2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ayrıca bütçe 12-13 milyon euro mu sorusuna, hayır daha aşağıda dedi..

Bu durumda geçen sezon serinin son maçına neden çıkılmadığı sorusunun da yanıtı belli oldu.

Arroyo'nun gidişini göze alamazlar.

Bence

Erceg, Sinan, Ender ve Furkan'dır bu isimler.

Erceg zaten geçen sene 1.1 Milyon Euro alacak bir oyun oynamadı.

Arroyo giderse çok büyük karışıklık çıkar şu şartlarda.

Büyük ihtimal 4-5 oynayabilen bir uzun+ Jawai ile transferi kapatacağız.

Eergin Hoca'nın Shawn James'i çok istediğini biliyorduk zaten onun için olabilir bu çalışmalar.

PG: Arroyo-Nolan-Ender
SG: Aradori-Pocius-Sinan
SF: Micov-Cenk
PF: Shawn James-Erceg-Kerem
C : Jawai-Furkan

İlk 5

Arroyo
Aradori
Micov
Shawn
Furkan

şeklinde düşünülüyor.

Şu yapılanlar, kurumsal olduğunu iddia ettiğin klübün hiç te kurumsal yönetilmediğini,tamamen günün şartlarına göre hareket eden plansız,gevşek,beceriksiz bir yönetim anlayışıyla yani tipik Türk mantığıyla yönetildiğinin apaçık göstergesidir.
Ağır konuşmak istemiyorum ama bu yapılanlar bize reva görülmemeli. Görülüyorsa gereken tepki en ağır şekilde verilmelidir.

Bu takım ligde ve Avrupa Kupasındaki performansıyla Türk takımları içinde son 3-4 seneye bakıldığında uzak ara en iyisi olduğunu söyleyebiliyorken neden hala böyle keşmekeşlerin içerisinde oluyoruz anlamak mümkün değil.

Neden Galatasaray, Ülker kıvamında bir sponsor bulup hem salon hemde yüksek bütçeye sahip olamıyor. Neden ya cidden neden?

Arroyo'nun gidişini göze alamazlar.

Bence

Erceg, Sinan, Ender ve Furkan'dır bu isimler.

Erceg zaten geçen sene 1.1 Milyon Euro alacak bir oyun oynamadı.

Arroyo giderse çok büyük karışıklık çıkar şu şartlarda.

Büyük ihtimal 4-5 oynayabilen bir uzun+ Jawai ile transferi kapatacağız.

Eergin Hoca'nın Shawn James'i çok istediğini biliyorduk zaten onun için olabilir bu çalışmalar.

PG: Arroyo-Nolan-Ender
SG: Aradori-Pocius-Sinan
SF: Micov-Cenk
PF: Shawn James-Erceg-Kerem
C : Jawai-Furkan

İlk 5

Arroyo
Aradori
Micov
Shawn
Furkan

şeklinde düşünülüyor.

Şu kadroya göre herkes yönetimin teklifini kabul etti ve takımda kalıyor.

Cenk ve Erceg gidici gibi bence.

Umarım Arroyo kalır !!!

Yeryüzünde bu kadar ahmakça yönetilen, bu kadar başıbozuk bir şube daha yoktur. Daha ağır yazmamak için kendimi zor tutuyorum ama resmen dalga geçiyorlar bizimle.

Defol git Murat Özyer. Defol git allahaşkına.

Hala bu çapsız herifi kovmayan yönetim de ayrıca sorumlu bu salakça işlerden. Unuttuk sanmasınlar.

Bu takım ligde ve Avrupa Kupasındaki performansıyla Türk takımları içinde son 3-4 seneye bakıldığında uzak ara en iyisi olduğunu söyleyebiliyorken neden hala böyle keşmekeşlerin içerisinde oluyoruz anlamak mümkün değil.

Neden Galatasaray, Ülker kıvamında bir sponsor bulup hem salon hemde yüksek bütçeye sahip olamıyor. Neden ya cidden neden?

Beceriksiz yönetim, iş bilmez şube yönetimleri,gerekli tepkiyi bir türlü gösteremeyin biz taraftarlar !!!

Şu an yönetimin durumu 17 Haziran duruşunun önüne geçiyor. "Zaten küçülceklerdi, o yüzden maça çıkmamak bahaneleri" diyenleri haklı çıkartıyor şu an. Şubenin onuru, gururu için bu sene küçülme ol-ma-ma-lı...
Küçülme derken tek bütçe olarak ele almıyorum. Şu an için küçülme daha kalitesiz oyuncuların gelmesidir. Aradori, Micov, Pocius gidenleri aratmaz mesela. Daha ucuza daha kaliteli transferlerdir. Ancak Arroyo giderse işte o zaman küçülürüz demektedir.
Gerçi Erceg'i bırakarak küçüleceksek olabilir bak. Zannedersem Cenk devam etmeyecek, en çok üzüntüm de ona...

Sozlesmelerinde indirim istenen oyuncular takimda bulunan oyuncular Aradori, Micov, Pocius degil.

Muhtemelen Sinan, Furkan, Ender ve Cenkten indirim talebi alinmistir birde Erceg.

Furkan bunu kabul eder, aslandir o. Digerleri kabul etmeyip giderse kaybimiz cok olmaz.

Jawai ile anlastigimizi yazdigi kismi goremedim ama insallah kalir.

Çünkü mevcut hükümet var oldukça hiç bir iç firma/şirket böyle bir sponsorluk olayına yanaşmıyor,yanaşmaz,yanaşmayacak.

2 sayfa boyunca hakaret eden buyuklerimiz eyup abiden ozur dileme buyuklugununde gosterir mi?

Neyse yineliyorum. 17 HAZIRAN DURUSU DIYE BIR SEY YOKTUR HEPINIZ ER GEC ANLAYACAKSINIZ.

Yahu ne bu sinir anlayamiyorum. Herkesten 200-300 indirim istenmis. Belki Spanoulis'in parasini topluyorlardir. Aaa pardon onu baskan cebinden seedecekti.

Eyüp Yıldız'ın söylediği ''anlaşılan oyuncular(micov, pocius vs.) tek tek veto ediliyor'' idi sanırım. Ama burda bahsedilen durum ''sözleşmeli oyuncularımızın ücretlerinde değişiklik'' sanırım. O yüzden karıştırmayalım.

Konuya gelirsek ban yememek için küfür etmiyorum. Gerçekten rezillik, Allah vere de Ergin hocayı falan kaybetmesek. Yemin ediyorum sabır taşı olsa çatlar. Şu Ergin hoca avrupada herhangi bir kulübün başına geçse hemen F4 yaptırır. Vallahi Ergin-Ekrem hocalarımıza ayıp Allah bunun sorumlularının cezalarını versin. Bu kadar rezalet olmaz.

Rezil yönetiliyoruz. Her anlamda. Lüzumsuz oyunculara durduk yere,lüzumsuz maaş artışları yap,paraları sağa sola saç, sonra basketbola para yok de.
Ben kulübün anasayfasından meramımı anlatan bir mail gönderdim. Herkese tavsiye ederim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...