2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünyada ne kadar paralı zengin görünen iş adamı varsa gs forması giyer ama hiç biri cebinden 1 kuruş para vermez sonrada fb yönetimine utanmadan laf atarlar yokk biz kurumsalız yok bakin biz bayan yönetici aldık vayyy vayy ne kadar zarif ne kadar ince düşünüyoruz o değilde ortaoyunu oynanıyo ve taraftar sessiz Eyüp abi bu sessizliğe devam ederseniz şube kapancak diyo vayy efenimm Eyüp beyy zaten bütün transferleri kolpa çıktı deniyo yaaa kusura bakmayında bütün suç bu kadar gözümüzün içine soka soka gs klubunu sadece futbol klübü yapacaklar sonrada orasınıda batiricaklar bu beceriksizler neymiş efenim unutmayın unal başkan zamanında bu klup şampiyon olduu yavv he he kadın takımı tarihinde ilk defa Euroleague finalinde vede rakip fb saatlerce küfür ettiğim aziz denen karakter yoksunu herif cezaevinden çıkmış takımını yalnız bırakmazken bizim başkan hadi başkanı geçtim yönetim sadece final maçına gitti kimse kongre vardı yalanini atmasin all mösyoları mönşerleri Rusyada yap kongreni neyse yaa bu kadar uzun yazmaya değicek bişi yok bu yazımı okuyan abiler kardeşler hemen altına eylülu bekleyin bişi olmaz yazacak bek le me ye devam beyler herşey için geç olmaz inş ....

Ben burda çoğu kişinin de yazdığı Arroyo-Smith-Ender-Pocius-Aradori-Sinan-Cenk-Micov-Erceg-Kerem-Furkan-X kadrosunun kurulup kurulmayacağına bakarım. Bu kadro kurulsun da bütçede yönetim başarılı olsun ya da bol dağıtsın önemli değil.

Ercegsiz olabilir hiç sorun yok ayşe ,fatma abla gibi oynuyor.

Cenk yerinede keskin sutor oyuncu alıyoruz,Sahsım adına üzülsemde Profesyonelce baktıkmı 2 oyuncunda gidişi takımda sorun yaratmaz.

17 Haziranın koskocaman bir kolpa haber olduğu çıktı ortaya. Bu kadar vizyonsuzluktan sonra bakalım daha neler göreceğiz. Sürprizlere açık dedigine göre beklenilmedik ayrılıklarda görebiliriz 9-12 rotasyonu ise ayrılanların yerine daha düşük bütçeli isimlerle kapatabliriz muhtemelen Jawai de kalıyor. Benim anlamadığım bir şeyde neden Ünal Aysal kendi şirketlerinden biriyle şubeye sponsor olmuyor. Yıldırım Demirören, Milangazla yapmış güzelde reklamını oluşturmuştu. Sanırım bizim Yönetim sözde Gs'li işin özü içi boş bir balondan ibaretler.

İlk önce şunu belirtmek isterim ki bu foruma 3 yıldır üyeyim uzun yıllarda üyesiz takip edip zevkle takip ediyorum yıllar boyunca bu yaz kadar panik olunan veya şu şunu dedi şu menajer öyle dedi şu abi böyle dedi gibi lafları ilk defa görüp hayret ediyorum bence yersiz ve gereksiz.

Basketbol şubesindeki duruma gelirsek çok büyük problem olduğu belli Ağustos ayına gelmişiz hala transfer açıklanmadı geçen yıl hatırlarsanız EL kuraları olduğu zaman transferlerin çoğu bitmişti.Murat Özyer'i bir çok konuda eleştiriyorum ama o da profesyonel olmayan parayla iş yapamaz veya biz sponsorsuz kadro kuralım nasıl olsa sponsor buluruz denilemiyor bugünün şartlarında.

Ergin Ataman olsa duruma el koyabilir ama yardımcısı dahil milli takımdalar bu durum sinir bozucu.

Oyunculara indirim teklif edilmiş bu mantık dışı bir yaklaşım kontrat imzalarken zorla mı imza attıyorlar.Jawai büyük ihtimalle gene kadromuzda bulunacak gibi

Gerçek sıkıntı gelecek sezon olacak. Kontratlı oyuncu(Ergin hoca da) olmayacak bu yönetim devam ederse hiç güzel günler beklemiyor Galatasaray Basketbol'u!!

Madem erkek takımımız sponsor bulamadı ve belirsizlik ortamı var ;

Ozaman galatasaray yönetimi'nin, Türkiyenin en büyük taraftarı olan galatasaray taraftarı'na, kulubüne sahip çıkması için fırsat vermesi lazım!

Bu sezon ki basketbol formalarımız bir kaç güne gsstore'dan satışa çıksa ve bu sene ki kombinelerimiz birkaç güne satışa çıksa;

Galatasaray taraftarı gerçek gücünü gösterip bu belirsizlik ortamına son verecektir.

Galatasaray taraftarına bu sezon 10.000 kombine yakışır.

Forum da ki arkadaşlardan bu konuda kamuoyu baskısı oluşturup yönetimi harekete geçirmeye davet ediyorum.

Canımı sıktılar gece gece. Ünal Aysal belki de efsane başkan olmaya doğru giderken önce yönetim değişikliği ardından Candan Erçetin vb. kişileri yönetime alıp şubeleri başıboş ve savurgan yönetimiyle ivme kaybetmeye devam ediyor. Böyle devam ederse gidişi hiç hoş olmayacak. Ali Dürüst ve Abdürrahim Albayrak'ı özledim.Futbolda 2 sene üstüste lig şampiyonluğu ve basketbolda 23 sene sonra şampiyonluğumuz Aysal yönetimiyle gelmişti, Sabırla beklemiştik bu günleri. Şimdi geldiğimiz nokta üzücü.

Ya murat özyer twitlerini silmiş attığı...Delirmemek elde değil sinirden artık kudurdum üye olayımda bari yazayım dedim.Her şey bir yana bu yönetim bu taraftarı ve bole başarılı bir koçu haketmiyor. Senelerce hayrovic lincoln sarp ve daha aklıma gelmeyen insanlara para akıttık basket şubemiz ise basiretsizliğinden bir sponsor bile bulabişmiş değik daha bide oyuncuların transfer durumları me olucak oda belli değil valla başımız bu sene çok ağrıcak umarı başarılar gelirde bu yapılanları unutmaya calısırız ....

Madem erkek takımımız sponsor bulamadı ve belirsizlik ortamı var ;

Ozaman galatasaray yönetimi'nin, Türkiyenin en büyük taraftarı olan galatasaray taraftarı'na, kulubüne sahip çıkması için fırsat vermesi lazım!

Bu sezon ki basketbol formalarımız bir kaç güne gsstore'dan satışa çıksa ve bu sene ki kombinelerimiz birkaç güne satışa çıksa;

Galatasaray taraftarı gerçek gücünü gösterip bu belirsizlik ortamına son verecektir.

Galatasaray taraftarına bu sezon 10.000 kombine yakışır.

Forum da ki arkadaşlardan bu konuda kamuoyu baskısı oluşturup yönetimi harekete geçirmeye davet ediyorum.
Bunun için bence en doğru zaman 18 Haziran idi. Ancak yönetim iki tane tişört ile geçiştirmeyi tercih etti.

Rakibimiz Fenerbahçe'nin Nike marka basketbol formaları store'larında satılıyor. Zaten ülker arena'da bu sezon için kombinelerin satışına da başlamışlardır.

Bizim onlardan daha çok, basketbol şubesi olarak taraftarımızın desteğine ihtiyacımız varken, niye bu konuda adım atmıyoruz ?

Sponsorluk konusundaki dezavantajımızı taraftarın birlik beraberliği ile dengeleyip, mücadeleyi eşit şartlara taşıyabiliriz.

Kaç sezondur maçlara basketbol formamızla gitmek istiyoruz ama formayı satın almak imkansız.

25 milyonluk taraftarımızdan bu sezon 10.000 kombine hedefi koymamızı arzu ediyorum.

Şube üzerindeki bu karamsar hava oyuncularımız, koç ve bizleri kötü etkiliyor.

Yönetimden forma ve kombine konusunda harekete geçmelerini isteyelim. Desteğimizi hissettirelim.

Ya murat özyer twitlerini silmiş attığı...Delirmemek elde değil sinirden artık kudurdum üye olayımda bari yazayım dedim.Her şey bir yana bu yönetim bu taraftarı ve bole başarılı bir koçu haketmiyor. Senelerce hayrovic lincoln sarp ve daha aklıma gelmeyen insanlara para akıttık basket şubemiz ise basiretsizliğinden bir sponsor bile bulabişmiş değik daha bide oyuncuların transfer durumları me olucak oda belli değil valla başımız bu sene çok ağrıcak umarı başarılar gelirde bu yapılanları unutmaya calısırız ....
Twettler aynen duruyor.

En büyük sorun gelen giden değil arkadaslar

Başkan küçülmek yok aksine bütçe arttrıcaz demişti,Biz balık hafızalı değiliz,Paralı çalışan elemanıda değiliz aksine bizim sayemizde paralarını ödüyor çalışanların.

Murat Özyer zaten vasıfsız elaman,Asıl baskıyı eylemi Başkana göstermek lazım çıkıp bişiler açıklaması lazım.Masal anlatmadan kemlemeden kümlemeden net konuşması lazım.

Bu arada,indirimi kabul etmeyen oyuncular takimdan yollanacakmis gibi bir hava olusturulmus,ozellikle Erceg,takimdan nasil yollanmasi dusunuluyor,para yokken ustune tazminat mi odeyecegiz,adam indirimi kabul etmez parasini alir gelecek sezon yoluna devam eder,biz indirime karsililik kontratini gelecek sezon sonuna kadar uzatmayi teklif ederek,2 sene garanti kontrat vaad ediyoruz buna karsilik,kabul ederse uzatir etmezse ayni kontrattan oynar seneye kendine takim arar,durum bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...