Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Pocius akıl olarak üstün kabul, yalnız ısrarla özellikle hücumda sürekli ölü noktalara yöneliyor ve sorumluluktan kaçıyor. Bence bu sene bizi en çok mutlu edecek oyuncu Carlos ile beraber Nolan olabilir. Maalesef diğer transferlerimizde bu delicilik özelliği mevcut değil.
katılıyorum . Litvanya'nın çoğu hazırlık maçını izledim. Pocius oyun içerisinde çok iyi işler yapıyor , atletizmini ve penetresini iyi kullanıyor.Savunmada çok istekli perdelere takılmadan el kol gösteriyor sürekli. Şut performansı kendi seviyesinin altında şu anda biraz daha yüzdeli olduğu takdirde(ki tanıyoruz Pocius'u) çok önemli silah olacak. Benchten gelip önemli katkı verecek çok önemli rol oyuncusu izlenimi veriyor şu anda.
Ergin hoca, Furkan a milli takimda da tahammül edemiyor. Hemen kenara aldi ve sure vermedi.3.uzun olarak goruyor. Yanlizca 3 ay once Furkan a 1.3 m. Euro yillik anlasma verilirken, hocaya hic sorulmadi mi acaba? Hic zannetmiyorum. Furkan olayi, bir anlik akil tutulmasi heralde.