2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kimse kusura bakmasın da bu şube 1-2m Euro icin sıkıntılar yaşıyor ve başkan elini cebine atmayacak kadar cimri. Demirören'le kıyaslandığı kısım bu. O rezil herif bile Beşiktaş için elini cebine atmaktan çekinmedi. Milangaz'la sponsor oldu. Kulübün parasını hoyratça har vurup harman savuruyor ama cebinden ödemeye gelince tık yok. Laboral, Pleiss'i satacak. 1m Euro buy-out istiyor. Başkan için para değil ama yok. Topun altına girmez. Bu arada kulübün TFF'den alacağı cezayı başkan cebinden ödemeli!

TBF'den alacağı yüksek bir ceza yok. O gün olmayan kuralı bugün koyup geçmişe dönük uygulayamazlar. Uygulamaya kalksalar bile tahkimden döner. Yönetmelikte o gün 200-300 bin lira arası ceza var sadece.

Kesinlikle kıyas edilmez canım gs başkanı ce yöneticileri para konusunda 5 para etmez hepsi birbiribden cimri kendi reklamlarini yapiolar Galatasaray üstünden hepsi bu bu arada shwan James elden kactiysa zorlamaya gerek yok Nolan la 12 oluyo rotasyon :)

Türk Futbolunun baş katili Demirören'i övüp kendi Başkanımızı eleştirecek seviyeye geldiysek yazık.
Demirören gibi bir Başkan ile F4 yapacağıma Aysal ile Play out oynamayı tercih ederim.

Bize ne Özyer in aldığı maaştan neleri konuşuyoruz ya, arkadaşlar hepimiz E.Atamanı tanıyoruz hiçbir zaman Galatsaraylı olduğunu inkar etmedi başka takımları çalıştırırken ancak ne zaman ki çalıştığı takım hedef küçülttü örneğin BJK bıraktı o kulübü eğer o şartlarda Arroyo-Hawkins li kadroda küçülmeye gidilmeseydi Ergin Hoca haklı olarak bize gelmezdi elinde halihazırda başarılı bir kadro varken.

E.Ataman istifa etmediği sürece sıkıntıya gerek yok hedefler küçülmemiş demektir...

GS'de klüp yönetimi : Futbolda paraları paraları saç,saç,saç - ma, saçma!
(Eray,Hakan Balta,Yekta,Danny,Şecu,Aydın,Umut,Selçuk,Burak vs.) bunların hepsine başarısız geçen sezonun ardından paraları afedersiniz bok gibi saç.
Ama iş son 4-5 yılı başarılı geçen bir basketbol şubesine gelince küçülmeye git.
Sevsinler sizin klüp yöneticiliğinizi.

Kendi holdinglerinde emekçileri sendikasız,ağır çalışma koşullarında üç kuruşa çalıştır. Onlar üzerinden milyon dolarlar kazan. İş spor klübü yönetimine gelince 2 kuruşluk adama 10 kuruş vermekten geri kalma.

Hele son cümlene aynen katılıyorum.Zenginlik böyle oluyor zaten,emegi sömür parayı sen götür.

Haksızlıklar için yaşasın isyan !

Önümüzdeki sezon Takımımız aşağı yukarı belli sayılır resmi açıklama olmasada

Arroyo - Nolan - Ender
Sinan - Pocius - Aradori
Micov - Cenk
Zoran Erceg - Kerem Gönlüm
Furkan Aldemir - Nathan Jawaii

Ergin Ataman

Hayırlı olsun şimdiden lig şampiyonu final four adayı :):)

Nathan Jawai'yi 8. yabancı olarak kabul ederim ama as pivot olarak gelmesi çok riskli. Sezon içinde çok ağlarız.

Jawai fedakarlık yapsın. Garanti ücretini çok düşük tutsunlar ama maç başına sağlam para verilsin. Sakat adama garanti ücret vermeye ve sağlıklı olacakmış gibi plan yapmaya gerek yok.

Biri onlara bunu yazmış. Onlar böyle bir şey dememiş yani.

Bu oyuncuların çoğu çeşitli mecralarda açıklamalar yaptılar anlaştıklarına dair. Bu durumda adamlarla anlaşmışken yarı yolda bırakmak avrupa basketbol piyasasında Galatasaray'ın güvenilirliğini sıfıra indirir. Bu yönetim taraftarına her türlü madrabazlığı yapıyor ama Galatasaray'ın adını yıpratma hakları olmadığını bilmeleri gerek.

Bu oyuncuların çoğu çeşitli mecralarda açıklamalar yaptılar anlaştıklarına dair. Bu durumda adamlarla anlaşmışken yarı yolda bırakmak avrupa basketbol piyasasında Galatasaray'ın güvenilirliğini sıfıra indirir. Bu yönetim taraftarına her türlü madrabazlığı yapıyor ama Galatasaray'ın adını yıpratma hakları olmadığını bilmeleri gerek.

Zaten öyle bir şey olduğunu da düşünmüyorum. Burada ki arkadaşlar biraz fazla paniğiz bu konularda.

Misko4Raznatovic @MiskoRaznatovic · 14 Tem
Vladimir Micov, will join Galatasaray Liv Hospital!

Micov'un menajerinin, yani Misko'nun 14 Temmuz'da attığı tweet. Misko'nun bu piyasadaki en kurt adamlardan biri olduğunu söylemeye gerek yok sanırım.

O onu demiş, bu bunu demişlerle, kendi kendimizi daha fazla sıkıntıya sokmaya gerek yok. Çok güvenilecek bir şubemiz yok, bu konuda hem fikirim. Ama buluttan nem kapacak kıvama gelmişken, haber kaynaklarını biraz daha gözden geçirelim. Zaten şu durumda da çok uzun sürmez bence, biraz daha bekleyelim neler olacak görelim. Ben "bitti" gözüyle baktığımız transferlerde bir sorun olacağını düşünmüyorum, zira bu oyuncuların hepsi, ya kendi dilinden, yada menajerinin dilinden olayı duyurdu. Bu işten dönüş öyle kolay olmaz.

Amacı ne abi bu yönetimin, bu şubenin ben anlamıyorum. Şu bütçeyle Aradori-Pocius-Micov gibi üç değerli kısayla anlaşma aşamasına gelmişsin, üçünün toplam maliyeti 2 milyon euro bile etmiyor ama sen hala işi ağırdan alıyorsun, biz de salak salak dedikodularla "acaba?" diyoruz burda. Daha ucuzuna daha iyisini bulma imkanın yok, Ağustos ayına girmişiz piyasa bitmiş tükenmiş.

1,5 ay geçmiş hala "mevcut bütçeyle en iyisini kurmak için..." bilmem ne. Şubenin koordinatörü bir de kontratlı oyunculardan indirim istiyor, onlar da arıza çıkarırsa elde oyuncu kalmayacak.

Yapacağınız işe tüküreyim.

Sponsor açıklandıktan sonra hepsi birlikte açıklanıcak ben birinin bile iptal olacağını sanmıyorum zaten aksi bi durumda ergin hoca istifa eder açık ve net zannimca önümüzdeki hafta hepsi açıklanır benim şahsen bi şüphem yok micov pocius aradori jawaii nolan arroyo erceg yabancı rotasyonu ender sinan cenk furkan kerem g . Türk rotasyonu ...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...