2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyüp Yıldız'a kızacağınıza beceriksiz yöneticilerimize kızın bence. Nerede kardeşim bu transferlerin resmi açıklamaları? Bu nasıl bir rezalettir? Bir de üzerine şube sorumlusu zat gecenin bir vakti çıkıp gizemli tweetler atıyor.

Bu şubede olabilecek hiç bir şeye şaşırmam diyeli çok oldu. Her an her şey olabilir.

Burçin badem twitter'da murat özyerin;Sıkıntı yok dimdik yürümeye devam edecegiz ve 'içten' gülerek sözünü rt'ledi. Ben bu mesaj sonrası rahatladım. Burçin abi sağlamdır.

Medyada zaten yok gibi birşeyiz. Eyüp Türkiye'nin önemli bir radyosunda neredeyse haftanın hergünü program yapıyor. Nasıl bir G.Saray'lı olduğunuda salona gelen herkes biliyor. Transfer, duyum bunlar tartışılabilir ama değerlerimize sahip çıkalım.

Konu dışı oldu kusura bakmayın.

Perde arkasinda neler donuyor bilemem tabiide adamin verdigi her olumlu/olumsuz duyum 1 saat gecmeden yalanlaniyor. Simdide Burcin Badem ustu kapali alarm butonunu kapatmis.

Amaci ne bilmiyorum ama can skmaya basladi bu durum.

Yatsiya kadar yansa oda kabul.

Endişem işte buydu.

Bunu söylerken tepki aldım. Endişe duymana gerek yok,ümitsiz olma denildi ama bu işin içinde bir bit yeniği olduğuna emindim.

Denilecek laf yok.

Gs'da kriz bitmez !!

Murat Özyer e sahip olsak bile ben hiç bir kulübün bu kadar da amatörce yönetiliceğine ihtimal vermiyorum. Duyumun asılsız olduğuna inanmak istiyorum...

Eyüp yıldız a sallamak en basitinden bence. Oda zaten inşallah öyle şey olmaz olursa yoneticilerden özür dilerim dedi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Oyuncumuz Jawai, Avustralya Milli Takımı'nın 12 kişilik 2014 FIBA Dünya Şampiyonası kadrosuna seçildi ! Tebrikler Jawai !

Sağlıklı demek ki onu ilk 12 de kullanıyorlar. Bence değerlendirmeliyiz Jawai'yi...

Şu twitçileri bir kenara atın. Bakın bu insanlar duyum üzerine haber ya da duyuru yapıyor. Mejri'yi herkes yazdı lakin adam Real'in teklifini kabul etti o da Real son anda teklif yaptı. Bizler bu adamlar saydırdık. Kimse kusura bakmasın burada iyi kötü bilgi veren herkes kulüpten bir şey duyuyor. Ha transfer olur olmaz o başka konu lakin hamleler doğru. Spa içinde hamle yapıldı Mejri içinde x içinde y içinde. Lakin olması bu insanların elinde değil.
Çok yakında şube de ciddi bir temizliğe (şişkin maaşlı çalışan kadrosu) gidilebilir ve ipi çekilenler bu haberleri yayıyor olabilir. Candan Erçetin'in şube başına geçmesinin nedeni hukuk kısmında olan rezaleti ilk fark eden yönetici olması.

Eyüp Abi iyi niyetli bir insandır.Ona yalancı kolpacı demek çok ağır bir itham olur.İnsanlar duyumlarını paylasabilir.Eyüp abi bir konuda duyum almış bunu paylaşmıştır.Özyer'e düşen bunu anında yalanlamak veya doğrulamak suretiyle cevap vermektir.

Şube'de işlerin karışık olduğu aşikar.Fakat ilgisizlikte cabası.Burda insanları hemen itham etmemeli ve olayların çözülmesini beklemeliyiz.

Eyüp abide yalanlansın bir cevap verilsin dedi.Kötü niyetli olduğunu düşünmüyorum.

Kimse kusura bakmasın, burada duyum goygoyu yapanların çoğu popülarite peşinde. Duyumdan öte doğru haberleri ulaştıran birkaç kişiyi tenzih ederim.

Spa'nın arkasında deniz manzarası olan selfisini buraya koyup görüşmeler sürüyor goygoyu yapıldı otesi mi var?

Eyüp Yıldız da çalıştığı radyodaki işinde gerçekten başarılıdır. Örneğin, yaptığı iddaa programlarında tahminlerinin aksini oynayınca hatırı sayılır paralar kazanılabilir. Transfer duyumlari ise bir harika. Söylediği oyuncuları boştaki oyuncu havuzundan çıkarınca tahmin yapmak kolaylaşıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...