2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arroyo ile orta yol bulunsun.Erceg de güzellikle şutlansın madem.Tazminatsız kendi isteğiyle gitse de bizde topa bomba muamelesi yapmayan,hareketleri basketbolcuya benzeyen bir 4 numara alsak çeyreği fiyatına

Tabii yapılana söyleyecek söz yok.Aysal'ın biraz yüzü varsa direkt istifa etmesini gerektirecek bir durum esasında.

Eyüp Yıldız indirimin yeni transferlere değil mevcut oyuncularda istendiğini yazdı. Furkan ve Sinan kabul etmiş ama Erceg ve Arroyo da sıkıntı olabilir dedi. Erceg neyse de Arroyo elden kaçarsa böyle aptal meseleler yüzünden işte o zaman yönetim de kaçacak delik arasın

İndirim isticekleri oyuncular yeni yabancı oyunculardan olucağını sanmıyorum minimal paralara geldiler.(Arodori,Micov)

Eski oyunculardan Erceg,Furkan belki düşük ama Arroyo,Yeni anlaşılan oyunculardan ise Kerem, Pocius vede Nolan olabilir.

Erceg 1.1 euro vericegimize Macvanı 800 900bin dolara elde tutarım.

Yazdıklarımı İsim duymadan tahmin yürüterek yazmıs çogu dogru cıktı sanırım :)

Erceg ne olursun kabul etmesin ,üzülmem sevinirim,Arroyo`böle bir teklif ile gidilmesi kendimize kurşun sıkmak gibi birşey gidildiyse tabi;Furkan zaten okadar paranın kendide biliyordur cok olduğunu.

Sinan ne alıyor bilmiyorum oda kabul etmis ise helal olsun.

Furkan`a 1,7 m euro yerine 1,2 teklif etmişlerdir muhtemelen.

Erceg 1.1euro enfazla ederi 700bin euro

Sinan ücreti xxxxx?

Tahminim İndirim toplarsak 1,5m euro felan bütceyi azaltarak rahat nefes almak.

Murat Özyer'in tweetlerden anladığım;

- Anlaşılan bütün oyunculara -Micov, Aradori, Pocius, Smith, Kerem- sözleşmelerinde indirim yapmaları istenmiş, 1-2 tanesi kabul etmiş, diğerleri de bu hafta cevap verecekmiş.

- Jawai ile tekrar anlaşılmış.

- Jawai'nin yanına bir uzun daha alınacakmış.

-Sponsorun da Ağustos'ta belli olacağını söylemiş zaten.

Murat Özyer'in öyle tweetlerine şahit olduk ki, bu tweetler bile belli bir maksatla kasıtlı olarak yazılmış olabilir. Ben yine de hepsinin yanına bir soru işareti koyuyorum. Transferler bitmiş olabilir.

hayır yeni transferler değil sözleşmesi devam eden eski oyuncularımızdan indirim istemişler sanırım furkan ve sinan kabul etmiş arroyo ve erceg de sıkıntı varmış

İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR !
-Galiba Jawai riskini alıyoruz,birkaçı kabul etti gibi bir açıklaması oldu Jawai sakatlıktan sonra daha düşük paralara oynamayı kabul edecek gibi.
-Geçen seneki oyunculara indirim teklif edilmiş gibi anladım ben , eğer Micov ve Aradori'den birisi şu saçma durumdan dolayı kaybedilecekse büyük bela okurum.
-Sinan'ın da indirimi kabul etmiş olabileceği geliyor aklıma , Murat Özyerle ve koçla arası iyi.
-9 kişilik yerine 12 kişilik rotasyon cümlesinde ne demek istedi anlamadım.
-Şu durumda akıl almaz yönetici hataları var.Murat Özyere hepimiz kızıyoruz tamam ama bu konu Özyeri aşıyor.Daha dün 1.3 lük kontrat imzaladığın adama şimdi 800(örnek) lük yeni teklif mi yapıyoruz? Tamamen saçmalık 1.3 de şimdiki durumda. Kademeli olarak sürekli bütçe düşürüldü , bütçemiz sanırım 8 milyon euro civarı kadar da yok gibi.

9 değil 12 kişilik rotasyon cümlesi değişik geldi bana. Zaten 7 yabancı olacak. Furkan ve Sinan'la 9 ediyor. Bu durumda Kerem, Ender ve başka yerlileri alabilmek için heralde indirim bekleniyor oyunculardan.

Anlaşmalı olduğumuz oyunculardan sözleşmelerinde bazı indirimler istedik, bunun karşılığında farklı tekliflerimiz oldu.

Anlaşmalı dediğine göre Furkan, Erseg gibi kontratlı oyunculardan indirim talep etmişiz. Yeni transferler zaten çok uygun paralara evet dediler. Onlardan daha da indirim istenmez?

Sözleşmeli oyunculardan istenen indirimle açıklama yapılacak oyunculardaki bağlantıyı tam anlamadığım için, ben bun krizin yeni anlaşılan oyuncuları da kapsadığını düşünüyorum...

Murat Özyer:Anlaşmalı olduğumuz oyunculardan sözleşmelerinde bazı indirimler istedik, bunun karşılığında farklı tekliflerimiz oldu.

Farklı teklifler derken ?

İnsanın aklına değişik değişik seyler geliyor töbe töbe az öte dur Şeytan :)

İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR !
-Galiba Jawai riskini alıyoruz,birkaçı kabul etti gibi bir açıklaması oldu Jawai sakatlıktan sonra daha düşük paralara oynamayı kabul edecek gibi.
-Geçen seneki oyunculara indirim teklif edilmiş gibi anladım ben , eğer Micov ve Aradori'den birisi şu saçma durumdan dolayı kaybedilecekse büyük bela okurum.
-Sinan'ın da indirimi kabul etmiş olabileceği geliyor aklıma , Murat Özyerle ve koçla arası iyi.
-9 kişilik yerine 12 kişilik rotasyon cümlesinde ne demek istedi anlamadım.
-Şu durumda akıl almaz yönetici hataları var.Murat Özyere hepimiz kızıyoruz tamam ama bu konu Özyeri aşıyor.Daha dün 1.3 lük kontrat imzaladığın adama şimdi 800(örnek) lük yeni teklif mi yapıyoruz? Tamamen saçmalık 1.3 de şimdiki durumda. Kademeli olarak sürekli bütçe düşürüldü , bütçemiz sanırım 8 milyon euro civarı kadar da yok gibi.

- Bu arada Gökhan German'ı da tebrik etmek lazım , gazetecilik hayatında yaptığı en olumlu işlerden biriydi sanırım(haber) bizim için olumsuz bir durum olsa da.
-Arroyo ve Erceg ikisinden toplam 600-650 bin euro feda istendiğini varsayarsak bu ikilinin teklifi kabul etmemesi durumunda yeni 4 isimden birisi (Pocius? ) yatıp 6 yabancı başlayabiliriz gibi geliyor bana tabi bunlar sadece varsayım net olarak oyuncu bütçesi ne kadar bilmiyoruz.

Bütçe 20 milyon euro diyenlere selam olsun... Birde bu güne kadar hep arkasında durduğum yönetiminde bu beceriksizligi ile miladını doldurduğunu düşünüyorum. Başarılı olan basketbol şubesinde kesintiye gidip, hajrovic gibi salaklara milyon euro'lar kaybeden bir kulüp kurumsallıktan bahsetmesin.

Bu ülkedeki senaristler gelsin Galatasaray'daki yönetim biçimine bir senaryo yazıp dizi-film çevirsinler. Çok ekmek çıkacak entrika, gerilim, korku , dram her türlü konu mevcut şubede. Hergün yeni bir olay

Kimse taraftar memnuniyeti icin takim kurmuyor, bunu anlamak gerek artik. Maalesef basketbolun bu kitada kuluplere maddi getirisi cok dusuk. Bayern Schweinsteiger`in, Kroos`un, J.Martinez`in oldugu takima yetmezmis gibi 20 milyon Euro`nun uzerinde para sayip Tiago`yu alirken basketbol takimi icin Final 8 yapacak kadroyu kurmuyor.

Problem sponsor bulamamaksa mevcut yonetimin buldugu sponsoru hicbir kulup yonetimi bulamadi. Hicbir potansiyel vaad etmeyen voleybol takimlarina sponsor buldu bu yonetim. Ha, FB Ulker ile kiyaslayacaksak durumumuzu o taraftaki birlesmenin cor farkli oldugu ilk gunden bu yana asikar....

M.Ozyer`in bahsettigi indirim istenilen oyuncularin yeni anlasilan oyuncular olmadigi belli. Diger taraftan sen 7 yabancili rotasyon kurarken butcede sikinti var diyip Furkan`dan, Sinan`dan, Cenk`ten indirim istersen buyuk ihtimal avcunu yalarsin. Demezler mi kardesim bana mi sordun 7 yabancili kadro kurarken diye ?

Bana gore sikinti butce degil. Yapilan yanlis anlasmalarin revize edilmesi icin bir bahane ortaya atiliyor. Yabanci kurali yeniden duzenlenirken Furkan`la akil almaz bir anlasma yapiyorsun, Sinan`in, Erceg`in kontratlarina girmiyorum bile... Durum boyle olunca butcemiz yetersiz bahanesi one suruldu dogal olarak. Geri adimi yeni transferler uzerinden atamazlar cunku kadro yapisi icin transferlerin bitmesi elzem... E. Ataman`in aksi bir durumu kabul etmeyecegi belli. Boyle olunca da kontrati devam eden isimlere yuklenecekler.

Arroyo`dan bence indirim istenileceğini düşünmüyorum ,Ergin Hoca buna onay vermemistir.

Erceg için ise Macvana daha iyi olarak nitelendiriyordu Ergin hoca,Erceg kabul etmesse Macvan ile devam ederiz diye düşünüyordurki Macvanın bir takımla anlasmamasıda bence bundan dolayıdır.

Furkan vede Sinan ile Milli takım kampında indirim için görüsmiştür.

Bence Eyyam yapmaya gerek yok bekleyelim Hocanın onayı vede Belkide onun istediği bir yöntem olabilir.

Tabi şimdi bir de indirim talep ettiğin oyuncuların indirimi kabul etmeyip takımda kalması gibi bir durum da var. Koç,yönetici,oyuncu,feda diyen oyuncular,taraftar arasında hiçbirşey yokmuş gibi davranılmasını beklemek mantıksız olur sene içerisinde. Şu aşamada Arroyo'nun şu teklifi kabul etmesi en büyük dileğim tabi feda diyerek kabul etmesi. Bu olay Arroyo'nun performansına yansırsa çok ciddi sıkıntı, Arroyo 'nun gönlüni kırmadan halletmek gerekir. Arroyo'ya geçen seneki performansından sonra senden indirim bekliyoruz demenin saçmalığını konuşmuyorum şu anda sadece bu yoldan nası daha iyi çıkabileceğimizi düşünüyorum.

Arroyo giderse çok durmasınlar !!

Arroyo gidemez !!

Madem bütçe sıkıntın var niye 7.yabancı oyuncuyu alıyorsunuz adama sormazlar mı ?

Allah Galatasaray taraftarına bol sabırlar versin !!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...