2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Murat Özyer'in Ntvspor'daki açıklamalarını şimdi dinledim.Ntvspor'a daha net konuşmuş.Israrla iyi bir takım kurulacağını söylüyor.Beklemekten başka çaremiz yok.Hayırlısı.

Buyuk ihtimal bir tek Nolan transferinden vazgecilir eger vazgecilecekse. Murat Ozyer israrla basarili olacagiz diyorsa dusundugumuz kadroyu izleyecegiz yeni sezonda.

Vazgecilme durumu olacaksa Pocius ve Nolan'dan vazgecip Cenk ve Gordon'u tutabiliriz. Aradori-Micov-Cenk-Erceg gerektiğinde Arroyo dış şut ihtiyacimizi karsilar. Maksimum top8 yapacağımızı dusunursek 7.yabanciya 400-500 bin dolar odemek bana mantikli gelmiyor.

Zamaninda tepki vermeyi ogrendigimiz gun bu sube sahipsiz degil diyebiliriz. Ne zaman birlik olmayi ogreniriz o zaman bu sube kurtulur. Yonetime niye tepki gosteriyorsunuz diyen polyannalarin kime tepki gosterecegimizi soylemesi de makbule gecer.

Futbola harcan amansiz paralarin bile hesabini soramiyoruz. Biz butce kuculdugunde destegi birakacak degiliz nerden geldigimizi iyi biliyoruz nerde oldugunun farkina varamayanlar da er ya da gec ogrenir.

Vazgecilme durumu olacaksa Pocius ve Nolan'dan vazgecip Cenk ve Gordon'u tutabiliriz. Aradori-Micov-Cenk-Erceg gerektiğinde Arroyo dış şut ihtiyacimizi karsilar. Maksimum top8 yapacağımızı dusunursek 7.yabanciya 400-500 bin dolar odemek bana mantikli gelmiyor.

Zamaninda tepki vermeyi ogrendigimiz gun bu sube sahipsiz degil diyebiliriz. Ne zaman birlik olmayi ogreniriz o zaman bu sube kurtulur. Yonetime niye tepki gosteriyorsunuz diyen polyannalarin kime tepki gosterecegimizi soylemesi de makbule gecer.

Futbola harcan amansiz paralarin bile hesabini soramiyoruz. Biz butce kuculdugunde destegi birakacak degiliz nerden geldigimizi iyi biliyoruz nerde oldugunun farkina varamayanlar da er ya da gec ogrenir.

Gordon'un senelik ucreti Nolan'dan daha fazla olur o yuzden ikisi arasinda kalinirsa Nolan tercih edilir bence. Ayni sekilde Pocius ile Cenk'te asagi yukari ayni parayi alir. 12 kisilik rotasyon kurmak istediklerini soylediler bence gelecek oyunculardan Smith tamamen iptal olup combo transferi yapilmayabilir. Risk alacagiz demislerdi boyle sacma sapan bir risk alinmaz insallah, risk dedigi Jawai'dir.

Arroyo - Smith - Ender
Aradori - Sinan
Micov - Pocius - Cenk
Erceg - Kerem
Jawai - Furkan

Tahminim boyle basliyacagiz, belki bir uzun daha eklenebilir Jawai'nin durumuna gore.

Ergin Ataman derhal istifa etmeli,basketbol'da başarıyı cezalandıranların oldugu yerde kalırsa cezalandırılacaktır yine.

Galatasaray'ın bu sezon tüm branşlarda son yılların en kötüsü olacagını düşünüyorum.Çok iyi giderken kendi kendimizin ipini çektik,yönetim istifa sesleri hiç uzakta degil.

Hatta ilk istifa çagrısını ben yapıyorum
Heyecanını kaybetmiş yönetim istifa !

Gordon çok para ister, bence ismi geçen oyuncuların -Smith, Aradori, Pocius, Micov ve Kerem- hepsi alınacak. Jawai takımda kalacak. Cenk ile de uzatılacak ama Ender ile anlaşmanın olmayacağını düşünüyorum. Ender olmazsa Can Akın-Nikolov ikilisi oynasın.

Yıldırım Demirörenden nefret eden biri olarak bizim başkanımızın onun kadar bile olamadığı gün geçtikçe kulübü daha kötüye götürdüğü ortada. Şu zor günlerde Ünal Aysal şirketlerinden biri basketbol subesine sponsor olamaz mı y.demirörenin milangazla beşiktaşa yaptıgı gibi ama nerde. Sağolsun her gün bir gazeteye demeç verip kendi reklamının derdinde. Bakalım daha neler göreceğiz.

Yıldırım Demirörenden nefret eden biri olarak bizim başkanımızın onun kadar bile olamadığı gün geçtikçe kulübü daha kötüye götürdüğü ortada. Şu zor günlerde Ünal Aysal şirketlerinden biri basketbol subesine sponsor olamaz mı y.demirörenin milangazla beşiktaşa yaptıgı gibi ama nerde. Sağolsun her gün bir gazeteye demeç verip kendi reklamının derdinde. Bakalım daha neler göreceğiz.

Ayıp ama artık Başkanın eleştirilecek yanı var ama Yıldırım Demirören kadar olamadı demek nedir yahu öyle veya böyle bu Başkanın altında futbolda kupasız sezonumuz olmadı , Basketbolda şampiyonluk geldi kulübü kendine borçlandırmadığı için mi? Demirören kadar olamadı öyle mi?
Bazen eleştirenin dozunu kaçırıyorsunuz dediğim gibi Başkanın eleştirilecek yanı çoktur en başta Basketbolu ayrı bir şirket yapmadığı için eleştirilmelidir örnek olarak.

Olan biteni değerlendirmeye çalışmaktan yoruldum ama en azından şu rotasyonu kuralım bari.

Arroyo-N. Smith-Ender
Aradori-Sinan
Micov-Pocius
Erceg-Kerem
Furkan-Jawai

Ayıp ama artık Başkanın eleştirilecek yanı var ama Yıldırım Demirören kadar olamadı demek nedir yahu öyle veya böyle bu Başkanın altında futbolda kupasız sezonumuz olmadı , Basketbolda şampiyonluk geldi kulübü kendine borçlandırmadığı için mi? Demirören kadar olamadı öyle mi?
Bazen eleştirenin dozunu kaçırıyorsunuz dediğim gibi Başkanın eleştirilecek yanı çoktur en başta Basketbolu ayrı bir şirket yapmadığı için eleştirilmelidir örnek olarak.

Basarı sadece sizin anlayışınızla kupa kaldırmaksa evet haklısınız. Başkan hangi sartlarda destek cıktı A lisansı alalım diye yırtınırken olacak is mi bu bu mu vizyon. Bunun olacagı belliyken büyüyecegiz deyip 2 ay sonra 2 defa bütce azaltmak mı vizyon. Bayanlarda Euroligte şampiyon olacaklarına inanmadıkları bir takımı gidipte desteklemeyen bir başkan iyi değil mi. 2 ay gecmesine ragmen bir forma sponsoru bulamayan baskan iyi degil mi. Hergün kendinin reklamını bir gazetede televizyonda yapıp kulübe kaynak yaratmak gelince elini cebine atmayn baskalık degil mi.Başkan Fatih Terimi gönderdiği gün sattı zaten kulübü neden bahsediyosunuz siz. Biz kendisine borclansın kulüp demiyoruz ediğimiz başkan hem kendi reklamını yapsın hemde kulübe para akışı sağlasın cok mu zor

Şu son gelişmelerden sonra neden yönetime kızılıyor anlamıyorum aslında. Çok değil 15 gün önceye kadar kendi aramızda konuşuyorduk FB tüm takımı çağırmış maaşlarınız düşecek demiş kabul etmeyen İlkan Bo gibi oyuncularla yollar ayrılmış dedik. Bunun muhabbetini döndürdük GS da aynısını yapsın Sİnan Furkan gibi oyunculardan bunu istesin dedik. Epey de tartıştık. Bu forumda da döndü bunlar. Furkan'ın çok para aldığında herkes hem fikirdi. E işte şimdi bu hareket ile bu sağlanıyor. O zaman neden kızıyoruz? İlk kızdığımıza çözüm ürettikleri için tebrik etmemiz lazım. Yoksa sanmıyorum aramızda Furkan'a o kadar para verdiği için yönetimi daha önce tebrik eden olduğunu:)

Kulübün zor durumda olduğunu çok defa dedik. Maddi anlamda bir zorluktan bahsetmiyorum. Ondan daha derin sorunlar var. Öncelikle hükümet (şu zamanlarda bu devlet demek oluyor) büyük bir GS nefreti ile saldırıyor kulübe. Sponsorlar sponsor olmasın diye bile konuşuluyor. Servetlerini hükümetlere yalakalık yaparak kazananlar da bunu emir telakki ediyor.Kraldan çok kralcı oluyorlar.

GS'ın bu durumunda taraftar takımına sahip çıkması gerekirken taraftar ne yapıyor. Her olaydan sonra benim tuzum kokmaz diyip yönetime saldırmaya koşuyor. 17 Haziran olayı rakiplerden TBF'den ziyade daha çok GS'lıların içine batmış. Her olayda 17 haziranmış hah demeyi marifet biliyor. Kardeşim orada maça çıkmayan 12 adam değildi tüm GS camiasıydı. Yönetim bir karar aldıktan sonra onun arkasında olacaksın. Olmuş bitmiş olay hala hıh mıh demeyi görev biliyorsun

Ben hala da maddi anlamda sorun çekeceğimizi düşünmüyorum. Sponsor ile de anlaşılacak. İddia maç hasılatı yayın geliri forma t-shirt satışı gelirleri ve üstüne sponsor ile sorunlar hallolur. Ama 50milyon ayırsak 50milyonu da bu sene kullanmamızı isteyen çıkacaktır. Zaza-Spa dendi diye alay eden bir sürü adam var. Kardeşim Zaza-Spa dedim gelmedi ben yarın salondayım peki sen neden gelmiyorsun salona? Spa olursa mı GS'ın maçına geleceksin ancak

Bİz o olmasa da bu olmasada geleceğiz demeyin kimin gelip gelmediğini de az çok biliyorum. Hİç üşenmeyin açın FB serisinin maç önü mesajlarına bakın. Olmadı KAdın baskette bakın o tarz maçların ön yazılarına burda ona buna ayar veren adamların "ben de geliyorum bu kez maça!" tarzı mesajlarını okuyun. 10TLlik bilet 20TL oldu diye yönetime küfredenleri okuyun. FB gibi endne bütçemiz yok derken FB'nin en tepe yerleri 17'ye verdiğini saha kenarlarının 300-400'e gittiğini görmeyip 10TL verip salonun en güzel yerinde oturan adamların lafları bunlar

Kulüp sahipsiz değil. Bu kulübün sahibi bizsek tabii ki yanında olacağız. Şu durum ne kadar güzel oldu ki Furkan maaşını indirecek biraz. Eğer o maaş inmeseydi Furkan için kötü olacaktı. Farkında dğeil belki ama eğrisi doğrusuna denk geldi Furkan için iyi oldu. Diğer türlü her olumsuz oyununda o tribünler ona küfredecekti biliyorum.

Murat Özyer'İn Koordinatörlükten basın sözcülüğüne evrildiğini gördüğümüz dönemlerdeyiz. Stratejik değişiklik derken sanırım Jawai +bir uzun alınacak Nolan transferinden vazgeçilecek bunu kastediyor. Ki bence mantıklı. 7. yabancıyı kullanacaksak öyle kullanalım. Ki Bu esnada Arroyo Ender Sİnan Aradori Pocius yanına Cenk ile beraber kısa rotasyonu tamamlanmış olur. Bakalım epey sabrettik sponsor konusunda söylenen isimlerin geri adımları ve elde ışık olmaması da ilgi çekici

Ek olarak (düzeltme yapamıyoruz bu arada)

MEdyanın da GS'a nasıl saldırdığını görüyoruz. En basiti; FB'de de bu maaş indirimleri olayı oldu bir gazete direk bahsetmedi bundan. Bazıalrı öyle bir dokundu. Ama GS'da olunca nasıl, haber alma hakkına saygı gösteriyorlar:))

Felaket tellallığı yapmaya gerek yok arkadaşlar. Her zamanki klasik sorunlar. Sadece bu sezon daha fazla ses getirdi.

Vazgeçilecek oyuncunun Nolan olduğunu düşünüyorum. Bence bu vazgeçilme Jawai için olacak. Ender ile uzattığımızı varsayarak, Nikolov ile bu pozisyonda sıkıntı yaşamayacağımızı düşünüyorum. 5+1 doğrultusunda, Cenk'in olası ayrılığı sıkıntı teşkil etmeyecektir. Parayı düşünmezse Galatasaray'ın kıdemli oyuncularından olacaktır. Aradori, Pocius, Micov transferlerinde sorun olacağını pek zannetmiyorum. Ayrıca sağlıklı bir Jawai'nin takımımız için aradığımız oyuncu olduğunu düşünüyorum ve pivot pozisyonu için bir oyuncu daha alınacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...