2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Micov'u canlı izlemek isteyene Serbia - Argentina Sırbistan-Arjantin. Ntvspor yayınlayacağı için çok dikkatli izleyemiyorum bizim maçtan kalan vakitlerde bakıyorum . Sırpların ağır üstünlüğü var .

Jawai 3 maç kötü oynuyor en kötü oyuncu oluyor , smaç basıyor aslında olabilir oluyor . Jawai için turnuvayı beklemek gerekir tabi alternatif isimler için süre daralmış oluyor. Voigoukas 'ın şimdiye kadar hiçbir takımla anlaşamamış olması enteresan.

İsmail Şenol'un bilgisi umarım biz kaynaklıdır, Raduljica baya iyi bi sürpriz olur.

Cenk'in Efes'e gidişine üzüldüm. Umarım doğru değildir diyeceğim ama...

İsmail Şenol Raduljica ve Vougioukas isimlerini telaffuz etti. Raduljica'nın Avrupaya dönme ihtimali var dedi, yanlış hatırlamıyorsam yıllık 1.5mD kazanıyordu. Aldığı dakikaya göre çok verimli oyuncular var Sofo,Jawai,Vougioukas bunlardan dedi . Haber yok , duyum yok İsmail Şenol'un ağzından çıkan kelimelere bakıyoruz :D

Haberde Cenk ve Efes'in 1 yıllığına anlaştığı yazıyor. Sanırım biz daha uzun süreli bir kontrat önermiştik? Buna rağmen Efes'e gitmesi, paranın belirleyici faktör olduğunu gösteriyor.

Ivkoviç, Cenk'in performansını beğenmezse, seneye Daçka'nın yolunu tutar.

Ian Vougouikas'ta Miroslav Raduljica'da bizim ihtiyaçlarımızı karşılayacak, kadroyu tamamlayacak isimler. İkisine de hayır demem.

bizim ihtiyacımız olan ne ? herkese göre değişiyor.Ben post oyunu iyi fakat 22-24 dakikalarda süre alabilecek diğer özellikleri standart bir oyuncu istiyorum.Tabi ki pota altını da karartsın vs ama şartlardan dolayı herşeyi bir arada yapacak oyuncu bakamıyoruz zaten pek Avrupa'da kalmıyor uzunlar vasıflı vasıfsız hepsi NBA'de. Ergin Ataman'ın içeriyi işleyebilecek bir uzun istediğini biliyoruz bu çerçevede Raduljica buna uyuyor mu emin değilim çok çok iyi savunma katkısı veriyor o ayrı.Yani Raduljica ve Vouigoukas benzer tip uzunlar değil. Vouigoukasla ilgileniyordur diye düşünüyorum .

bizim ihtiyacımız olan ne ? herkese göre değişiyor.Ben post oyunu iyi fakat 22-24 dakikalarda süre alabilecek diğer özellikleri standart bir oyuncu istiyorum.Tabi ki pota altını da karartsın vs ama şartlardan dolayı herşeyi bir arada yapacak oyuncu bakamıyoruz zaten pek Avrupa'da kalmıyor uzunlar vasıflı vasıfsız hepsi NBA'de. Ergin Ataman'ın içeriyi işleyebilecek bir uzun istediğini biliyoruz bu çerçevede Raduljica buna uyuyor mu emin değilim çok çok iyi savunma katkısı veriyor o ayrı.Yani Raduljica ve Vouigoukas benzer tip uzunlar değil. Vouigoukasla ilgileniyordur diye düşünüyorum .

İkisi birbirinin muadili uzunlar değil kabul ediyorum ama bence birbirlerine benzer yönleri var. Raduljica biraz daha defansif, Vougouikas daha ofansif kaçıyor. Bana kalırsa bize çember altında iyi bitirebilen, savunmayı üstüne toplayıp diğer oyunculara alan açabilecek bir isim gerekli. 22 dakikanın üstüne çıkmasına gerek yok. Vougouikas hücumda Ergin hocanın isteklerine daha uygun bir isim ama savunmada ve ribaundlarda yumuşak kalıyor. Raduljica ise Vougouikas kadar keskin bir hücumcu değil fakat inanılmaz güçlenmiş NBA'de ve potaya yakın top aldığında oldukça etkili olabiliyor. Bence hücumda oda bize uygun olacaktır ekstradan savunmada da iyi katkı verecektir.Açıkçası ben ikisine de hayır demem. İkisi de beğendiğim oyuncular.

İkisi birbirinin muadili uzunlar değil kabul ediyorum ama bence birbirlerine benzer yönleri var. Raduljica biraz daha defansif, Vougouikas daha ofansif kaçıyor. Bana kalırsa bize çember altında iyi bitirebilen, savunmayı üstüne toplayıp diğer oyunculara alan açabilecek bir isim gerekli. 22 dakikanın üstüne çıkmasına gerek yok. Vougouikas hücumda Ergin hocanın isteklerine daha uygun bir isim ama savunmada ve ribaundlarda yumuşak kalıyor. Raduljica ise Vougouikas kadar keskin bir hücumcu değil fakat inanılmaz güçlenmiş NBA'de ve potaya yakın top aldığında oldukça etkili olabiliyor. Bence hücumda oda bize uygun olacaktır ekstradan savunmada da iyi katkı verecektir.Açıkçası ben ikisine de hayır demem. İkisi de beğendiğim oyuncular.

22-23 dakika dememin sebebi bu tip uzunların 15-16 dk civarında süre aldıkları zaman verimli olmaları,hani bu dakikaların üzerinde daha rahat oynayabilecek birisinin olması tercihimdir. Raduljica konusunda katılıyorum hakikaten çok güçlenmiş,çok fazla saç baş yoldurabilecek bir oyuncu ama içerideki maçlarda muazzam katkı verir seyirci desteğiyle .Fakat post oyununun iyi olduğunu düşünmüyorum. Uzun konusunda turnuvayı izlemek mantıklı olabilir ama bütçemizde ne kadar kaldığını bilmiyoruz.Yani Baynes,Raduljica falan 1- 1.5 arasına oynarlar gibi.Bekliyoruz yapılacak hamleyi gönül ister ki hakikaten fark yaratan bir uzun gelsin çünkü Pocius,Micov gibi çok etkili görev adamlarımız var, burada uzun oyuncumuzun aynı zamanda savunma liderimizin de olması bizi başka seviyeye taşır fakat bütçe-post denklemi göz önüne alındığında pek bu mümkün olmayacak gibi ya da bütçemizde hala yeterli maddiyat var bilmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...