2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yönetimden kontrat beklemesini anlıyorum ama kontrat teklifi yapılmayınca böyle çirkefleşmesi hiç yakışmadı.Söylemleri Galatasaray'a yönelik değil yönetime yönelik olsa onu da anlayışla karşılaşırız.
Ama bir tane taraftar "1 sene oynamadan para kazandın" diye bir terbiyrsizlik yapmamış üstüne herkes takımda kalmasını istemiş.Şu söylediklerine bak.Ayıptır.
Son söyledikleriyle Jamont benim için bitmiştir.Bahtın açık olsun Cash Money.

Jamont bu haliyle bize karşı oynayabileceği bir takıma gidemez. Ayrıca Jamont iyi bir takım oyuncusu değil düzen dışı oynamaya bayılıyor. Takıma ayrı bir top Jamonta ayrı bir top lazım. Bence Jamont ile devam etmememizin en büyük nedeni para 300-400 bine oynayacak bir karakter değil. Risk alınacaksa Jawai de alınsın. Avrupa da onu tutabilecek oyuncu çok az tam 4 dışarıda 1 içeridenin oyuncusu. 10-15 dakika oynasa bile fark yaratır.

Bende Jamont' un yazdıklarını görmeden önce gelsin demiştim ancak yazıları beni hayal kırıklığına uğrattı. Yolu açık olsun. Bu arada Ergin Atamanın mutlu olması iyiye işaret

Arkadaşlar farklı röpörtajlar izledik galiba Ergin Hoca milli takım konuşurken gayet mutluydu eve ancak İ.Şenolun son sorusunda bariz bir şekilde yüzü düştü ve listeyi verdim yönetim elinden geleni yapıyor dedi zoraki ... Hepimiz Galatasaraylıyız ama kendimizi kandırmayada gerek yok... Bari pivot transferinde hocanın istediği olsada gerçek manada biraz mutlu olabilse...

Resmi siteden hiç yabancı oyuncu olarak şu oyuncuyla anlaştık diye bilgi geçildimi? bilen yazarsa sevinirim,bazı söylentiler var onun için merak ettim.

Ergin Ataman'ı dinledim.Ben olumsuz bir enerji almadım.Aksine hedefi net olarak ortaya koydu, final four ve lig şampiyonluğu.Ayrıca yönetime transfer listesini verdiğini, transferlerin yapıldığını ve gözünün arkada olmadığını, yönetimin iyi niyetle çalıştığını söyledi.Belli ki belirsizlikler giderilmiş, beklenen onay çıkmış yönetimden.

Söylenti şuan için Başkan ile Ataman son bir toplantı yapacağı,o toplantı sonucunda Başkan resmi bütçeyi açıklayacak,sponsoru açıklayacak şuan ön anlaşma sağlanan oyuncuların bu toplantı sonucuna göre resmiyet kazanacak olması ama süpriz değişiklik olacağı konuşuluyor.Belki 1 veya 2 oyuncu ismi değişebilir.

Söylenti şuan için Başkan ile Ataman son bir toplantı yapacağı,o toplantı sonucunda Başkan resmi bütçeyi açıklayacak,sponsoru açıklayacak şuan ön anlaşma sağlanan oyuncuların bu toplantı sonucuna göre resmiyet kazanacak olması ama süpriz değişiklik olacağı konuşuluyor.Belki 1 veya 2 oyuncu ismi değişebilir.

Değişmesi gündemde olanların yerine daha iyileri mi gelir yoksa kötüleri mi Mithat Abi ?

Abi umarım Aradori ve Micov değişmez.

Hayırlısı olsun umarım..

Oyuncularla anlaşıldı ben değişiklik yapılacağını pek düşünmüyorum Aradori Micov Pocius bence bize çok uygun oyuncular Nolan yerine belki değişim olabilir. Pivot içinde düşünülen ismin değişmesi gündemde olabilir .

Bütçe değişecek de ne olcak 5 milyon Euro'ya mı çekilecek? Nolan+Aradori+Micov+Pocius toplam 2.1m Euro'ya alındı zaten. Bundan iyisini bulabilecekse Aysal çıksın bulsun. Ben inanmıyorum böyle bir şeye, eğer varsa bu yönetim cidden o koltuğu haketmiyor demektir. 300k'ya Aradori bulmuşsun daha ne alacaksın arkadaş? Aradori dün akşam sağlık kontrolüne gelecekti. Ben değişmeler olacağını düşünmüyorum. Ayrıca röportajda da Ergin Hoca gayet iyidi. Şampiyonluk ve F4 oynayacak kadro kuracağız, gözüm arkada değil dedi. Hocadan yana bir sıkıntı yok.

Üç kuruş bütçenin kısılmasını anlamam anlamayacağım. Daha 1m yükseltseler de adam gibi pivot alsınlar derken herifler bütçe kısmaya gideceklerse cidden oturmasınlar o koltukta. 2m Euro'ya 4 oyuncu alıyosun, bu ekonomik bir başarıdır. Daha ne istiyosun anlamıyorum!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...