Yarı finaldeki istatistikler derken Maccabi - Armani serisimi?
Roma-Cantu sanırım.
Yarı finaldeki istatistikler derken Maccabi - Armani serisimi?
Roma-Cantu sanırım.
Roma Cantu serisinde ne işi varki bu iki oyuncunun iyice kafamı karıştırdınız )
Arroyo 1.7 - Hackett 1 - Ender 500
Aradori 300 - Sinan 900
Micov 1.1 - Pocius 600
Erceg 1.3 - Tyus 800 - Kerem 700
Pleiss 1.3 - Furkan 1.3
Yanlislik varsa duzeltin lutfen, buy outlarla birlikte yaklasik 13 - 14 milyon dolara kurulabilir bir rotasyon bu.
Olmayacak is degildi gercekten, hatta Kerem'i almayip, Sinan ve Furkan'a makul kontratlar versek 12 milyona cikardik isin icerisinden.
Imkansiz bir durum yok yani ortada ona getiriyorum lafi, artik baskan mi olur, GSYIAD mi olur birileri 1-2 milyon fedakarlik gostersin artik.
Elin oglu cikip her sene 20 - 25 milyonluk takim kuruyor onca basarisizliga ragmen, biz o kadarinida beklemiyoruz, en azindan bir onceki senenin bir iki ustune koyalim yeterli.
Tyus ya da Lawal öyle ahım şahım oyuncular değil ama yukarıdaki istatistik nerenin istatistiği ben anlamadım...Maccabi - Armani serisinde ağır Tyus üstünlüğü var
Tyus : 13.5 sayı 5.5 ribaund 18.3 verimlilik puanı ortalamasıyla serinin en değerli oyuncularından biri
Lawal : 6.3 sayı 4 ribaund 8.5 verimlilik ortalaması var ortalamasını düzeltende serinin ilk maçı ..Son iki maçta 2'şer verimlilik yapmış zaten..
İki oyuncuda bizdeki kimyaya uygun oyuncular değil bence..Yarı fiyatlarına daha uygun oyuncular bulunabilir bize Barkın'ın dediği gibi...
2012/2013 sezonunda Lawal, Roma'da; Tyus, Cantu'daymış ve lig yarı final serisinde karşı karşıya gelmişler. O maçın istatistikleri
Daha iki ay önce oynadıkları maçları izledim Lawal çok kötüydü istatistikleri görünce afalladım açıkçası ..Saol kardeşim bilgi için...
İstatistik kıyaslaması nasıl yapıyorsunuz arkadaşlar? 25 dakika oynayan adamla yarısı kadar oynamış adamı mı kıyaslıyorsunuz? Gani Lawal kaç dakika ortalamayla oynamış, önce ona bir bakın isterseniz.
Anlamlı bir istatistik değil bu. Lawal, Tyus'un yarısı kadar oynamıştır o seride. Samuels'in arkasında 2. pivottu Lawal. Biz bir önceki sezondan bahsediyoruz.