2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İndirimi kabul etmeyen oyuncunun sözleşmesi kendiliğinden fesih mi ediliyor anlamadım bu mantığı,kabul etmezse aldığı ücretten oynamaya devam eder,sezon sonu kontratı bitince de yollar ayrılır.

Bu forumda anlamadığım 2 olay var. Biri her olumsuzluğun Murat Özyer'den bilinmesi. İkincisi Erceg'in yerin dibine sokulması. Tamam eksikleri olduğunu herkes biliyor da takım anlaştığı oyuncuları açıklayamazken Erceg gitsin demek de çok abes.

Bu forumda anlamadığım 2 olay var. Biri her olumsuzluğun Murat Özyer'den bilinmesi. İkincisi Erceg'in yerin dibine sokulması. Tamam eksikleri olduğunu herkes biliyor da takım anlaştığı oyuncuları açıklayamazken Erceg gitsin demek de çok abes.

Biz murat özyere sayıyoruzda bunlara sebeb olduğu için saymıyoruz.Senelerdir bu şube başarılara rağmen hala berbat yönetilmesine karşın takımın başında gitmeyip istifa etmeyişi bizi rahatsız ediyor.Herkesin bir gururu var bu takımın başında hala herşeyi bildiğin halde duruyorsan eğer ee kusura bakma ozamanda ben seni suçlarım.Yani bizim şubede çıkarlar ve ceplerine para indiren insanlar olup profesyonel yöneticilerimiz olsa şimdi biz bu hale düşermiydik.Ünal başgan daha futbol takımına sponsor bulamadı daha basket takımına bulucaklar pehh.

Bu kadar basiretsiz yönetimimiz olamaz ya.Galatasaray deyince artık aklıma direk yönetim geliyor ne basketci ne futbolcu direk beceriksizliklerden kaybedilen paralar aklıma geliyor.

Lampe mi Erceg'ten ucuza oynayacak? Erceg indirimi kabul etmedi diyelim, sözleşmesini bedavaya mı fesh edicez sanki? Bunlar mantıklı düşünceler değil.

Kerem Kanter genc millilerimizin sampiyonlugunda cok iyi performans sergilemisti. Bizimle antremanlara ciktigi konusuluyordu. Uzun pozisyonu icin cok iyi bir isim bizim adimiza.

Eli Holman yaz liginde parlayamadı çok ucuza alınır ve Jawai riskide alınır onunla birlikte...Harikada bir rotasyon olur...

Arroyo-N.Smith-Ender
Aradori-Pocius-Cenk
Micov-Cenk
Erceg-Kerem
E.Holman-Furkan-jawai

Çoğu kişi burun kıvırsa da Erceg bu takımın en önemli şut silahlarından biri. Ve sorumluluk alırken onun kadar soğukkanlısını da bulmak zor.

Ayrıca TOP 16'dan itibaren gayet dde iyi oynadığını düşünüyorum Erceg'in. Umarım sorun olmadan takımda kalır, Ergin hoca da tutuyor zaten Erceg'i.

Çoğu kişi burun kıvırsa da Erceg bu takımın en önemli şut silahlarından biri. Ve sorumluluk alırken onun kadar soğukkanlısını da bulmak zor.

Ayrıca TOP 16'dan itibaren gayet dde iyi oynadığını düşünüyorum Erceg'in. Umarım sorun olmadan takımda kalır, Ergin hoca da tutuyor zaten Erceg'i.

Burun kıvıranlar elimizdeki bütçeyle yerine alınabilecek bir oyuncu söyleyebilir mi?

2014 FIBA Basketball World Cup - Serbia - FIBA.com

Fiba'nın sitesinde Micov^'un takımı olarak biz görüküyoruz.

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Murat Özyer tamam iyi bir yöneteci değil ama herşeyi'de ondan sorumlu tutmamalıyız. Özyerden önce Murat Tümer vardı. Bu forumda ben dahil herkes ona saydırıyordu. O koltuğa kim geçerse geçsin durumu pek farklı olmayacaktır. Bu yüzden eleştirmeyeceğim Özyeri. Kim gelirse gelsin yine eleştireceğiz biz.

Yahu olayları anlamanız gerektiği gibi değil de, anlamak istediğiniz gibi anlayıp sizin istediğiniz gibi olmayınca millete sallamak yerine doğruyu anlamayı öğrenseniz keşke. Erceg'in bir yere gittiği yok indirimi de kabul edecektir. Ha etmezse biz yine aynı parayı ödeyeceğiz Erceg'e. Çünkü kapı gibi sözleşmesi var. 1.1 milyon euro verip feshedemeyeceğine göre devam edeceksin Erceg'le. Adamı gönderip yerine uzun bile aramaya başlamışsınız :)

Hala Pocius iptal olsun diyen var çok ilginc. Marko gitti şu an onun isirganliginda bir oyuncu olarak bir Pocius var elimizde. Ne demek gitsin? Pocius enerji katacak bu sene. Yemişim Jamont'u. Allah'in paragözü icin Pocius mu iptal olacak!

Jawai'li yani bildiğimiz ismiyle çakma Orlando'da diyebileceğimiz sistemle oynayacaksak Erceg kesinlikle şart.Sistemin temel parçalarından birisi olur.Yerine koyabileceğimiz bir oyuncu yok zaten yapamadığımız Pivot hamlesinden de görüldüğü üzere.

Jawai kalıyorsa Furkan yetmez yada Jawai'den minimum 20-25 dk istiyoruz demektir ki mümkün gözükmüyor.Sadece EL için 4-5 oynayabilen bir uzun hamlesi gelse hiç fena olmaz tecrubeli bir oyuncu alınabilir.

Macvan'ın kontratı nasıldı acaba, ne kadardı yıllık hatırlayan var mı? Eğer Jawai riskini alacaksak Macvan'ı da tutup 4-5 rotasyonunu rahatlatalım.

Bütün transferleri iptal edin Furkan korkmazı alalım yaklaşık 3 maç izledimm müthiş şutör iyi savunmaci atletik cenki gonderin furkani alin hem 10 da 1 fiyatina mal olur hemde gelecegin yildizi açık ve net Ege arar kesinlikle A takıma yükselmeli

Arroyo Ender Smith
Aradori pocuis sinan
Tolga micov
Erceg kerem gonlum
Furkan jawaii Ege arar

Maliyet düştü ege hem dış şutu olan hem ribaundcu hem sırtı dönük oynuyan müthiş yetenek furkan Aldemirden bi gömlek daha kalite çocuğu kazanmak şart

Efes'te zaten benim gençler üzerine kuracağım projemin en önemli temel taşlarından birine Galatasaray teklif yapsada satsam diye bekliyor.

TRTSpor'da Gençler finali oynanırken Altan Tanrıkulu basketbol yorumluyordu. Gençlerden girdiler GS'ın küçülmesinden çıktılar. Birde artist artist küçülmeyi taraftar yanlış anlıyor diyor. Bütçe kesintisi diyor. Ergin BJK'da 3 kupa aldı falan diyor. En sonunda da GS küçüldü ama Micov'u aldı diyor. Buraya kadar eyvallah. Sonra Micov'u tanıtırken CSKA'da Teodosic'i yedek bırakan oyun kurucu diyor. Şu kafaların basketbol yorumladığı ülkede Gençler şampiyonlukları falan büyük iş. Ege dışında oyuncumuzun olmaması da bizim takımın ayıbı.

Burun kıvıranlar elimizdeki bütçeyle yerine alınabilecek bir oyuncu söyleyebilir mi?

Erceg ayrılırsa elimizdeki bütçeyle ekstradan bir oyuncu almak zorunda kalmıyoruz çünkü haliyle Erceg e ödeme yapmak zorunda kalmıyoruz.

Ve evet, Erceg in aldığı paraya değil ondan istenen muhtemel indirimden sonra kalacak paraya bile alınabilecek iyi oyuncular var, pf pozisyonuna alınabilecek oyuncuları daha önceki bir girdimde yazmıştım, hepsi de onun aldığının yarısına oynayacak oyuncular. Ha Erceg elbette yabancı sınırlamasının olmadığı ve 4 numaranın sağlam bir oyuncuya emanet edildiği bir takımda o pozisyonda maç başına 10-15 dakika süre alıp kendine hazırlanan setleri bitirecek bir oyuncu olabilir. Erceg Macvan kazması gibi bir balon değildir ama takım kimyasına uymayacak gibi diye geldiğinde de söylemiştim.

Hala inatla Macvan diyenler de var, hayır adam Cevher Özer in oynadığının yarısı kadar oynasa ve biraz da potansiyeli olsa içim yanmayacak. Adam estetiğe ve basketbol fundamental ine tepki olarak doğmuş.

Daha önce yazıldıysa kusura bakmayın ama Tolga Geçim size de Ersan İlyasova'yı hatırlatıyor mu?

Üstelik penetre açısından da artısı var.

Erceg niye ayrılacak afedersiniz? Ayrılacağına indirim yapar.Ayrıca niye indirim yapsın profosyonel düşünürse paşa paşa parasınıda alır yani.Bence boş ihtimalleri geçelim.Erceg indirime gitmezse benim anladığım transfer edilen oyuncularda sıkıntı olabilir.Ayrıca Arroyo'da indirime gitmez adam son baharlarını yaşıyor.Bunlar indirime gitmezse kalır ama bir ayrılık olursa yeni transferlerden biri iptal olur.Umuyorum şu konu bir an önce halledilip transferler resmi siteden açıklanır çok uzadı artık çok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...