Erceg bizim kontratlı oyuncumuz nasıl gidecek?
Ben gitmesi taraftarı değilim.
Keşke kalsa.
Ama Eyüp Yıldız'in dediklerinden bunu çıkardım.
Indirimi kabul etmeyecek gibime geliyor.
Erceg bizim kontratlı oyuncumuz nasıl gidecek?
Bu forumda anlamadığım 2 olay var. Biri her olumsuzluğun Murat Özyer'den bilinmesi. İkincisi Erceg'in yerin dibine sokulması. Tamam eksikleri olduğunu herkes biliyor da takım anlaştığı oyuncuları açıklayamazken Erceg gitsin demek de çok abes.
Çoğu kişi burun kıvırsa da Erceg bu takımın en önemli şut silahlarından biri. Ve sorumluluk alırken onun kadar soğukkanlısını da bulmak zor.
Ayrıca TOP 16'dan itibaren gayet dde iyi oynadığını düşünüyorum Erceg'in. Umarım sorun olmadan takımda kalır, Ergin hoca da tutuyor zaten Erceg'i.
Bütün transferleri iptal edin Furkan korkmazı alalım yaklaşık 3 maç izledimm müthiş şutör iyi savunmaci atletik cenki gonderin furkani alin hem 10 da 1 fiyatina mal olur hemde gelecegin yildizi açık ve net Ege arar kesinlikle A takıma yükselmeli
Arroyo Ender Smith
Aradori pocuis sinan
Tolga micov
Erceg kerem gonlum
Furkan jawaii Ege arar
Maliyet düştü ege hem dış şutu olan hem ribaundcu hem sırtı dönük oynuyan müthiş yetenek furkan Aldemirden bi gömlek daha kalite çocuğu kazanmak şart
Burun kıvıranlar elimizdeki bütçeyle yerine alınabilecek bir oyuncu söyleyebilir mi?