başka bir maç 7-8 asist yapmış, dıger maç 25 sayı atmış takımın skoreri olmuş, bazen hiçbirini yapmaz bütün enerjisini savunmaya verir falan, enteresan bir oyuncudur, Avrupadaki her kısa rotasyonuna da bir şekilde katkı yapar...Bizimkilerin alabileceğine inanmıyorum ama öyle bir şey olursa en çok ben sevinirim sanırım...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...