2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yapmış olduğumuz mütevazi bütçeyle harika dengeli kadro, onların dengesini bozmuş anlaşılan takılmayın :) Sitede Hackett ile anlaştık diyen de görmedim bu arada, herkes transferin zorluğunun farkında. Pivot transferi daha öncelikle şu an benim gözümde, oyun yapısına uyan sağlam pivotla ligde favori oluruz.

Kendi forumlarında 300k Euro'ya Aradori'nin ve Micov transferlerinin ne derece etki yaptığı ortada. Daha onların hıncını alamadılar bizden. Mazur görün :)

Yapmış olduğumuz mütevazi bütçeyle harika dengeli kadro, onların dengesini bozmuş anlaşılan takılmayın :) Sitede Hackett ile anlaştık diyen de görmedim bu arada, herkes transferin zorluğunun farkında. Pivot transferi daha öncelikle şu an benim gözümde, oyun yapısına uyan sağlam pivotla ligde favori oluruz.

Hocam Nolan ile kesin olarak anlaşıldı mı?Ergin hocanın Hackett'a olan ilgisini biliyoruz.Ayrılması gündeme gelirse yoklayacaktır ancak Nolan ile sözleşme imzalandıysa mümkün olmaz tabi

Hackett henüz ceza almış bile değil fazla heyecanlıyız geri adım atar iyi kötü bir mazeret bildirir özür de dilerse cezasız ya da hafif bir ceza ile atlayabilir süreci doğmamış çocuğa don biçmemek lazım

Sallayın onları. Nolan yerine daha iyi bir oyuncu bulalım. Pivot için isimler kim ? Shermadini nasıl olur sizce ? Bence Jawai riskine girelim. Sakatlık degil hastalıgı var. Fizik olarak kötü degil. Haftada 1 maç yapacak o da en fazla 15-20 dakika. Haftada 1 maç sıkıntı yaratmaz.

11 takipçili bir hesabı keklediği için gülüyor seviniyor eğleniyor.Halbuki kendisi gerizekalı gibi gözüküyor farkında değil.Bu boş-beleş tipler her türlü sosyal ortamlarda oluyor.Bu tiplere eğer arkadaş ortamında rastlarsanız takmazsınız hatta dışlarsınız.Sosyal medyada rastlarsanız da basarsınız spamı geçersiniz.

Hackett beklentisinin mantıki bir altyapısı yok .Kısa transferleri bitmiş üstüne Hackett'ın akıbeti belli değil.Adam ne ceza aldı ne de Milano'dan gönderildi.
Beyin jimnastiğini, önerileri ve beklentileri uzun transferine kanalize etmemiz gerek.

Sakatlıktan dönen oyuncuların genel olarak şut ritimleri bozulur örnek (Göksenin-Domercant ve eskilerden hatırladıgım Ufuk Sarıca)... Jamontun oyununda şutunun çokta bir etkisi yok biraz yüzdeli attığında zaten 25-30 sayı civarı atan bir oyuncu...

sadece 2.gard olarak topu baskı altında kalsa dahi kaybetmeden getirebilmesi, savunma gücü, ribauntlara katkısı, rakip takımı ve taraftarla gıcık edebilmesi :) , içeri penetreleri jamontu takımda tutmak için yeterli sebepler...

Dom dom lada kıyaslamayalım bence aralarında yaş farkı var jamont daha hazır dönecektir, marko örneğinde gördüğümüz gibi...

Jamont gerçekten sıkı çalışıyor. ZAten onu yakından gören de bilir o bacakların kolay toparlayacağını:) Nolan yerine çok isterim Jamont'u tekrar tekrar ediyoruz sadece:)

Bu, kafasına göre bonzai çekip "Hackett GS'da" diyen sevinen, GS basket fotosu paylaşan arkadaşın hesap askıya alındı. Aslında pek de kafa yorulacak bir şey değil. Başka takım taraftarlarının GS hakkında konuşmalarından neden rahatsız oluyorsunuz? Çok önemli mi? Devlet sırrı iş yapmıyoruz ki Alt tarafı spor bu. Hackett'i aldıysak veya almadıysak bunu onların bilmesinden neden rahatsız olalım.

Ben misal burda Zaza hayali kurdum diye benimle alay etsinler. O hayalim ebedidir. O malların çoğu Sneijder hayali kurarken ben onu çıplak göz seyrediyorum parçalı forma altında. Forumlarında ismi Drogba veya Sneijder'li olan bir sürü gerzek var hala GS'a laf atan. Hatta bir link göstermişlerdi sanırım antu'dandı çocuğun adı Wesleysteiger mi neydi. Wesley'İn eskisi gibi iyi bir oyuncu olmadığını anlatmıştı transfer bittiğinde:)) Lan geri zekalı o zaman neden adını Wesley yapıyorsun :):):)

Hackett konusunda tabii ki alınmasını isterim ama bildiğimiz Jamont sağlam ise burdaysa önce o alınmalı. Her mevkide değerlendireceğim tüm pis işlerimi yapan adam Jamont:)
5 numara olayı sanırım Murat Özyere 2 numara büyük geldi. 5 numara arayışlarına her gittiğinde 2 veya 3 numara oyuncu alıp geldi (Pocius Aradori Micov vs) Basketbolda 8 numara olaydı pivot işi bitmişti şimdiye.

Sponsor olayı gene olmadı. Başkana gerçek önerimdir kadınların Unit Group reklamı ile çıkması. Işıl olayından sonra bunu GS'a borçlu bence.

Jamont tercih ederim Nolan yerine ama Ergin Hoca ne düşünüyor bilmem.Ergin Hoca Oyuncuları ile irtibatı kesmeyen bir yapısı var bence illaki Jomant ile görüsüyordur.

Jamont Gordon konusuna ben de katılıyorum. Daha 2-3 ay var liglerin başlamasına ve Jamont şimdiden sıkı çalışıyor. Makul bir ücretle kalmak isterse bence tekrar anlaşılmalı derim. Jamont Gordon candır

Jamont tercih ederim Nolan yerine ama Ergin Hoca ne düşünüyor bilmem.Ergin Hoca Oyuncuları ile irtibatı kesmeyen bir yapısı var bence illaki Jomant ile görüsüyordur.

Sarı-kırmızılı takımda ise Jamont Gordon'un tek başına sergilediği performans yeterli olmadı. İlk yarı 8 sayı üreten, final periyodunda da 24 sayı kaydederek maçı 34 sayıyla tamamlayan ABD'li oyuncunun yanı sıra; Ersin 15 sayı - 6 ribaund, Cenk Akyol 13 sayı, Carlos Arroyo ise 11 sayı - 4 asistle maçı tamamladı.

bu maçı hatırlayan var mı? Jamont Gordon'un şu yaptığını Avrupa'da yapabilecek kaç tane combo var ;) Tartışmasız Gordon...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...