2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jamont Gordon'un sezon içinde daha iyi bir takima yada NBA gitmek istediği konuşuluyordu. Ask.fm'de takımda kalacakmısın diye soruldugunda hep muallakta cevaplar veriyordu. Şimdi takım bulamayınca Galatasaray mı demeye başlamış ?

Jamont, daha çok takım arar. Bir senedir oynamayan, çarpraz bağları kopmuş oyuncuya aklıbaşında hiçbir kulüp büyük para vermez. Jamont ya çok sıradan bir takımda oynayacak. Ya da iyi bir takımda min. kontratı kabul edecek. Yoksa boşta kalır.
Nolan Smith'e yapılan muamele de epey haksızlık. Adam gelmeden çöp oyuncuymuş gibi davranılıyor. Eminim yorum yapanların en az 90%'ı oyuncuyu izlemeden konuşuyor. Halbuki potansiyeli çok yüksek Nolan'ın. Maccabi T.A. alsa bir senede yıldız yapardı ve bugün burada kendisini beğenmeyenler «neden biz böyle adamları bulamıyoruz, alamıyoruz» diyecekti.

Jamont hakkında burda yazılanlara bakınca "Acaba ben mi yanlış hatırlıyorum?" dedim ve forumdaki sayfasına baktım.

http://www.gsbasket.org/forum/alpaslan-dikmen-eskilerden-kim-kaldi-forumu/8773-5-jamont-gordon.html

Bazı maçlardan sonra methiyeler dizilirken, bazı maçlardan sonra bir tek küfür edilmediği kalmış. Hatta kulübe ihtar çektiği haberleri basında çıktığında "gitse de kurtulsak" diyenler olmuş. :)

Anlıyorum, bütçemiz düşüp, Nolan Smith haberleri geçmeye başlayınca, sağlıklı bir Gordon'a pek çok kişi razı hale geldi. Ancak onun için yapılan yorumları görünce, biraz fazla abarttığımızı düşünüyorum. :)

Yanlış anlaşılmasın, amacım Jamont'ı kötülemek değil. Ama takımızdan ayrılan her oyuncu için, taraftarlar arasında "kör ölür, badem gözlü olur" senrdomu yaşandığı da bir gerçek... :)

@CashMoneyJG44: My former team Galatasaray doesnt believe in me coming off this injury! They think I will never be the same player! I will prove them wrong
@CashMoneyJG44: I hope the next team I play for has a game against Gala! I will be sure to make Gala pay for not keeping me! Im gonna bust their ass! #facts

Jamont Gordon :)

@CashMoneyJG44: My former team Galatasaray doesnt believe in me coming off this injury! They think I will never be the same player! I will prove them wrong
@CashMoneyJG44: I hope the next team I play for has a game against Gala! I will be sure to make Gala pay for not keeping me! Im gonna bust their ass! #facts

Ne zaman yazmis bunlari??

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Bu yazdıklarından sonra hala isteyen olacak mı merak ediyorum. Son tweet Çeviri:

Umarım oynayacağım sonraki takımın Gala ya karşı maçı olur. Galanın beni takımda tutmamasının faturasını ödediğine emin olacağım. G.... patlatacağım.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ergin Ataman Ismail senola konustu az once canli yayinda. Transfer listesini yonetime verdim onlar da oyuncular icin calisiyor. Yavas yavas aciklanir dedi. Ergin hocayi daha mutlu ve umutlu gordum. Heralde istedigi isimler gelecek ( Pocius, Aradori, Micov vs). Ayrica Galatasaray in amaci final four ve ligde sampiyonluk dedi

Bağımsız GS Haber ‏@GsHaber24 ·7 dk. ·

Ergin Ataman: Galatasaray'da transfer listesini yönetime verdim. Türkiye'de şampiyon, Euroleague'de final four hedefi olan takım kurulacak.

Ya bu takimin pivotu saglam olsun, mesela bi N'Dong katkisi alalim, combo da saglam olursa cok baska seyler konusuruz.

Birde demek ki Aradori, Micov, Pocius Ergin Hocanin icine sinen istedigi adamlar bunu anladim ben. Pivot ve combo icinde gelismeler olumlu sanirim gecen roportaja gore cok olumlu ve mutluydu.

Ben olaya şöyle bakıyorum. Hoca Gordon'u bırakmayı göze aldıysa bir şeyleri beğenmemiştir. Ya sağlık raporu ya oyuncunun kondisyonu vs bir şeyden memnun değildir. Gordon bırakıldıysa hocanın kararına saygı duymak lazım.

Bir sezon oynayıp Galatasaray'dan 2.8 milyon dolar para kazandı. Galatasaray, kendisine yeni kontrat önermeyince çirkefleşti. Karakter yoksunu bir oyuncuymuş. İstediği paraları verecek enayi bir kulüp arasın dursun «cash money Jamont». Bulamaz, böyle ortada kalır şişkin egosuyla. Bu işler antrenman videosu paylaşmakla olsaydı, bin tane MJ çıkardı piyasaya. Umarım Jamont'un oynayacağı takımla karşılaşırız da görürüz cash money'i!

Herseyine eyvallahda su adamin dini imani para hali hic hosuma gitmiyor. Adamin twitter hesabile cash money.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...