2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Niye herkes ayni seyi soyluyor ben Eyup Yildiz'in gecmiste takimina sahip cikmasinin yada iyi bir insan oldugunun aksi birsey soylemedim ki.

Adem Bey, Eyüp Abi'nin geçmişi var laf söyletmem düşüncesinde değilim. Eyüp Abi'nin geçmişte yaptıkları ortada yalan söylemez düşüncesindeyim ki bu sizin bahsettiğinizle aynı şey değil.

Mithat Abi'nin gelecek dediklerini listelesem 24 kişilik Dünya Kupası kadrosu oluşur , en çok eleştirenlerden biri benimdir belki de en çok kavga edenlerden biriyimdir.:)

Ben size kişisel tavsiyemi sundum; herşeye gözünüzü kulağınızı kapayın Ekim ayını bekleyin o zaman kadro resmi sitece yayınlanacaktır.

Özyer'in sorun vardı ama ben hallettim o sorunları diye gösterme çabasından başka bir şey değil o, içiniz rahat edebilir.

Benim icin bu post degerlidir, referanstir.

Kontratlar imzalanmiyor, sozlesmeler iptal yanginini yapan ayni hizda sonen tek kisi var medyada. Ayni hizda Burcin Badem, Ozyer'in yazdigi twiti RT'liyor falan.

Benim midem bulaniyor bu tip islerden kusura bakmayin.

Ismail Senol disinda gercek istihbarat alan tek bir Turk duyumcu yok. Onada Ergin Ataman ile iliskisinden dolayi itimat etmek gerekiyor. Jawai ile ilgili son yazdiginin mutlaka bir temeli vardir, konusmaya deger. Kendisini pek sevdigimi soyleyemem ama isini dogru yapiyor.

Eyup Yildiz ve Mithat abinin duyumlari ortada, Eyup Yildiz'in son yazdigi kontratlar iptal tamamen yalan. Bunu baska birinden duyup yazmis olmasi verdigi duyumu dogru cikarmiyor. Insanlar mesailerinden, sosyal yasantilarindan zaman ayirip takimin durumu hakkinda bilgi almak istiyorlar, subenin yetersiz bilgi akisindan dolayi birilerine guvenmek istiyorlar, bu insanlarda surekli insanlari yanlis yonlendiriyorlar. Bende buna tutuluyorum.

Mithat abi'nin yanlis duyumlarina agzina geleni soyleyip, Eyup Yildiz'in yanlis istihbaratlarina tepki koyanlari ahlaksizlikla suclamakta guzel kafa, gule gule kullan.

Eyup Abi bilgisinin kesin oldugunu soylemedi hatta umarım doğru değildir diye ekledi. Spanoulis neden gelmez diye madde madde açıkladığımızda bizim yemediğimiz laf kalmadı herkes şahit. Eyüp Abi bütçe büyümeyecek dediğinde, biz spanoulisli zazalı hayaller kurmayın dediğimizde ne kadar laf yedik biliyoruz. Biz kimseye hakaret edilmemesi tarafındayız ama adama 2 sayfa boyunca sallamışlar ilk defa böyle bir şey gördüm.

Yerli pota altı rotasyonuna ihtiyacımız varsa ki kesinlikle var.

O hâlde Egemen Güven'i kimseye bırakmayalım. Niye Ülker ya da Efes alsın. Bizim daha çok ihtiyacımız var.

Geleceğe dönük iyi bir hamle yapmış oluruz.

Ben bu şubedeki başıbozukluktan da, yönetimin şu allahın belası üvey evlat muamelesinden de bıktım.

Hay yapacağınız işin ta ortasına be.

edit: Bu arada Eyüp Yıldız'la muhabbetim olmasa bile senelerdir maçlarda rastlarım. Taa Ayhan Şahenk ve öncesinde takım için çırpınanlardandır. Galatasaray'ın iyiliğini isteyen ve bunun için zaman harcayan biri olduğuna en ufak şüphem yok.

Egemene bizim daha çok ihtiyacımız olduğu kesin ama yazın başında FbUlker ve Efesle adı anıldı Egemenin.KSK pek yanaşmadı ama Furkan olayında yaptıkları hatayı bu sefer yapmamaya kararlı gözüküyor Efes ve FbÜlker.Egemen tuzlu olacak tabii almak zor.

Egemene bizim daha çok ihtiyacımız olduğu kesin ama yazın başında FbUlker ve Efesle adı anıldı Egemenin.KSK pek yanaşmadı ama Furkan olayında yaptıkları hatayı bu sefer yapmamaya kararlı gözüküyor Efes ve FbÜlker.Egemen tuzlu olacak tabii almak zor.

Ergin Hoca ile Ufuk Sarıca’nın arası iyi. Bir şekilde halletmek gerekir.

Kim bir konuda duyum veya bilgisini aktarsa aksi kanıtlanmasa bile yerin dibine sokuluyor.Ayıp etmeninde ötesinde bu.Bu forumda bulunduğum süre içinde ilk defa böyle birşey ile karşılastım

Gidin kendinize bi kız bulun akın takılın ekime kadar :) Şube yarın combo ve pivotu netleştirip hepsini aynı gün açıklasa ; ertesi gün yine kavgaya başlayacaksınız ''transferler niye bu kadar erken bitti biz şimdi napacağız'' diye. Dediğim gibi kendinize ekime kaar bi kız bulun beyler. Zaten maç sezonu başlayınca siz istemeseniz de onlar sizi salıveriyor :D

Eyüp abiye saygım sonsuz ancak söylenen bilgi çok önemli bu tür bilgilerin gerçekliği iyi araştırılıp yazılması gerekiyor bence. Eleştiri her zaman olacak ancak saygıyı çerçevesinde.

Gidin kendinize bi kız bulun akın takılın ekime kadar :) Şube yarın combo ve pivotu netleştirip hepsini aynı gün açıklasa ; ertesi gün yine kavgaya başlayacaksınız ''transferler niye bu kadar erken bitti biz şimdi napacağız'' diye. Dediğim gibi kendinize ekime kaar bi kız bulun beyler. Zaten maç sezonu başlayınca siz istemeseniz de onlar sizi salıveriyor :D

Alemsin renkdaş :)

Gece gece iyi güldürdün sağolasin :)

Adamın bu sene verdigi duyumların çogu patladı. Bununda yanlış olması yüksek. Buna karşı argüman olarak Eyüp iyi Galatasaraylıdır, çok şey yapmıştır. Ne alaka ? Bu kadar iyi birisiysd bu forumdan neden ban yemişti ? Kime güvendiysek patladı. İsmail Şenol dışında kimseye inanmamak lazım. Digerlerin farklı bir amaçları daha oluyor.

Bugünkü Fanatik Gazetesinden Gökhan German'ın haberine göre yönetim bütçede küçülme kararına gitmiş(neden böyle bir karar verilir anlamak gerçekten zor, başarılı olmak suç aslında) geçen seneden garanti kontratı olan oyunculardan bütçe doğrultusunda indirime gitmeleri yada sözleşme süreleri uzatarak yıllara yayma gibi bir projeleri olduğunu söylemiş. Arroyo, sinan, erceg ve furkan bu oyuncular arasında( oyuncuların böyle bir şeyi kabul edeceklerini zannetmiyorum) geçen yıl 15MD olan bütçe bu sene Aysal'ın direktifi ile 8.5 MD sonra teknik kadronun ricası ile 11MD'a çıkartılmış. Liv Hospital sponsorluku uzatamayınca yerine yenisi bulunamamış( bu ne vizyonsuzluktur. 2 senedir takımın başarısı ve euroligdeki durumumuz,taraftar desteği üst düzeyde iken nasıl olur da sponsor bulunamaz benim aklım ermedi. Kapitalizmin mantığına aykırı bir yerde bir başarı varsa ve bu göz önünde ise reklamını yapmak çok daha kolaydır.) Yeni yapılan transferler de bir sıkıntının olmadığı fakat sponsor bulunmadan açıklanmyacağını söylemiş.

Yönetimin son maça çıkmama kararında durduğu tavrı bir şekilde devam ettirmeli idi, taraftarı kandırıyorlar. Kadın Basketbol takımında yaşananlar da ortada. GALATASARAY sadece Futbol takımı değildir. Biz amatör branşlarda da başarılı olmak zorundayız. Bunu kavrayacak bir yönetimin oluşması gerekti ama maalesef şuan işler çok ters gidiyor.

Fanatik gazetesi ve Gökhan German demek, tapelere takılmayan muhtemel ısmarlama bir haber demek.

Algı yönetimi için bu kadar çaba sarf edildiğine göre, demek oluyor ki durum ciddi...

Bayram sonrasında yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında bazı yöneticilerin görevlerinde değişiklikler olacak. Yapılacak bu görev değişimlerinden sonra basketbolda ki sponsor ve transfer çalışmaları hakkında gelişmeler yaşanacak.

Kadın ve erkek basketbol takımlarında, uzun süre önce bazı oyuncularla anlaşılmış ve sözleşme imzalanmış olmasına rağmen oyuncuların transferleri resmi bir açıklamayla kamuoyuna bildirilmedi. Bu durumda taraftarların aklına 'olumsuz giden birşeyler mi var' sorusunu getirdi. Ancak durumun böyle olmadığı ve herşeyin yolunda olduğu öğrenildi. Bayramdan sonra yapılacak ilk yönetim kurulu toplantısında, görev değişiklikleri yöneticilere iletilecek ve akıllarda soru işareti halini alan konular adeta bir gövde gösterisi şeklinde açıklanacak.

Kaynak: sporaslan.com

Böyle bir haber var. Ben transferler konusunda bir sıkıntı olduğunu düşünmüyordum zaten gereksiz bir panik var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...