2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen gün Orhan Haciyeva, Uşak'ta kaldı diye bir haber gördüm. Sözleşmeye imza attı mı bilmiyorum ama sanırım uzattı.

Bu arada Eyüp Yıldız'ın bu seneki hangi duyumu patlamış pardon ama?

Furkan'dan sonra tekrar aynı mevkiye o kadar yüklü belki de daha fazlası bir hamle yapmayız. Egemen 2 oyuncu parası eder şu anda ve bizim kulüp onu yeni keşfetti belki keşfetmedi bile. Talipleri cogalmistir zaten.

Öte yandan biz bu haberleri hakediyoruz. Kimse kusura bakmasin ama meydanı boş bırakırsanız böyle doldururlar. Bayramdan sonra basketbol subemize yönelik net kararların bir an önce açıklanması gerekiyor. Bu tür haberler sponsorları bile kaçırıyor ya da ellerini güçlendiriyor.

Su eski euroleague maclarini izlerken , keske macvan la devam etsek diyorum. Zaten 4_5 oynayacak bir kisi daha gerekli olacak gibi takima. Uygun rakamlara olabilir bence. Kattigi enerji ve hirs cok olumlu. Bazen uyuyan takimi uyandiriyo. Sporx de mantzaris e ilgimizden bahsetmis .

Adamın bu sene verdigi duyumların çogu patladı. Bununda yanlış olması yüksek. Buna karşı argüman olarak Eyüp iyi Galatasaraylıdır, çok şey yapmıştır. Ne alaka ? Bu kadar iyi birisiysd bu forumdan neden ban yemişti ? Kime güvendiysek patladı. İsmail Şenol dışında kimseye inanmamak lazım. Digerlerin farklı bir amaçları daha oluyor.

Eyüp Abiyi hiç tanımadığın okadar belliki ben foruma yeni üye olsamda,az yazsamda Eyüp abinin bu forumda vede elinden geldiğince her ortamda Galatasaray Basketbolu adına neler yaptığını inkar edilemezdir.

Basketbolda herkes AyhanŞahenk derken Eyüp abinin hayali olan Abdi İpekci idi;Perdeler etek olucak diye başlatığı maç sloganı dün gibi aklımda o dönem Türkiye BaSKETBOLU seyirci ortalaması 1000 geçmez iken ,Fener Maçlarını sadece ayhan Şahenk doldurabilirken biz Efes maçını full salona Abdi ipekcide oynadığımızı bilirim.

Eyüp abinin sırf maça gelen ufak kardeşlerimin, Bilet paralarını cebinden karşıladağını bilirim(Affınada sığınarak yazıyorum belki kızıcakdır yazdığım için ama )Sebebi yeterki o salon dolsun.

Forumdan ban yemek konusu çok saçma .Forumdan ban yemesi yukarda yazdıklarımın hiç birini küçültmez değiştirmez.

Asıl Forumda klavyede atıp tutupda hadi çık maça gel gelmez,ürün al almaz,sorsan en büyük GALATASARAY`lı nese Eyüp abinin benim korumama ihtiyacı yok ama doğrular bir tanedir.

Sölediği isimler tutar tutmaz bu konu ile Forumdan ban yemesini lütfen birbirine bağlamayalım.

Konuya fazla müdahil olmamaya çalıştım ama Eyüp Yıldız ile ilgili olan konuyu daha fazla uzatmamak gerekli.

Ne kendisinin bulunmadığı bir ortamda yapılan ithamlar hoş olmaz, ne de burada kendisi üzerinden tartışma çıkması. Herkesin bir görüşü var, bunlar kısmen dile getirildi. Ricam daha fazla konunun uzamaması, bu minvalde atılan mesajlar silinecektir, şimdiden söyleyeyim.

Gazetelerde yazılan bütçe küçülmesi mevzusu zaten bildiğimiz bir konuydu. Bunun dışında anlaşmaların revize edilmesi konusu umarım doğrudur. Özellikle de Furkan konusunda yönetimin bir adım atması lazım. En azından oyuncuyu karşına alıp konuşarak bir şey kaybetmezsin.

Murat Özyer ‏

Anlaşmalı olduğumuz oyunculardan sözleşmelerinde bazı indirimler istedik, bunun karşılığında farklı tekliflerimiz oldu.

Bu yeni durum karşısında oyuncularımız düşünmek için bayram sonuna kadar süre istedi Bu durum her zaman yaşanmadığı için anlayışla karşıladık

Bir kaçı teklifimizi kabul etti. Diğerleri de bu hafta içinde haber verecek.

Doğru tabiki.Ben murat özyere küfür etmeyi bıraktım artık.Direk bu şubeyi bu hale getirenleri allaha havale ediyorum.
Demekki bütçemiz olsa El şamiyonu oluruz..

Son anda önemli değişikliklere karar verdik ve açıklama yapmak için durmamız gerekti.Hiç bir oyuncuyu rencide etmek istemedik.

Anlaşmalı olduğumuz oyunculardan sözleşmelerinde bazı indirimler istedik, bunun karşılığında farklı tekliflerimiz oldu.

Buyeni durum karşısında oyuncularımız düşünmek için bayram sonuna kadar süre istedi Bu durum her zaman yaşanmadığı için anlayışla karşıladık

Bir kaçı teklifimizi kabul etti. Diğerleri de bu hafta içinde haber verecek.

Hedefimiz 9 kişilik bir rotasyon yerine bu sayıyı 12'ye çıkarmak.

Bu anlattığım sebeplerden dolayı resmi açıklamaları öteledik.

Değişik bir sezona başlıyoruz. Hiçbir sezon bir diğerine benzemiyor.

Rezillik resmen nediyeyim artık siz söleyin bişeyler.

Gel de cildirma arkadas.sen git zamaninda yanlis paralar ode,sonra yabanci sinirlamasi degissin ve hata yaptigini anla.Oyunculara yeniden duzenleme,feda oner.Son adim da bence su olacak.Kabul etmeyenleri resmi siteden Galatasaray etigine sahip olmamakla sucla.Belki hersey super olacak;sampiyon olacagiz ama bu yonetim sekli ile A lisansini hak etmiyoruz.

Sen git futbolda zaten hak etmediği paraları alan burak,selçuk,eray,hakan balta gibi adamlara,berbat geçirdikleri sezonun üstüne zam yap,sonra iyi bir sezon geçiren basketbol şubesi oyuncularından indirim iste....Olacak iş değil

Murat Özyer'in tweetlerden anladığım;

- Anlaşılan bütün oyunculara -Micov, Aradori, Pocius, Smith, Kerem- sözleşmelerinde indirim yapmaları istenmiş, 1-2 tanesi kabul etmiş, diğerleri de bu hafta cevap verecekmiş.

- Jawai ile tekrar anlaşılmış.

- Jawai'nin yanına bir uzun daha alınacakmış.

-Sponsorun da Ağustos'ta belli olacağını söylemiş zaten.

Murat Özyer'in öyle tweetlerine şahit olduk ki, bu tweetler bile belli bir maksatla kasıtlı olarak yazılmış olabilir. Ben yine de hepsinin yanına bir soru işareti koyuyorum. Transferler bitmiş olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...