2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Jawai 3 dk 21 snde 2 sayi 1 ribaund 1 asistle oynadi.

Aron Baynes 14 sayi 12 ribaund. Gel zalımın oğlu.

FIBA LiveStats

Jawai henüz hazır değil koç çok az süre veriyor . Jawai'de zorlanıyor özellikle ikili oyun savunmalarında vs. Bu Jawai'nin hazır olmayacağı anlamına gelmiyor geçen sene bize geldiğinde de ilk etapta hazır değildi ve kötü maçlar çıkartıyordu.Ama Jawai bir risktir,şu kadroya çok sağlam bir pivot koymuş olabilsek takım seviye atlayacak.Pota altını karartabilecek teknik(4 out 1in e uyum sağlayacak post oyunu iyi) bir uzun bizi başka seviye götürür.Baktığımızda Avrupa piyasasında pek bu tip uzun kalmadı kaliteli uzunlar hep NBA yolunu tutuyor.Bu bağlamda NBA pazarından birşeyler koparabilsek çok iyi olacak,burada yazıp çiziyoruz ama kulüp Muscala,Baynes,Hamilton tipi hamleleri düşünüyor mu belli değil, belkide boşa yazıp çiziyoruz.

Avustralya'nın maçlarını izledim Aron Baynes Avrupa'da çok etkili olabilecek bir uzun , ribaundlara hakim,post oyunu var,orta mesafe atabiliyor ve gayet kalın. Pivot konusunda duyumu olan da yok sanırım ya da olanlar söylerse çok iyi olur :)

FIBA LiveStats

Jawai henüz hazır değil koç çok az süre veriyor . Jawai'de zorlanıyor özellikle ikili oyun savunmalarında vs. Bu Jawai'nin hazır olmayacağı anlamına gelmiyor geçen sene bize geldiğinde de ilk etapta hazır değildi ve kötü maçlar çıkartıyordu.Ama Jawai bir risktir,şu kadroya çok sağlam bir pivot koymuş olabilsek takım seviye atlayacak.Pota altını karartabilecek teknik(4 out 1in e uyum sağlayacak post oyunu iyi) bir uzun bizi başka seviye götürür.Baktığımızda Avrupa piyasasında pek bu tip uzun kalmadı kaliteli uzunlar hep NBA yolunu tutuyor.Bu bağlamda NBA pazarından birşeyler koparabilsek çok iyi olacak,burada yazıp çiziyoruz ama kulüp Muscala,Baynes,Hamilton tipi hamleleri düşünüyor mu belli değil, belkide boşa yazıp çiziyoruz.

Avustralya'nın maçlarını izledim Aron Baynes Avrupa'da çok etkili olabilecek bir uzun , ribaundlara hakim,post oyunu var,orta mesafe atabiliyor ve gayet kalın. Pivot konusunda duyumu olan da yok sanırım ya da olanlar söylerse çok iyi olur :)

Jawai sayesinde maçları izleyince Aron Baynes'i daha da ister oldum. Müthiş maçlar çıkarıyor. NBA maaşı da 780 bin dolarmış. :)

Marici geçen sene takip eden oldu mu aldığı sure ve istatistiktiklere bakınca pek ic açıcı bir sezon geçirmemiş gibi duruyor sankı istatistikler yanıltıcı mı ? Avrupa'dan biri gelecekse bu isim İan Vougioukas olur gibi geiyor bana Laborala gitmedi iki yıl öncede Ergin hoca istemişti ama yıllık 1 milyon Euro'ya Kazan almıştı ama şu an piyasası o düzeyde değildir diye düşünüyorum . Bu arada fiyat tartışmlarındaki rakamlar doğruya yakın ama bence birim ile ilgili karışıklıklar oluyor Euro denilen birimlerin çoğu USD bence mesela Furkan için yıllık 1.3 ya dan1.4 milyon UsD denmişti Euro değil

Vouigoukas Galatasaray 'in maddi durumu sebebiyle gelmek istememis.
Marici geçen sene takip eden oldu mu aldığı sure ve istatistiktiklere bakınca pek ic açıcı bir sezon geçirmemiş gibi duruyor sankı istatistikler yanıltıcı mı ? Avrupa'dan biri gelecekse bu isim İan Vougioukas olur gibi geiyor bana Laborala gitmedi iki yıl öncede Ergin hoca istemişti ama yıllık 1 milyon Euro'ya Kazan almıştı ama şu an piyasası o düzeyde değildir diye düşünüyorum . Bu arada fiyat tartışmlarındaki rakamlar doğruya yakın ama bence birim ile ilgili karışıklıklar oluyor Euro denilen birimlerin çoğu USD bence mesela Furkan için yıllık 1.3 ya dan1.4 milyon UsD denmişti Euro değil

Vouigoukas Galatasaray 'in maddi durumu sebebiyle gelmek istememis.

Ben de okumuştum o haberleri ama ne kadar doğru idi emin değilim daha önemlisi doğru idi ise bile orada kast edilen daha çok maddi belirsizlikti sanki sponsor sorununu gercekten çözdü isek o açıdan sorun kalmamıştır sanırım .Bir de şu an eskisi kadar pahalı olmasa gerek çok pahalı olsa Laboral ilgilenmedi sanırım neticede o pozisyon için aldıkları oyuncu İversonu oldu. Piyasada arz gibi talep de daraldı üstelik oyuncularında da pek seçeneği kalmadı

Maric geçtiğimiz sezon Kuban'da EL maçlarında 60 yüzdeyle oynamış ama 6.1 sayı ortalaması. Tabi ben Maric taraftarı hiç değilim o ayrı. Sanırım P.tesi günü açıklanıyordu pivotumuz, yanılıyormuyum ?

Bence pivot en son açıklanır. Önce sırayla, uzun zamandır beklettikleri Aradori, Micov, Pocius ve Smith'i açıklarlar. :)

Vougioukas icin mali problemler sebebiyle gelmek istemedi dendi ama sponsorluk olayi çözüldügüne göre belki de önüne koz olarak koyabilirler. Stimac da Bayern'le anlaştı zaten.

Elimizde ne vereceği belli olmayan bir Kerem, maalesef ne vereceği belli olan bir Furkan var.Zaten uzun rotasyonumuz 4 kişi.Hala Jawai olur diyenler var ya hey allahım .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...