2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ek olarak (düzeltme yapamıyoruz bu arada)

MEdyanın da GS'a nasıl saldırdığını görüyoruz. En basiti; FB'de de bu maaş indirimleri olayı oldu bir gazete direk bahsetmedi bundan. Bazıalrı öyle bir dokundu. Ama GS'da olunca nasıl, haber alma hakkına saygı gösteriyorlar:))

Sühan Abi bizim kızgınlığimiz geç kalınması.
Ülker bu işi Haziran'da bitirdi.
Biz bu yüzden kızgınız.
Şu iş Haziran da olsa herkes mutlu olurdu.

Bu arada Nolan'dan da umarım vazgeçmeyiz. Bu sene de yine Arroyo ve Ender'e kalmayalim. Sezon ortasında demeyelim yine Arroyo'ya yedek alınmalıydi diye. Barcelona maçında sakatlandığı zaman Arroyo'suz kalınca sıradan bir takım olmuştuk. Yine aynı sıkıntıyı çekmeyelim. Bence Nolan ya da başka bir guard alınmalı.

Ümidim tükeniyor...

Gordon'un senelik ucreti Nolan'dan daha fazla olur o yuzden ikisi arasinda kalinirsa Nolan tercih edilir bence. Ayni sekilde Pocius ile Cenk'te asagi yukari ayni parayi alir. 12 kisilik rotasyon kurmak istediklerini soylediler bence gelecek oyunculardan Smith tamamen iptal olup combo transferi yapilmayabilir. Risk alacagiz demislerdi boyle sacma sapan bir risk alinmaz insallah, risk dedigi Jawai'dir.

Arroyo - Smith - Ender
Aradori - Sinan
Micov - Pocius - Cenk
Erceg - Kerem
Jawai - Furkan

Tahminim boyle basliyacagiz, belki bir uzun daha eklenebilir Jawai'nin durumuna gore.

Bu kadro ile ligin en büyük favorisi oluruz.
Keşke bu kadro ile sezona girsek.

Basarı sadece sizin anlayışınızla kupa kaldırmaksa evet haklısınız. Başkan hangi sartlarda destek cıktı A lisansı alalım diye yırtınırken olacak is mi bu bu mu vizyon. Bunun olacagı belliyken büyüyecegiz deyip 2 ay sonra 2 defa bütce azaltmak mı vizyon. Bayanlarda Euroligte şampiyon olacaklarına inanmadıkları bir takımı gidipte desteklemeyen bir başkan iyi değil mi. 2 ay gecmesine ragmen bir forma sponsoru bulamayan baskan iyi degil mi. Hergün kendinin reklamını bir gazetede televizyonda yapıp kulübe kaynak yaratmak gelince elini cebine atmayn baskalık degil mi.Başkan Fatih Terimi gönderdiği gün sattı zaten kulübü neden bahsediyosunuz siz. Biz kendisine borclansın kulüp demiyoruz ediğimiz başkan hem kendi reklamını yapsın hemde kulübe para akışı sağlasın cok mu zor
1. Futbolda artık yönetimden biri futbola sponsor olamıyor.
2. Sponsor önümüzdeki ay belli olacak dendi(basket ve forma). En iyi teklif için pazarlık ediliyor sonuçta.
3. Fatih Terim'in şu an kimlerin yanında olduğu belli ve Fatih Terim kendisini kovdurtmak istemiştir. Yani sadece başkan hatalı değil.
4. A lisans almaya yaklaştıysak ondada başkanın payı var.
5. Başkanın kendine reklam yapmasına zaten gerek yok.
6.Başkanın eleştirilecek çok yanı var. En başta basketbolu ayrı bir şirket haline getirmediği için ve futbolda gereksiz sözleşme zamları aklıma şu anda gelenler ondan dolayı eleştirecekseniz de para vermediği için değil bu tarz yönetimsel hatalar için eleştirin.
Ayrıca Demirören ile hala nasıl karşılaştırıyorsunuz akıl sır ermiyor vallah. Başarı alın teri ile kupa kazanmak değilse nedir?

Felaket tellallığı yapmaya gerek yok arkadaşlar. Her zamanki klasik sorunlar. Sadece bu sezon daha fazla ses getirdi.

Vazgeçilecek oyuncunun Nolan olduğunu düşünüyorum. Bence bu vazgeçilme Jawai için olacak. Ender ile uzattığımızı varsayarak, Nikolov ile bu pozisyonda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. 5+1 doğrultusunda, Cenk'in olası ayrılığı sıkıntı teşkil etmeyecektir. Parayı düşünmezse Galatasaray'ın kıdemli oyuncularından olacaktır. Aradori, Pocius, Micov transferlerinde sorun olacağını pek zannetmiyorum. Ayrıca sağlıklı bir Jawai'nin takımımız için aradığımız oyuncu olduğunu düşünüyorum ve pivot pozisyonu için bir oyuncu daha alınacaktır.

Tepkimiz bunun "klasik" hale gelmesine.

ya bu Murat Özyet herkesi salak bir kendini akıllı zannediyor sanırım. Bazı oyunculardan vazgeçebilirmişiz bak sen hele paşama, gelmişiz ağustos ayına yaptığı açıklamalara bak. Bu oyuncular da senin keyfini bekleyecekti zaten.

Olurda bu tarihten sonra şu anlaşılan oyunculardan vazgeçersek açarlar davalarını bir 3-5 sene de tazminat öderiz adamlara.

X oyuncu gelmiş gitmiş mesele degil,bu yönetim bazı arkadaşları transfer ile hoşnut edebilir ama bazılarımız zihniyet'in farkındayız,başarıyı cezalandıran bu zihniyete artık daha sert tepkili olacagız,futbol'da boşa harcanan paralar ortada ,bizim gibi insanlar eger bir yatırım,bir hedef varsa her sene üstüne koyarak büyümekten yana olanlardır plansızlık bu sene 20 milyon tl harcayıp seneye 3 ondan sonra 50 harcamaktır biz geçen sezon 20 harcandıysa 21 harcansın sorun degil ama 19 olmasın diyenleriz.

Ne Murat Özyer'miş be!! Artık elektrikler kesilse Murat Özyer'e sövüyorum. Ne de olsa her şeyden sorumlu olan o. En çok eleştirilmeyi hak eden profesyonel kendisi ama öyle alakasız yerlerden eleştiri geliyor ki zorla savunası geliyor insanın.

Çok tez canlı ve sabırsız hareket ediyoruz. Şu maaş indirimi (eğer gerçekleştirilebilirse) bir sürü negatif olayın içerisinde yaşanan tek pozitif gelişme. Yabancı kadrosuna bakınca da çok iyi yolda olduğumuz gerçeği ile yüz yüze kalıyoruz. Pocius-Arodorri-Micov hem oyuncu kalitesi hem de maliyet açısından çok başarılı transferler.

Yaa şu başkanin reklam yapmadina gerek yok diyen arkadaş Ünal aysal gs başkanı olmadan önce taniyomuydun sen ...

Ünal Aysal Galatasaray için birçok kere maddi fedakarlık yapmıştır. Yaşından dolayı hatırlamıyor olabilirsin ama AIG ile yapılan anlaşma sonrasnda hissleri geri almak adına yüklü bir para ödemişt,. Bir de adamın iş hayatı ve başarıları ortada, dünya tanıyor. Biz tanımasak ne fark eder.

Bütün bunları yazdım ama sakın yanlış anlamayın başkanın da hataları var yok değil. Biraz fazla ben merkezli gitmeye başladı.

Sponsor konusuna gelince halen daha netleşmediyse ve bütçe sıkıntıları yaşıyorsak biraz da kendimize kızalım lütfen. Dünya markası dediğimiz takımın son 3-4 sene harıç uzun sürelibaşarısı yok, istikrar yok. Bir iki sayfa once Cem Bey yanılmıyorsam yazdığı gibi bizler takım için neler yapıyoruz. Bir yılda kaç maça gidiyorsunuz (Ben İzmir'deyim maalesef o nedenle GS maçlarına az gidebiliyorum). Kaç tane forma alıyorsunuz, basket yönelik hangi aktivitelere katılıyorsunuz. Kombine fiyatları bedir bilemiyorum ama kaç kişide kombine var. Bunları da sorgulayıp yönetime öyle kızalım lütfen. İğne çuvaldız olayı...

Aradori-Micov-Pocius transferleri ile çok savaşçı ve şutör bir takım olacağız.Nolan transferinin gerçekleşmesinide isterim.
F.Bahçe, Efes kağıt üstünde iyi kadrolar kursa bile iyi koordine edilmediklerini düşünüyorum.
Biz yine Favoriyiz.
Murat Özyer 40.000 Dolar alıyor diye biliyorum.Bu rakam aylık mı ?

Jawai'nin 8. yabancı olmasında sakınca yok. Garanti ücreti 100 bin dolar yaparsın maksimum. Maç başına ücreti de 10 bin dolar yaparsın. 40 maçta oynarsa, 500 bin dolar kazanmış olur. Sakatlanırsa da 100 bin dolar kaybetmiş oluruz sadece. Gayet iyi bir anlaşma bence.

Jawai'nin 8. yabancı olmasında sakınca yok. Garanti ücreti 100 bin dolar yaparsın maksimum. Maç başına ücreti de 10 bin dolar yaparsın. 40 maçta oynarsa, 500 bin dolar kazanmış olur. Sakatlanırsa da 100 bin dolar kaybetmiş oluruz sadece. Gayet iyi bir anlaşma bence.

40 Maçta oynayabileceğini hiç zannetmiyorum.Ayrıca bu anlaşmayı kabul etmesi zor.Garanti olarak en az 200-250 ister.

Aradori-Micov-Pocius transferleri ile çok savaşçı ve şutör bir takım olacağız.Nolan transferinin gerçekleşmesinide isterim.
F.Bahçe, Efes kağıt üstünde iyi kadrolar kursa bile iyi koordine edilmediklerini düşünüyorum.
Biz yine Favoriyiz.
Murat Özyer 40.000 Dolar alıyor diye biliyorum.Bu rakam aylık mı ?

Euro ve aylık.

Jawaii Erceg Micov Aradori Pocius Arroyo Ender K.g Sinan Furkan Cenk buraya bi tane ilave oyuncu eklenicek anlamadığım kadariyla mösyo Özyer 12 kişilik rotasyon dedi çünkü krtik nokta karar Nolan mi yoksa ekstra pivotmu ??? Bence Shawn James alınıp kapatilicak sadece temenni ...

Ünal Aysal Galatasaray için birçok kere maddi fedakarlık yapmıştır. Yaşından dolayı hatırlamıyor olabilirsin ama AIG ile yapılan anlaşma sonrasnda hissleri geri almak adına yüklü bir para ödemişt,. Bir de adamın iş hayatı ve başarıları ortada, dünya tanıyor. Biz tanımasak ne fark eder.

Bütün bunları yazdım ama sakın yanlış anlamayın başkanın da hataları var yok değil. Biraz fazla ben merkezli gitmeye başladı.

Sponsor konusuna gelince halen daha netleşmediyse ve bütçe sıkıntıları yaşıyorsak biraz da kendimize kızalım lütfen. Dünya markası dediğimiz takımın son 3-4 sene harıç uzun sürelibaşarısı yok, istikrar yok. Bir iki sayfa once Cem Bey yanılmıyorsam yazdığı gibi bizler takım için neler yapıyoruz. Bir yılda kaç maça gidiyorsunuz (Ben İzmir'deyim maalesef o nedenle GS maçlarına az gidebiliyorum). Kaç tane forma alıyorsunuz, basket yönelik hangi aktivitelere katılıyorsunuz. Kombine fiyatları bedir bilemiyorum ama kaç kişide kombine var. Bunları da sorgulayıp yönetime öyle kızalım lütfen. İğne çuvaldız olayı...

Para falan ödemedi bir yatırım firması aldı ve o yatırım firması ile hala davalığız. Yani cebinden verip de AIG'den hisseleri satın almadı yine yöneticisi olduğu bir yatırım firmasına aldırdı ve sonra da sattı. ve biz o firmayla bugün davalığız.

Kimse kusura bakmasın da bu şube 1-2m Euro icin sıkıntılar yaşıyor ve başkan elini cebine atmayacak kadar cimri. Demirören'le kıyaslandığı kısım bu. O rezil herif bile Beşiktaş için elini cebine atmaktan çekinmedi. Milangaz'la sponsor oldu. Kulübün parasını hoyratça har vurup harman savuruyor ama cebinden ödemeye gelince tık yok. Laboral, Pleiss'i satacak. 1m Euro buy-out istiyor. Başkan için para değil ama yok. Topun altına girmez. Bu arada kulübün TFF'den alacağı cezayı başkan cebinden ödemeli!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...