22-23 dakika dememin sebebi bu tip uzunların 15-16 dk civarında süre aldıkları zaman verimli olmaları,hani bu dakikaların üzerinde daha rahat oynayabilecek birisinin olması tercihimdir. Raduljica konusunda katılıyorum hakikaten çok güçlenmiş,çok fazla saç baş yoldurabilecek bir oyuncu ama içerideki maçlarda muazzam katkı verir seyirci desteğiyle .Fakat post oyununun iyi olduğunu düşünmüyorum. Uzun konusunda turnuvayı izlemek mantıklı olabilir ama bütçemizde ne kadar kaldığını bilmiyoruz.Yani Baynes,Raduljica falan 1- 1.5 arasına oynarlar gibi.Bekliyoruz yapılacak hamleyi gönül ister ki hakikaten fark yaratan bir uzun gelsin çünkü Pocius,Micov gibi çok etkili görev adamlarımız var, burada uzun oyuncumuzun aynı zamanda savunma liderimizin de olması bizi başka seviyeye taşır fakat bütçe-post denklemi göz önüne alındığında pek bu mümkün olmayacak gibi ya da bütçemizde hala yeterli maddiyat var bilmiyorum.
Katılıyorum bu tip oyuncular 16-18 dk üzerine çıktığında verimleri düşüyor ama dediğin gibi şu anda 25-30 dakika arasını rahatça oynayabilecek bir oyuncu bulabileceğimizi sanmıyorum zaten gerek olduğunuda düşünmüyorum. Furkan elimizde 20 dakika oynayabilecek kapasitede bir isim. Geçen sene az süre aldığı için koçu hep eleştiriyorduk. Gelen pivotun uzun süre sahada kalmasına gerek yok bence. Şu saatten sonra acele etmemize gerek yok piyasada hala iyi oyuncular var ve zamanla ucuza da kadromuza katabiliriz. Raduljica için keskin bir hücum oyuncusu olmadığını söyledim zaten ama çokta kötü bir post oyuncusu değil bence gücüyle doğru yerde top alırsa iyi skor katkısı yapabilir. Ayrıca savunmamızda da lider rolünü üstlenip bir tık yukarı çekebilir takımı. Vougouikas, Baynes, Raduljica, Muscala, Hamilton, Maric bu isimler bence kadromuzu tamamlayabilecek isimler.