Demek Eyüp abinin dedikleri doğruyöuş[emoji17]
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Murat Özyer'in tweetlerden anladığım;
- Anlaşılan bütün oyunculara -Micov, Aradori, Pocius, Smith, Kerem- sözleşmelerinde indirim yapmaları istenmiş, 1-2 tanesi kabul etmiş, diğerleri de bu hafta cevap verecekmiş.
- Jawai ile tekrar anlaşılmış.
- Jawai'nin yanına bir uzun daha alınacakmış.
-Sponsorun da Ağustos'ta belli olacağını söylemiş zaten.
Murat Özyer'in öyle tweetlerine şahit olduk ki, bu tweetler bile belli bir maksatla kasıtlı olarak yazılmış olabilir. Ben yine de hepsinin yanına bir soru işareti koyuyorum. Transferler bitmiş olabilir.
Anlaşmalı olduğumuz oyunculardan sözleşmelerinde bazı indirimler istedik, bunun karşılığında farklı tekliflerimiz oldu.
İNSAN GERÇEKTEN HAYRET EDİYOR !
-Galiba Jawai riskini alıyoruz,birkaçı kabul etti gibi bir açıklaması oldu Jawai sakatlıktan sonra daha düşük paralara oynamayı kabul edecek gibi.
-Geçen seneki oyunculara indirim teklif edilmiş gibi anladım ben , eğer Micov ve Aradori'den birisi şu saçma durumdan dolayı kaybedilecekse büyük bela okurum.
-Sinan'ın da indirimi kabul etmiş olabileceği geliyor aklıma , Murat Özyerle ve koçla arası iyi.
-9 kişilik yerine 12 kişilik rotasyon cümlesinde ne demek istedi anlamadım.
-Şu durumda akıl almaz yönetici hataları var.Murat Özyere hepimiz kızıyoruz tamam ama bu konu Özyeri aşıyor.Daha dün 1.3 lük kontrat imzaladığın adama şimdi 800(örnek) lük yeni teklif mi yapıyoruz? Tamamen saçmalık 1.3 de şimdiki durumda. Kademeli olarak sürekli bütçe düşürüldü , bütçemiz sanırım 8 milyon euro civarı kadar da yok gibi.