2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya bırakın şu Eyüp yıldız duyumlarını. Bu zamana kadar hangi duyumu doğru çıktı ki bu çıksın.

Adamın işi gücü reklam, one çıkma çabaları...

He diyin geçin. ..

Eyüp abiye saygım var ancak bu denli büyük bir haberin kesinlik kazanmadan yazılması bence doğru değil. Sonradan yanlışsa özür dilerim ile olmuyor maalesef bu işler. Murat abi 'nin dediği gibi bu sene yönetim içinde temizlik var sanırım hep yalan yanlış , sıkıntı yaratacak haberler sızıyor basına nedense.

Eyüp ilgiyi GS basketboluna çekme anlamında güzel bir iş yaptı. Herkes rahat koltuklarındayken birden ayaklandı. Ha durum onun dediği gibi değil tabii ki ama gene de camiayı oraya kilitledi. Eyüp güzel adam. Bilmeden veya bilerek doğru işlere imza atıyor:) Bu da en güzel işlerinden biri:) Transferlerde sorun yok. Ama herkes gibi ben de 5 numara kim bilmiyorum:))

Ismail Senol ‏@ismailsenol
Nathan Jawai tamamen sağlığına kavuşmuş durumda. Avustralya'nın Dünya Kupası kadrosunda. Galatasaray'ın pivot arayışı biter muhtemelen.

Arkadaşlar Maccabi bugün Shawn James ile yolların ayrıldığını resmen duyurdu.EA7 Milano da peşindeymiş.Eğer doğruysa sakatlığı geçmiş demektir bence hemen çökelim.

Eyüp yıldız olayında, Eyüp'ü tanımayan asıp keser doğrar biçer ama Eyüp'ü bilen, bilmese bile adını duyan, ordan burdan kenarından geçen her insan oğlu bilir ki Eyüp, GS adına kötü bir işe imza atmaz. O medyada okuduğunuz Altan wikikulu, Mehmet "GS lisesi mezunuyum" demirkol tarzı adamlarla bir tutmayın Eyüp'ü. Sıçtığı bok evin klozetine ulaşmamış adamların burda Eyüp'e laf etmesini kaldıramam. Neymiş, Eyüp'ün her dediği yalanmış. Burda kimi nereden duyduğumu bana söylettirmeyin. GS divan kurulundan adamları geçtim direk GS yönetiminden kardeşim dediğim adamın dediği ama doğru çıkmayan transferler biliyorum ben:)

GS taraftarına düşen görev, o baskıyı kurabilmektir. Eyüp sağolsun o baskıyı başlattı. Sİzin derdiniz Eyüp'ü yok etmek değil olayın üstüne gitmek

Twitter'da ayda bir söylediğim bir laf var. Burda da söylemek gerekiyor sanırım

Kimin dediğine değil! Ne dediğine bakın!

Riske girilmeli mi bilmiyorum ama Jawai'den daha iyi pivot bulamayız gibi,Jawai'inin ismi Euroleague sitesinde hala silinmemişti mesela gönderdiğimiz herkesin adı silinmişti buna Jamont Gordon'da dahil ama onun adı duruyordu.

Duymak istediklerinizi soylemeyen insanları linc etmeye hakkınız yok transfer donemi basindan beri toz pembe goruyorsunuz olaylari ama asli oyle degil.

Eyup abi bilgisinin kesin olmadigini.soyluyor 2 seneye donup baktigimizda sube her turlu olaya acık. Bu transferlerin duyrulmaması da huzursuzluk yaratabiliyor ki yaratmalı da.

Eyüp yıldız inşallah yanlış çikar bana en ağir ithamlarda bulunabilirsiniz dedi, yani ortalığı velveleye vermiyor.. Şayet öle bi durum oldugunda çok fazla önemseyip üzeleceklerin başinda gelir..

Sportandonun konuyla ilgili cevabı. İçiniz rahat olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 484Ekli dosyayı görüntüle 483

Bu Sportando Kuran mı ? Ya da Galatasaray Yönetiminde adamlarımı var. Murat Özyer gibi birinin olduğu şubede her an her saniye her şey olabilir.

Sorun Yönetim ,Hoca,Liste,Sponsor değil sorun bizzat Murat Özyer´dir.

Şube sorumlusu twett atmak yerine daha faydalı işler yapabilir.Sponsor bulabilir, hocanın listesini alıp transferi bitirebilir.

Kendi gibi çapsiz düsünce ile çapsiz hareketler içinde Murat Özyer.

Benim iddiam kücülme mi olacak olsun, Ergin Hoca zaten gider çapsıza kalır takım onun pesinde zaten. Kimse merak etmesin Ergin Hocanın olduğu yerde o isimlerden maximum 1 oyuncu İptal olur, 2 oyuncu oldugu an Ergin Hocada yok olur.

Jawai'nin kalmasına sevinirim. Bizim iki açıgımızı kapatıyor; Sırtı dönük oyun ve yer kaplaması sayesinde şutörler için pozisyon hazırlaması. Jawai ucuza oynayacaktır. Şimdi 4-5 oynayan bir uzun almalıyız. Lawal olur bence.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...