@DjordjeMatic: UNICS close to sign Aleksandar Maric
Şimdi abi; Micov 800, Pocius 600, Sinan 900, Arroyo 1.2, Furkan 1.3, Zoran 700, Aradori 300. Buradan 5.8 milyon dolar ediyor. Geriye kalan Cenk, Ender ve Kerem 2milyon dolar etse 7.8 oluyor. Düz hesap 8 milyon dolar diyelim.
8 milyon dolarlık bütçe harcamışız şuan ve 10 milyon dolarlık bütçemiz varsa geriye kalan 2 milyon dolara Hackett + Pivot alabiliriz.
Hadi belki biraz fiyatın üstüne çıkarız da 2 değil 2.5 milyon dolar olur.
Şuan bütçeye göre öyle uçuk kaçık transfer yapmadık hatta Marko'dan kardayız, Aradori çok ucuza geldi. Keza Pocius'da öyle. Şuan geride iyi bir bütçemiz kalıyor.
Öncelikle ilk sahamızda ki! seyircili maçı iple çekiyorum kişisel olarak.!!!!!!! Şimdi hale hazırda pivot isimleri belli,Javtokas,Stimaç,Lawal benim kendi görüşüm bu üç oyuncuda olmayacak gerçi Javtokas'ı çok severim o ayrı.Pivot Ndong tarzı biri olacak ancak boyu 2.16 değilde 2.08 ile 2.12 arası olacak,
Bu arada Adımı kullanmayıp ima edenler varmış,gerek yok böyle şeylere siz kendi fikirlerinizi beyan edin veya duyumlarınızı paylaşın.
Abi hackett ile bir görüşme düşünülüyor mu acaba ?
Sanmam çok saçmaladılar bu sene geçen sezon ortası bayağı ilgilendik ama olamadı.Bu olayın bu zamanda olması bizim gi takımlar için aslında avantaj,euroleuge takımları o bölgeye çoktan transfer yaptı.Bunu fırsat bilecek idareci lazım o da bizde yok.
Öncelikle ilk sahamızda ki! seyircili maçı iple çekiyorum.
Hali hazırda pivot isimleri belli,Javtokas,Stimaç,Lawal. Benim kendi görüşüm bu üç oyuncuda olmayacak, gerçi Javtokas'ı çok severim o ayrı. Pivot Ndong tarzı biri olacak ancak boyu 2.16 değilde 2.08 ile 2.12 arası olacak,
Öncelikle ilk sahamızda ki! seyircili maçı iple çekiyorum.
Hali hazırda pivot isimleri belli,Javtokas,Stimaç,Lawal. Benim kendi görüşüm bu üç oyuncuda olmayacak, gerçi Javtokas'ı çok severim o ayrı. Pivot Ndong tarzı biri olacak ancak boyu 2.16 değilde 2.08 ile 2.12 arası olacak,