2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hackett Fırsatı'nı ilk ben söyledim.

Gelirse en çok ben sevinirim.

750.000-800.000 arası çok rahat oynar.

Ya mümkünse 1.000.000 verelim.

Bazı şeyler için fedakârlık yapmak gerekiyor...

Arkadaşlar burada o gelsin bu gelsin yazmakla olmuyor twitterı biraz daha olumlu kullanalım. Hem Ergin Atamana hem de Murat Özyere yazalım en azından azda olsa bir çabamız olur.

Açıkçası şu videonun ilk 10 dakikasını izledim ve Lawal kesinlikle bizim ilk pivotumuz olamaz. Savunmada blok kovalıyor, pozisyon bilgisi çok zayıf ve konsantrasyonu düşük. Hücumda post oynuyo ama fundemantalı çok zayıf ve çok top kaybı yapıyor. Tek iyi yaptığı şey p&r oynayıp bitirmek heralde. Kesinlikle geldiği takdirde hayal kırıklığı yaratır bizde.

Bu sezon Euroleague şampiyonu olan Maccabi'nin ilk pivotu Alex Tyus'u duman eden adam, her şekilde bizim ilk pivotumuz olur.

Ergin Ataman ve şube sorumlusu zata Hackett fırsatı için Twitter'dan mesaj göndermeyi ihmal etmeyin, boş durmayın. Demin baktım da çok az mesaj atılmış. Bazılarını harekete geçirmek, farkındalık yaratabilmek için yararı olabilir belki. Sosyal medyanın gücünü mümkün olduğunca kullanmak lazım :)

Italya milli takim kampini sebepsiz yere terk Etmis. Yaptigi bana gore karaktersizlik. Ayni seyi bizde de yapmayacaginin garantisi yok.

Gerekli olan şeyleri sözleşme de belirtiriz bizde.

Aklına bile gelmez o zaman ;)

Ayrıca ne olduğunu neden terk ettiğini bilmeden yorum yapmakta uygun değil bence.

Her neyse gelsin de gerisi teferruat :) :)

Yapıp uğraşanların emeğine saygısızlık etmek istemem ama hashtag açmanın falan pek yarar getireceğini sanmıyorum.Tüm Avrupa basını ve basketbolla uğraşan herkes eğer ceza alırsa Hackett'ın ayrılacağını bilmiyor mu? Ergin hoca onun kaç para isteyeceğini,kendisinin pg için ne kadar bütçe ayırdığını bilmiyor mu? Sanki Tanzanya Liginde göz önünde olmayan birini keşfettik de Ergin hoca duysun istiyoruz.Zaten ayrılma durumu olursa Avrupa basketbol basınında 1.haber olacak günlerce.Sağır sultan bile duyacak

Ergin hocanın geçen yıl ne kadar çok istediğini de biliyoruz.Elindeki bütçe uygunsa zaten hoca balıklama atlar Hackett'a

Bu sezon Euroleague şampiyonu olan Maccabi'nin ilk pivotu Alex Tyus'u duman eden adam, her şekilde bizim ilk pivotumuz olur.

Alex Tyus Maccabi'nin 3.pivotuydu. Shawn James sakatlanana kadar gönderilmek isteniyodu. Sonrasında şansını iyi değerlendirdi ancak yinede o takımın ilk pivotu değil. Ayrıca izlediğim kısımda da birinin birini denize dökme durumu yok. İkisi de birbirine denk gelen oyuncular bana kalırsa. Lawal gelirse eğer bu sene Bonsu'ya yaptığımız eleştirilerin benzerlerini onada yaparız.

Yapıp uğraşanların emeğine saygısızlık etmek istemem ama hashtag açmanın falan pek yarar getireceğini sanmıyorum.Tüm Avrupa basını ve basketbolla uğraşan herkes eğer ceza alırsa Hackett'ın ayrılacağını bilmiyor mu? Ergin hoca onun kaç para isteyeceğini,kendisinin pg için ne kadar bütçe ayırdığını bilmiyor mu? Sanki Tanzanya Liginde göz önünde olmayan birini keşfettik de Ergin hoca duysun istiyoruz.Zaten ayrılma durumu olursa Avrupa basketbol basınında 1.haber olacak günlerce.Sağır sultan bile duyacak

Ergin hocanın geçen yıl ne kadar çok istediğini de biliyoruz.Elindeki bütçe uygunsa zaten hoca balıklama atlar Hackett'a

Duyurma olayından ziyade taraftarın isteğini belli etmesi açısından faydası olabilir. Taş atacağız da kolumuz mu yorulacak sanki, alt tarafı bir tweet.

Olacağını sanmıyorum ama Hackett keşke alınabilse. EL, TBL, kupa toplandı bir araya, Hackett olursa digitürk bile alırım vallahi.

Hackett'ın cezasının ne zaman açıklanacağı,takımıyla sözleşme fesih sürecinin ne kadar süreceği belirsiz,onu bekleyeceğiz diye eldeki Nolan Smith'ten olmaya gerek yok,zaten 2-3 gün içinde Nolan Smith transferi açıklanır.

Ayrıca,Milli takım kampını mazeret bildirmeden terkeden adam,her sezon kronik olarak yaşadığımız maaş ödememe sıkıntısını bu sene de yaşarsak ne yapar?

Alex Tyus Maccabi'nin 3.pivotuydu. Shawn James sakatlanana kadar gönderilmek isteniyodu. Sonrasında şansını iyi değerlendirdi ancak yinede o takımın ilk pivotu değil. Ayrıca izlediğim kısımda da birinin birini denize dökme durumu yok. İkisi de birbirine denk gelen oyuncular bana kalırsa. Lawal gelirse eğer bu sene Bonsu'ya yaptığımız eleştirilerin benzerlerini onada yaparız.

İstiyorsa kağıt üzerinde 5. pivot olsun, Maccabi şampiyon olurken; ilk pivotları Alex Tyus'tu.

Lawal'ın Tyus'a karşı yarı finaldeli istatistiklerini de paylaşayım. Açık şekilde, aradaki fark gözüküyor.

zjtiro.png

Ekli dosyalar

• Capture.jpg
    Capture.jpg
    11.2 KB · Görüntüleme: 14
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...