2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzun rotasyonunda bence kesinlikle Ege Arar'da olmalı. Hem şutu var, hem ribaunt özelliği var, hemde sırtı dönük oynuyor. Gelişime çok açık bir oyuncu, umarım potansiyelini değerlendirebiliriz.

Birkan Batuk çapraz bağlarından sakatlanmış.Geçmiş olsun.Efeste yerli bir 3 numara eksikliği doğuyor ve Cenk Akyol hala boşta.Bu durum bizle pazarlıkta elini güçlendirecektir.

Zaten şu son yaşanan açıklamalar bütçe vs ile Pleiss transferi mümkün gözükmüyordu ama Barcelona'nın fazlaca uzun adamı oldu tam olarak kimler var. Dorsey, Tomic, Pleiss, Nachbar, Lorbeck ve Lampe hatta papanikolaou yu bazen 4 oynatıyorlar. Lampe barcadan kaç para alıyordu, buyout olur mu bilmiorum ama şuan kadrolarında fazlalık gibi. Gerçi o uzunlardan dorseyi isterdim Jawai'nin kalacağını düşünerek.
Basketbolda şu sponsor bir bulunsa da bizde önümüze bakabilsek... Ben Jawai sağlıklı maçlar çıkarılırsa Jawai ile devam edileceğini top eight döneminde belki bi uzun takviyesi daha yapılacağını düşünüyorum.

Zaten şu son yaşanan açıklamalar bütçe vs ile Pleiss transferi mümkün gözükmüyordu ama Barcelona'nın fazlaca uzun adamı oldu tam olarak kimler var. Dorsey, Tomic, Pleiss, Nachbar, Lorbeck ve Lampe hatta papanikolaou yu bazen 4 oynatıyorlar. Lampe barcadan kaç para alıyordu, buyout olur mu bilmiorum ama şuan kadrolarında fazlalık gibi. Gerçi o uzunlardan dorseyi isterdim Jawai'nin kalacağını düşünerek.
Basketbolda şu sponsor bir bulunsa da bizde önümüze bakabilsek... Ben Jawai sağlıklı maçlar çıkarılırsa Jawai ile devam edileceğini top eight döneminde belki bi uzun takviyesi daha yapılacağını düşünüyorum.

Dorsey NBA'ya gitti.

Jawai riskini alacaksak Jamont riskini de alalım.

Nolan ve Pocius'dan vazgeçip Jamont'a yönelelim. Böylece bütçemiz de uygun olur.

Eğer Jawai,yabancı uzun ve genç uzun alınacaksa Erceg'den vazgeçilecek sanırım.

Arroyo-Jamont-Ender
Sinan-Aradori
Micov-Cenk
Yabancı uzun-KG-Genç uzun
Jawai-Furkan

Jawai riskini alacaksak Jamont riskini de alalım.

Nolan ve Pocius'dan vazgeçip Jamont'a yönelelim. Böylece bütçemiz de uygun olur.

Eğer Jawai,yabancı uzun ve genç uzun alınacaksa Erceg'den vazgeçilecek sanırım.

Arroyo-Jamont-Ender
Sinan-Aradori
Micov-Cenk
Yabancı uzun-KG-Genç uzun
Jawai-Furkan

Erceg bizim kontratlı oyuncumuz nasıl gidecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...