Şu son gelişmelerden sonra neden yönetime kızılıyor anlamıyorum aslında. Çok değil 15 gün önceye kadar kendi aramızda konuşuyorduk FB tüm takımı çağırmış maaşlarınız düşecek demiş kabul etmeyen İlkan Bo gibi oyuncularla yollar ayrılmış dedik. Bunun muhabbetini döndürdük GS da aynısını yapsın Sİnan Furkan gibi oyunculardan bunu istesin dedik. Epey de tartıştık. Bu forumda da döndü bunlar. Furkan'ın çok para aldığında herkes hem fikirdi. E işte şimdi bu hareket ile bu sağlanıyor. O zaman neden kızıyoruz? İlk kızdığımıza çözüm ürettikleri için tebrik etmemiz lazım. Yoksa sanmıyorum aramızda Furkan'a o kadar para verdiği için yönetimi daha önce tebrik eden olduğunu
Kulübün zor durumda olduğunu çok defa dedik. Maddi anlamda bir zorluktan bahsetmiyorum. Ondan daha derin sorunlar var. Öncelikle hükümet (şu zamanlarda bu devlet demek oluyor) büyük bir GS nefreti ile saldırıyor kulübe. Sponsorlar sponsor olmasın diye bile konuşuluyor. Servetlerini hükümetlere yalakalık yaparak kazananlar da bunu emir telakki ediyor.Kraldan çok kralcı oluyorlar.
GS'ın bu durumunda taraftar takımına sahip çıkması gerekirken taraftar ne yapıyor. Her olaydan sonra benim tuzum kokmaz diyip yönetime saldırmaya koşuyor. 17 Haziran olayı rakiplerden TBF'den ziyade daha çok GS'lıların içine batmış. Her olayda 17 haziranmış hah demeyi marifet biliyor. Kardeşim orada maça çıkmayan 12 adam değildi tüm GS camiasıydı. Yönetim bir karar aldıktan sonra onun arkasında olacaksın. Olmuş bitmiş olay hala hıh mıh demeyi görev biliyorsun
Ben hala da maddi anlamda sorun çekeceğimizi düşünmüyorum. Sponsor ile de anlaşılacak. İddia maç hasılatı yayın geliri forma t-shirt satışı gelirleri ve üstüne sponsor ile sorunlar hallolur. Ama 50milyon ayırsak 50milyonu da bu sene kullanmamızı isteyen çıkacaktır. Zaza-Spa dendi diye alay eden bir sürü adam var. Kardeşim Zaza-Spa dedim gelmedi ben yarın salondayım peki sen neden gelmiyorsun salona? Spa olursa mı GS'ın maçına geleceksin ancak
Bİz o olmasa da bu olmasada geleceğiz demeyin kimin gelip gelmediğini de az çok biliyorum. Hİç üşenmeyin açın FB serisinin maç önü mesajlarına bakın. Olmadı KAdın baskette bakın o tarz maçların ön yazılarına burda ona buna ayar veren adamların "ben de geliyorum bu kez maça!" tarzı mesajlarını okuyun. 10TLlik bilet 20TL oldu diye yönetime küfredenleri okuyun. FB gibi endne bütçemiz yok derken FB'nin en tepe yerleri 17'ye verdiğini saha kenarlarının 300-400'e gittiğini görmeyip 10TL verip salonun en güzel yerinde oturan adamların lafları bunlar
Kulüp sahipsiz değil. Bu kulübün sahibi bizsek tabii ki yanında olacağız. Şu durum ne kadar güzel oldu ki Furkan maaşını indirecek biraz. Eğer o maaş inmeseydi Furkan için kötü olacaktı. Farkında dğeil belki ama eğrisi doğrusuna denk geldi Furkan için iyi oldu. Diğer türlü her olumsuz oyununda o tribünler ona küfredecekti biliyorum.
Murat Özyer'İn Koordinatörlükten basın sözcülüğüne evrildiğini gördüğümüz dönemlerdeyiz. Stratejik değişiklik derken sanırım Jawai +bir uzun alınacak Nolan transferinden vazgeçilecek bunu kastediyor. Ki bence mantıklı. 7. yabancıyı kullanacaksak öyle kullanalım. Ki Bu esnada Arroyo Ender Sİnan Aradori Pocius yanına Cenk ile beraber kısa rotasyonu tamamlanmış olur. Bakalım epey sabrettik sponsor konusunda söylenen isimlerin geri adımları ve elde ışık olmaması da ilgi çekici