2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sezon toplam 10 yabancıyla sözleşme imzalama hakkımız var,aynı anda 7 tanesini Tbf'ye bildirebiliyoruz,2 senedir yaşadığımız sakatlıkları göz önüne alırsak,ne uzun ne kısa,8 yabancıyla sezona başlamamalıyız ve başlamayacağız,Jawai ve Gordon artık oyuncularımız değil,yolları açık olsun.

300 bine oynayan Aradori'nin yanına 1.5 milyona Jamont koymak inanılmaz saçma bir iş olur. Takımda olması herkese büyük heyecan katar ama kaç kişi yüzde yüz döneceğine inanıyor. Zaten bir oyuncuya buna yakın bir meblağ ödeyebiliyorsak elit bir uzun almamız lazım. En hayatisi o.

Eğer Hackett olmayacaksa 500 bin ya da 600 bine oynayacak Jamont'u tercih ederim Nolan'in yerine.

Tercihlerim sırasıyla Hackett-Jamont-Nolan olurdu.

Jamont Avrupada mevkiisinin en iyi birkaç oyuncusundan biridir tartışmasız. Bana göre en iyisi. Sağlam dönerse ve bütçeyi zorlamayacaksa bir şansı kesinlikle hakediyor. Daha iyisi yok çünkü.

Jamont pivotlardan ribaund çeken bir oyuncuydu. Bir adam bir kere sakatlanınca ömür boyu dönemiyor mu yani ? Henüz 26 yaşında sanırım Gordon ve baya da bi istekli.

Sağlam Jawai ve Jamont bu takıma çok şey katar.1-2 senedir sakat oyuncuları topladık,bu sene ise bize uzak dursun modundayız.Sanırım yönetim sezon arasında sakat oyunculara boşa para ödememek ve yeni transfere para akıtmamak için bir hayli tedbirli davranacak.Yoksa Ergin Ataman bu oyunculara bir şans daha verirdi.Ama geçmişten sıkı dersler çıkartılmış belli ki.O açıdan bu oyunculara pek dönülüp bakılmıyor.Ama tekrar diyorum Jawai ve Jamont tüm transfer sorunlarımızı çözer

Sağlam Jawai ve Jamont bu takıma çok şey katar.1-2 senedir sakat oyuncuları topladık,bu sene ise bize uzak dursun modundayız.Sanırım yönetim sezon arasında sakat oyunculara boşa para ödememek ve yeni transfere para akıtmamak için bir hayli tedbirli davranacak.Yoksa Ergin Ataman bu oyunculara bir şans daha verirdi.Ama geçmişten sıkı dersler çıkartılmış belli ki.O açıdan bu oyunculara pek dönülüp bakılmıyor.Ama tekrar diyorum Jawai ve Jamont tüm transfer sorunlarımızı çözer

Eğer Jawai ve Shawn James hedefte ise Jamont'ta muhakkak hedefte olmalı. En azından denenmeli bence,Hackett gelmeyecekse tabiki...

Jamont Gordon mukemmel bir oyuncu ama artik onu takimizda goremeyiz sanirim. Cunku biz Arroyo oyunda olmadiginda oyunu yonlendirecek ve takimin performansini dusurmeyecek bir guard ariyoruz. Oysa ki Gordon iyi oynamak icin onu yonlendirecek iyi bir guarda yani Arroyo’ya ihtiyaci olan bir oyuncu. Iki numara pozisyonuda Aradori ve Pocius ile kapali oldugundan onun icin artik cok gec gibi duruyor. Ama Aradori veya Pocius’dan birisi ile anlasilmamis olsaydi saglikli bir Gordon kesinlikle takima cok buyuk katki yapardi.

Sevgili Dostlar, ben tam bir Jamont hayranıyım, takımımızda olmasını inanın ben hepinizden çok isterim hatta o videoyu izleyene kadar mutlaka bir şans verilmesini gerektiğini düşünüyordum. Fakat o videoyu izleyince Jamont'ın biraz daha süreye ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Döneceğine bende eminim hem de eskisinden daha da güçlü olacaktır ama şimdi değil.

Başka oyuncu olsa neyse ama Jamont jamonttur. Her konuyu tartışırım ama bu konuyu kişisel olarak tartışmam bile. Nolan Smith'miş , Zalgiris'in o dandik Ameraikalı guardıymış filan geçiniz abi. Çok ağlarız bu adamı kaçırırsak.

Jamont `a şu durumda kimse büyük para bağlamaz.300-400 dolar peşin maç başına sözleşme teklif edilebilir.

Bütçeyi zorlamadan imza attıralabilir,Jamont beğenmiyorsa onunda paşa gönlü bilir.

Bildiğim kadarıyla sponsor konusunda bir gelişme yok ve önümüzdeki günlerde de olmayacak gibi duruyor. Oyuncuların menajerleri bile twitterdan transferleri duyurmuşken taraftarı daha fazla kıvrandırmanın alemi yok diye düşünüyorum. Resmi siteden transferler açıklanmalı.

Bildiğim kadarıyla sponsor konusunda bir gelişme yok ve önümüzdeki günlerde de olmayacak gibi duruyor. Oyuncuların menajerleri bile twitterdan transferleri duyurmuşken taraftarı daha fazla kıvrandırmanın alemi yok diye düşünüyorum. Resmi siteden transferler açıklanmalı.

Şu ana kadar bir sponsorun bulunamaması yönetimin ne kadar aciz ve beceriksiz olduğunun net göstergesi !!

Öyle 80 yaşındaki Özkan Olcay ve Candan Erçetin ile kulüp yönetilmez !! (Şahsi anlamda saygısızlık değil bu dediğim. Yönetim de olacak kişiler olmamaliydilar bence.)

Ünal Aysal kendi ayağına sıkmayı bırakmalı artık !!!

Şöyle bir soru var:
Jamont ya da Jawai'nin 500-600 bini kabul etmesi de sakatlıkları hakkında soru işareti oluşturmaz mı? Hem sağlam olsun hem ucuz olsun kulağa hoş gelse de akla yatmıyor. Bize borçlu hissediyorlar fikri de profesyonel oyuncuyu ne kadar bağlar emin değilim.

Jamont Gordon'un sezon içinde daha iyi bir takima yada NBA gitmek istediği konuşuluyordu. Ask.fm'de takımda kalacakmısın diye soruldugunda hep muallakta cevaplar veriyordu. Şimdi takım bulamayınca Galatasaray mı demeye başlamış ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...