2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Facebook'taki 192binlik Galatasaray Basketbol sayfasinin adminlerinden biri cok emin konusuyor. Kimden aliyor bu bilgileri de bu kadar emin? Murat Ozyer'in aciklamalari ile ilgili bir gonderinin altina Micov maliyetinden gidebilir, yerine baskasi alinacak yazmis.

Bu Facebook'taki 192binlik Galatasaray Basketbol sayfasinin adminlerinden biri cok emin konusuyor. Kimden aliyor bu bilgileri de bu kadar emin? Murat Ozyer'in aciklamalari ile ilgili bir gonderinin altina Micov maliyetinden gidebilir, yerine baskasi alinacak yazmis.

Ben de baktım şimdi, "yerine başkası alınabilir" yazmış. Umarım çoğu duyumcu gibi üfürüyordur, Micov gibi bir silahı elden kaçırmayalım göz göre göre.

Ya sabır, ne diyeyim.

Durum tam rezalet.Transfer bekleme süreci öyleydi tam rahat nefes aldık dedik yine eski moda girdik.Rakipler nerede biz neredeyiz.Büyüklük böyle olmaz

Olur da Erceg indirim teklifini kabul etmez ve giderse forumun %90'i sevinir heralde. Giderse de takimimiz adina guzel olur bence. Gerci transferde cok geciktik piyasada kimler var arastirmak gerek.

Anlaşılan o ki, bu sene futbol da 4. yıldız her şeyden önemli o yüzden bütün kaynaklar o tarafa aktarılacak, bütün amatör şubeler aç kalacak. Başkan kendine göre haklı tabi basketbol da başarıdan ziyade 4. yıldızı takarsa taraftarın gönlünde daha fazla prim yapacak. Baksanıza Eskişehir Başkanı 20 Milyon TL istiyormuş Tarık ve Erkan için." Seve seve de alacaklar"(Artık siz doğrusunu anlayın) demiş. O parayı veren yönetim Galatasaray'a ihanet etmiştir arkadaşlar. O paralar kimsenin babasının parası değil, kendi şirketlerine böyle yatırımlar yaparlar mı hiç? Asla yapmazlar.

Galatasaray Basketbol sayfasında yönetici arkadaşlarımdan biri görüş belirtmiş. Biri yazmış çakal, diğeri yazmış üfürükçü. Net bir bilgi yazmamış, anlayamıyor musunuz? Ayrıca o yorum editlenmemiş. Bir yorum üzerinden nelerle itham ediliyoruz...

Basketbol camiası (Galatasaray değil) içerisinden bir tanıdığımla konuşma fırsatı buldum bugün. Bazı gelişmeler duyduğunu söyledi bu öğlen. Gerçi bunu söyleyen tanıdığım ısrarla Ergin Ataman'ın Samuels'i istediğini söylüyordu uzun zamandır. ( artık o da vazgeçmiş) Murat Özyer'in dediğinin aksine bugün duyduğum Sinan Güler dışında hiç kimse feda dememiş. Pocius, Kerem Gönlüm, Aradori en kesin transferlerimizmiş. Micov için ben de çok olumlu şeyler duymadım maalesef. Ve galiba Ağustos ortasına kadar anlaşmadan iki tarafında çıkışı varmış. Eğer Jawai ile imza atılırsa başka 4-5 transferi de düşünülmüyormuş ki ben en çok bu konuda sıkıntı yaşayacağımızı düşünüyorum. Dediğim gibi yazdıklarım %100 doğru diye bir şey yok, önümde olmayan Samuels transferi var.

Pociuse 600 bin euro verip Micov'un 800 bin eurosu için transferden vazgeçmek akıl almaz bi iş olur. Şu şartlarda Marko'nun yerine Micov'dan iyisini de bulmamız imkansız.

Allah sabır versin hepimize, her gün ayrı bir haberle akıl sağlığımız sınanıyor Murat özyer ve ekibi sayesinde.

Mesajımı bir türlü düzenleyemedim bir daha mesaj atmak durumundayım, eğer illa birinden vazgeçilecekse bu isim Pocius olmalı. Hem Aradori hem de Micov 2 ve 3 için ideal isimler.

Hoş, bu maliyete Pocius da transfer edilmeli ama transfer stratejimiz taraftarı çıldırtmaktan öteye geçmediği için ne desem boş.

Micov transferi olmazsa çok büyük sıkıntılar yaşarız . Bu zamana kadar Micov transfer haberleri durmuştu , Real teklifini geri çevirdi bence bir anlaşma yapılmıştır ve bu anlaşmadan çıkmak bizim için çok zor olacaktır.

1 hafta önce acaba bomba transfer kim olacak diye konuşurken ki bomba olayı herhangi birinin ortaya attığı duyum değil bizzat şube sorumlusu Özyer'in attığı tivitken şimdi eldeki yapılan en iyi transferden vazgeçilebilir haberleri dolaşıyor. Gerçekten rezillik oğlu rezillik. Ne olurdu belli bir standart düzen içinde işleyen bir basketbol şubemiz olsaydı .

Şu kadar söyleyeyim bu transferlerden bir tanesi yatsın basket takımına desteği askıya alırım.Yüksek maliyetli oyuncu mu aldık? Akıllıca bir iş yapıyorsun sonra gidip bozuyorsun.Çocuk oyuncağı değil bu iş.Bu kadar taraftarın da bir sabrı var.Düzgün yönetilmeyecekse desteklemem.Sonra ızdırap çeken biz oluyoruz.Bakmayın Arroyo olmasa şu takımda çok gerilerde olurduk.Olmadığı zamanları da gördük zaten.O açıdan bu transferler yapılıp eksikler de doldurulmalı artık.Ergin Ataman'ı da harcamasınlar.Böyle iş görmedim ya koskoca Galatasaray nelerle uğraşıyor.Basketbol şubesine üvey evlat muamelesi yapılıyorsa tepkimi koyarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...