Ek olarak (düzeltme yapamıyoruz bu arada)
MEdyanın da GS'a nasıl saldırdığını görüyoruz. En basiti; FB'de de bu maaş indirimleri olayı oldu bir gazete direk bahsetmedi bundan. Bazıalrı öyle bir dokundu. Ama GS'da olunca nasıl, haber alma hakkına saygı gösteriyorlar)
Gordon'un senelik ucreti Nolan'dan daha fazla olur o yuzden ikisi arasinda kalinirsa Nolan tercih edilir bence. Ayni sekilde Pocius ile Cenk'te asagi yukari ayni parayi alir. 12 kisilik rotasyon kurmak istediklerini soylediler bence gelecek oyunculardan Smith tamamen iptal olup combo transferi yapilmayabilir. Risk alacagiz demislerdi boyle sacma sapan bir risk alinmaz insallah, risk dedigi Jawai'dir.
Arroyo - Smith - Ender
Aradori - Sinan
Micov - Pocius - Cenk
Erceg - Kerem
Jawai - Furkan
Tahminim boyle basliyacagiz, belki bir uzun daha eklenebilir Jawai'nin durumuna gore.
1. Futbolda artık yönetimden biri futbola sponsor olamıyor.Basarı sadece sizin anlayışınızla kupa kaldırmaksa evet haklısınız. Başkan hangi sartlarda destek cıktı A lisansı alalım diye yırtınırken olacak is mi bu bu mu vizyon. Bunun olacagı belliyken büyüyecegiz deyip 2 ay sonra 2 defa bütce azaltmak mı vizyon. Bayanlarda Euroligte şampiyon olacaklarına inanmadıkları bir takımı gidipte desteklemeyen bir başkan iyi değil mi. 2 ay gecmesine ragmen bir forma sponsoru bulamayan baskan iyi degil mi. Hergün kendinin reklamını bir gazetede televizyonda yapıp kulübe kaynak yaratmak gelince elini cebine atmayn baskalık degil mi.Başkan Fatih Terimi gönderdiği gün sattı zaten kulübü neden bahsediyosunuz siz. Biz kendisine borclansın kulüp demiyoruz ediğimiz başkan hem kendi reklamını yapsın hemde kulübe para akışı sağlasın cok mu zor
Felaket tellallığı yapmaya gerek yok arkadaşlar. Her zamanki klasik sorunlar. Sadece bu sezon daha fazla ses getirdi.
Vazgeçilecek oyuncunun Nolan olduğunu düşünüyorum. Bence bu vazgeçilme Jawai için olacak. Ender ile uzattığımızı varsayarak, Nikolov ile bu pozisyonda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. 5+1 doğrultusunda, Cenk'in olası ayrılığı sıkıntı teşkil etmeyecektir. Parayı düşünmezse Galatasaray'ın kıdemli oyuncularından olacaktır. Aradori, Pocius, Micov transferlerinde sorun olacağını pek zannetmiyorum. Ayrıca sağlıklı bir Jawai'nin takımımız için aradığımız oyuncu olduğunu düşünüyorum ve pivot pozisyonu için bir oyuncu daha alınacaktır.
Yaa şu başkanin reklam yapmadina gerek yok diyen arkadaş Ünal aysal gs başkanı olmadan önce taniyomuydun sen ...
Jawai'nin 8. yabancı olmasında sakınca yok. Garanti ücreti 100 bin dolar yaparsın maksimum. Maç başına ücreti de 10 bin dolar yaparsın. 40 maçta oynarsa, 500 bin dolar kazanmış olur. Sakatlanırsa da 100 bin dolar kaybetmiş oluruz sadece. Gayet iyi bir anlaşma bence.
Aradori-Micov-Pocius transferleri ile çok savaşçı ve şutör bir takım olacağız.Nolan transferinin gerçekleşmesinide isterim.
F.Bahçe, Efes kağıt üstünde iyi kadrolar kursa bile iyi koordine edilmediklerini düşünüyorum.
Biz yine Favoriyiz.
Murat Özyer 40.000 Dolar alıyor diye biliyorum.Bu rakam aylık mı ?
Ünal Aysal Galatasaray için birçok kere maddi fedakarlık yapmıştır. Yaşından dolayı hatırlamıyor olabilirsin ama AIG ile yapılan anlaşma sonrasnda hissleri geri almak adına yüklü bir para ödemişt,. Bir de adamın iş hayatı ve başarıları ortada, dünya tanıyor. Biz tanımasak ne fark eder.
Bütün bunları yazdım ama sakın yanlış anlamayın başkanın da hataları var yok değil. Biraz fazla ben merkezli gitmeye başladı.
Sponsor konusuna gelince halen daha netleşmediyse ve bütçe sıkıntıları yaşıyorsak biraz da kendimize kızalım lütfen. Dünya markası dediğimiz takımın son 3-4 sene harıç uzun sürelibaşarısı yok, istikrar yok. Bir iki sayfa once Cem Bey yanılmıyorsam yazdığı gibi bizler takım için neler yapıyoruz. Bir yılda kaç maça gidiyorsunuz (Ben İzmir'deyim maalesef o nedenle GS maçlarına az gidebiliyorum). Kaç tane forma alıyorsunuz, basket yönelik hangi aktivitelere katılıyorsunuz. Kombine fiyatları bedir bilemiyorum ama kaç kişide kombine var. Bunları da sorgulayıp yönetime öyle kızalım lütfen. İğne çuvaldız olayı...
Jawaii Erceg Micov Aradori Pocius Arroyo Ender K.g Sinan Furkan Cenk buraya bi tane ilave oyuncu eklenicek anlamadığım kadariyla mösyo Özyer 12 kişilik rotasyon dedi çünkü krtik nokta karar Nolan mi yoksa ekstra pivotmu ??? Bence Shawn James alınıp kapatilicak sadece temenni ...