2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer Aradoride sıkıntı olursa üzülürüm maliyetine göre ciddi fark yaratacağını düşünüyordum ve ihtiyacımız olan bir oyuncu tarzıydı..
Arroyo ve mevcut oyunculardaki sözleşme düşüşüyle ilgili birşeyler söyledi mi..?

Arroyo hakkında bilinenin dışında bir şey söylemedi. Temmuz ayı itibariyle kontratı otomatik uzadı. Seneye bizimle olacak dedi. Maaş indirimi konusuna hiç değinilmedi.

Arroyo hakkında bilinenin dışında bir şey söylemedi. Temmuz ayı itibariyle kontratı otomatik uzadı. Seneye bizimle olacak dedi. Maaş indirimi konusuna hiç değinilmedi.
Peki Furkan ve Sinan söylendiği gibi maaş indirimine evet demiş mi..? bu konuda bişey söyledi mi..?
Bu arada Aradorinin de Nolan Smithin de oldukça gerekli olduğunu düşünüyorum ve umarım bir sıkıntı olmaz

Kabak tadından da öte bir hal aldı. Murat Özyer beceriksiz, iş bitiremeyen bir adammış ki, sadece alınan kararları twitter vb yerlerden açıklıyor. Şube Koordinatörü değil de, basın sözcüsü.

Peki Furkan ve Sinan söylendiği gibi maaş indirimine evet demiş mi..? bu konuda bişey söyledi mi..?
Bu arada Aradorinin de Nolan Smithin de oldukça gerekli olduğunu düşünüyorum ve umarım bir sıkıntı olmaz
"Fedakar oyuncularımız var. Bu fedakarlıklarını maddi konularada yansıtıyorlar ve yansıtacaklarının mesajlarını da veriyorlar" demekle yetindi.

Şimdi Ntvsporda izledim arkadaşlar Özyer telefon bağlantısını...Arroyo ve Erceg,Furkan, Sinan'ın garanti kontratları devam edecek...Kerem, Ender ve büyük ihtimal Cenk önümüzdeki sezon takımla...Arrodori, Pocius, Nolan , Micov ile yakınız ama kesinleşmiş birşey yok...
Dünde söyledim Türk oyunculardan istenecek feda ile ucuz fiyatlara anlaşılmış yabancı transferlerinin açıklanması arasında bir bağlantı yok..Tam tersi 350 bin Euro'ya Arrodori'yi 750 bin Euro'ya Micov'u açıklarsan tam tersi Sinan'dan Furkan'dan feda istemen daha kolay olur...

"Anlaştığımız oyuncular var ama bu oyunculardan va geçeceklerimiz olabilir. Bu yüzden kesinleşene kadar resmi açıklama yapmıyoruz. Oyuncuları rencide etmek istemiyoruz" dedi. Sanırım bu söylemiyle Aradori ve Smith'i kastetti??? Bu arada twitter'daki "rencide" kelimesinden ne kasttetiğini de öğrenmiş olduk.

NOT: Mesaj düzenleme çalışmıyor. Bu yüzden arda arda yeni mesaj yazıyorum. Yöneticiler kusura bakmasın.

"Mutlu yıllar Nolan Smith birkaç ay sonra görüşürüz! ✌️" twitini atmıştı Pocius ama Murat Özyer hiç değinmedi..Hem Ender'le hem Cenk'le sözleşme imzalanmak isteniyorsa Nolan'dan vazgeçtik demektir.

Ersin'e de değinmediğine göre kesin olarak kalmayacak takımda.Nolan'dan vazgeçildiğini varsayarsak Jawai'yi 7. yabancı olarak değerlendirebiliriz.

Eğer bir anlaşmadan vazgeçebiliyorsan, ya sözleşmende tek taraflı vazgeçme şartın vardır ya da anlaşmamışsın demektir... Bu oyuncuların menajerleri o kadar aptal adamlar değil...

Pocius'un ve özellikle de Micov'un şimdiye kadar garanti kontrat yapmamış olup çıkış opsiyonu bizde olan bir ön anlaşma yapmış olma olasılığı var mı ? Allah aşkına Micov için 800 k Euro deniyordu 1200 k USD eder yaklaşık bu parayı bir oyuncuya verecek kaç takım var ? Kaç tanesi şu an kadrosunu tamamlamadı kaçı kısa forvet arıyor ? Biz yok vaz geçtik desek adam şu an muhtemelen o piyasayı da bulamaz . Olur mu öyle şey adam Avrupa'nın en kurt menajeri ile çalışıyor . Onlar saf da Özyer mi uyanık Avrupa'nın en iyi kısa forvetlerinden birini Ağustos ayına kadar garanti olmayan tek tarafı kontratla bekletiyoruz bu nasıl mümkün olabılır ?

Ayrıca madem üçün beşin hesabını yapacak durumdayız tasarruf yapılacak tek kalem oyuncu bütçesi midir ? Hatta ilk kalem oyuncu bütçesimidir ? Tepki olsun diye yazmıyorum eskiden bu şubede koordinatörlük diye bir pozisyon mu vardı ? Madem zor durumdayız önce bu suni pozisyonu lav edersin . Yılda 100-200 bin dolara boşa çıkar en azından . Ayrıca yine isimler özelinde yazmıyorum takım menajeri ,idari menajer vs vs gibi birkaç pozisyon varsa onlar birleştirilebilir . İşini yapamayan pazarlama departmanında küçülmeye gidilebilir .Hepsi bitti oyuncu bütçesine mi sıra geldi

Aradori Micov bu ikiliden vazgeçilirse euroleuge de Beşiktaş ın durumuna düşeriz. Sadece Aroyyonun eline bakan bir takım oluruz. Geçen seneden fark Marko Paşa olur.
Sent from my RM-892_eu_turkey_361 using Tapatalk

Murat Özyer'in açıklamaları
"İyi bir takım kuracağız" - Video Galeri - NTVSpor.net

Bir çuval para ödediğimiz profesyoneller ne iş yapar çok merak ediyorum. Hajrovic'ten 5 milyon Euro'ya yakın kazık yerken ne yapıyordu bu profesyoneller? Hala şu başarılı takıma sponsor bulunamadı,hiç mi becerili, vizyon sahibi bir yönetici yok şu takımda? Ha çok güzel şarkı söyleyen var,onu biliyoruz ama ötesi yok ne yazık ki.

BU yılın en iyi transferi aradori kesinlikle, markonun yerini dolduracak sahaya karakter koyacak bir oyuncu bu kadar ucuza almisken vazgecilecegine ihtimal bile vermek istemiyorum.

Gözüken o ki Aradori, Micov, Pocius'la kesin olarak anlaştık.Keşke transfer edilen oyuncuları, bu oyuncuların twit hesaplarından değil de kulübümüzün resmi hesabından öğrenseydik!!!

Vazgeçilebilir denen oyuncu Nolan gibi gözüküyor.Nolan'ın durumu paradan ziyade Jawai ile ilgili olabilir mi acaba? Jawai takımda kalsa bile bir uzun daha alınacaktır.8 yabancıyla kurulan kadronun hem şişkin hem de TBL'de sorun olacağına kanaat edilmiş olabilir.
Eldeki kısa oyuncularımız; Arroyo Sinan Pocius Aradori Micov.Buraya 1, maksimum 2 kısa yeterli.Hem Cenk'le hem Ender'le görüşülürken Nolan

Kafamda o kadar deli sorular var ki cümleyi bile tamamlayamadım daha fazla devam edemeyeceğim =D =D

1) Pocius, Nolan'a "bir kaç ay sonra görüşürüz" diyor.Aradori, Sinan'a "Birlikte oynamak için sabırsızlanıyorum." diyor.Menajer Misko Micov transferini açıklıyor.Ama Murat Özyer bazı oyunculardan vazgeçebiliriz diyor.Fakat bir yandan da Ender ve Cenk'le görüşülüyor.
2) Jawai kesin gidecekken ve 3-4 uzunla görüşüp bayramdan sonra bir tanesiyle anlaşacakken şimdi Jawai piyasaya çıkıyor, onun da durumu belli değil.

Bu transfer stratejisini ve belirsizlikleri çözmek gerçekten büyük sabır ister.Bazı arkadaşlara sabırlı olmalarını söyledim hep ama artık benim de sabrım tükenme seviyesine geldi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...