Gözüken o ki Aradori, Micov, Pocius'la kesin olarak anlaştık.Keşke transfer edilen oyuncuları, bu oyuncuların twit hesaplarından değil de kulübümüzün resmi hesabından öğrenseydik!!!
Vazgeçilebilir denen oyuncu Nolan gibi gözüküyor.Nolan'ın durumu paradan ziyade Jawai ile ilgili olabilir mi acaba? Jawai takımda kalsa bile bir uzun daha alınacaktır.8 yabancıyla kurulan kadronun hem şişkin hem de TBL'de sorun olacağına kanaat edilmiş olabilir.
Eldeki kısa oyuncularımız; Arroyo Sinan Pocius Aradori Micov.Buraya 1, maksimum 2 kısa yeterli.Hem Cenk'le hem Ender'le görüşülürken Nolan
Kafamda o kadar deli sorular var ki cümleyi bile tamamlayamadım daha fazla devam edemeyeceğim =D =D
1) Pocius, Nolan'a "bir kaç ay sonra görüşürüz" diyor.Aradori, Sinan'a "Birlikte oynamak için sabırsızlanıyorum." diyor.Menajer Misko Micov transferini açıklıyor.Ama Murat Özyer bazı oyunculardan vazgeçebiliriz diyor.Fakat bir yandan da Ender ve Cenk'le görüşülüyor.
2) Jawai kesin gidecekken ve 3-4 uzunla görüşüp bayramdan sonra bir tanesiyle anlaşacakken şimdi Jawai piyasaya çıkıyor, onun da durumu belli değil.
Bu transfer stratejisini ve belirsizlikleri çözmek gerçekten büyük sabır ister.Bazı arkadaşlara sabırlı olmalarını söyledim hep ama artık benim de sabrım tükenme seviyesine geldi.