2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eğer ki bu planlamayı çok güzel bir biçimde rayına oturturlarsa inanılmaz bi iş çıkacak sanırım ortaya.. Sonucta anlaşılan oyuncuları içine sindiremiyen neredeyse hiç yok.. Hele ki üst düzey bir 5 numarada gelirse.. Şampiyonluğum en büyük adayıyız.. Sabırsızlıkla bekliyorum..

Gecen seneki bütçeyi soran arkadas vardı...
Arroyo 1.5 milyon euro ...
Erceg 1.2 milyon euro...
Domercant 1.1 milyon euro ...
Gordon 1.1 milyon euro...
Jawai 1.2 milyon euro...
Sinan 700 bin euro...
Dudley 750 bin euro...
Marko 700 bin dolar ...
Benim bildiklerim bunlar geriye de Ender, Cenk ,Hairston ,Bonsu ,Macvan ,Furkan ,Göksenin kalıyor bunlar da en az 3 milyon euro yapar
bir de antrenör ve ekibi var....
Gecen 15-16 milyon dolar olan bütçe bu sene 10-12 milyon dolar seviyesine çekilmiş olmalı

Gecen seneki bütçeyi soran arkadas vardı...
Arroyo 1.5 milyon euro ...
Erceg 1.2 milyon euro...
Domercant 1.1 milyon euro ...
Gordon 1.1 milyon euro...
Jawai 1.2 milyon euro...
Sinan 700 bin euro...
Dudley 750 bin euro...
Marko 700 bin dolar ...
Benim bildiklerim bunlar geriye de Ender, Cenk ,Hairston ,Bonsu ,Macvan ,Furkan ,Göksenin kalıyor bunlar da en az 3 milyon euro yapar
bir de antrenör ve ekibi var....
Gecen 15-16 milyon dolar olan bütçe bu sene 10-12 milyon dolar seviyesine çekilmiş olmalı

Kesin bilgilerle konusmadığınız için hep tartışma çıkıyor.Bence artık bu tartışma bitmeli abi.Çünkü Kap'a bildirilen bir şey yok ki.Mesela Sportando Jawai için geçen sene 550k dolar aldığını yazmıştı.Sen 1.2 m euro yazmışsın ki arada ciddi fark var.Marko Sinan Arroyo söylenenlere göre rakam doğru ancak Euro değil Dolar aldıklarını biliyoruz.Bunlar ciddi farklar.

Euro 3, dolar 2 TL, bir buçuk katı :) Jawai, Domercant hatta Macvan çok yüklü sözleşmelerle geldiler ... Erceg ve Gordon zaten biliniyor.

Bu sezon takım beni ciddi anlamda heycanlandırıyor . Ozellikle kısa rotasyonumuz ,Arroyo-Smith-Aradori-Pocius-Micov cok iyi duruyor . . Pocius transferi hakkında bir roportaj vermis ve diger transferimiz Nolan Smith'in de önümüzdeki sene Galatasaray forması giyecegi kesinleşmiş oldu .

realgm basketball ile geçtiğimiz hafta bir röportaj gerçekleştirmiş olan yeni oyuncumuz.

http://basketball.realgm.com/...Pocius-Of-Galatasary

bizi en çok ilgilendiren satır başlarını çevireceğim.

real gm: ...galatasaray'a gelirsek. neden galatasaray'a gitmeye karar verdin? onların bu yaz gerçekleştirdiği transferlere göz atabildin mi?
pocius: bu reddedemeyeceğim harika bir teklifti. koçla* da konuştum ve beni galatasaray'da oynarken görmeyi gerçekten istiyordu. galatasaray'a gitmemek için herhangi bir neden görmedim.
istanbul'da sağlık kontrolünden geçerken antrenörlerle görüştüm ve orada bana kadronun nasıl olacağını söylediler. tamamı resmi olarak açıklanmasa da, neredeyse hepsi isim olarak tanıdığım oyuncular. bazılarını kişisel olarak da tanıyorum örneğin nolan smith duke'da oynarken 3 sene boyunca takım arkadaşımdı. takım oldukça iyi olacak ancak benim için daha önemlisi koçun beni beğenmesi ve takımında görmek istemesi. her şeyi araştırdım ve şuana kadar her şey iyi görünüyor.

bu arada oyun karakteriyle ilgili ufak bir soruda, artık eskisi gibi delici değil de daha çok şut ve pas opsiyonlarını düşünen olgun bir oyuncuya dönüşmesine değiniyorlar. pocius da buna katıldığını ve geçirdiği sakatlıkların ayrıca eskisi kadar genç olmamasının kendini değiştirdiğinden bahsediyor.

Ergin Hoca, Dudley'i kadroda düşünmediyse, bir bildiği vardır bence... Yakında 33 yaşına girecek ve sakatlıktan döndüğünde hiç iyi ışık vermemişti.

Bu arada, geçen sezon Yeşilgiresun'daki performansı ile dikkat çeken Josh Heytvelt, Japanyo'dan Hitachi'ye transfer olmuş. BBL takımları bu adamı nasıl kapamadı, hayret ediyorum? :)

Josh Heytvelt signs with Hitachi

Bence Micov - Cenk - Aradori - Sinan hatta Nolan Smithnde 2 numara oynayabildiğini düşünürsek yeterli Pocius yerine bir uzun daha almalıyız milli maçlarda Furkan ve Keremi izliyoruz bu oyunculara 20şer dakika süre vermek EL de neredeyse imkansız. 4 kısalı sistemde bana göre geçici bir çözüm kriz anlarda 3-4 dakika oynanabilir ama uzun vadede başarızlık garantili hele ki bizim kadrodaki atletizmden yoksun kısalar varken (Nolan Smith hariç) geriye kalan hiçbiri atlet değil.

OLY nin 2 ve Maccabinin son şampiyonluklarını iyi irdelemek lazım Atletizm ön plandaydı. OLY Papanikalou yerine Lojeskiyi aldı, Dorsey-Hines gitti adını unuttuğum 4 numara oynayan tek özelliği dipten 3 sayılık atmak olan birini getirdiler halleri ortada.

Takımın atletizmini yükseltmemiz gerekiyor. Pociustan vazgeçip alınacak pivotun yanına bu özelliklere sahip birde 4 numara alınmalı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...