Kimse kusura bakmasın da Galatasaray'a gelmeden önce neydi Cenk, şimdi ney bir inceleyin. Daha önce bizde kiralık oynadığında da en iyi oyununu bizde oynamıştı. Efes'te yine söndü ve bize geldi. Vefa profesyonellikten çok daha önemli bir olgudur. Size göre profesyonellik > vefa olabilir benim için değil. Bu kulüp onu adam ettiyse şu durumda vefa borcunu ödemesi gereken kişi o. Kaçıp gitmek en kolayı. Kaçan adama da yeaa adam gelecegini düşünüyor yeaa diyemem. Ha benim için kadroda olması önemli değil ama Galatasaray kimsenin kariyer basamağı olarak kullanacağı bir kulüp değildir. Herkes haddini bilecek!
Yabancı oyuncuyla kıyaslamanın mantığı yok. Çünkü Aradori, Türkiye'yi Cenk kadar tanıyamaz. Cenk bu ülkede Galatasaray'ın Efes'e veya Fener'e gitmede basamak olmayacağını bilir. Galatasaray'ın ülkedeki en büyük basketbol kültürü olduğunu bilir. En büyük taraftarın bu kulüpte olduğunu bilir. Yani Aradori için Galatasaray bir basamak olabilir ya da öyle görebilir çünkü tanımıyor. Cenk bunları bilmesine rağmen o muameleyi yapamaz. Cenk'e hain demedim ama vefasız ve açgözlüymüş. Bu konudaki fikirlerimi sizin savunucu yorumlarınız değiştirmez.
Ha bir de şunu sorgulayalım. Marko'nun sakat olduğu yarım sezona rağmen dönünce başta Kuban maçı olmak üzere EL, Beşiktaş serisi, Banvit serisi hatta kısmen Fener serisinde bizi ipten alırken 200 bin Euro haklı bir zam beklerken, Cenk playoffta bir iki maç dışında koca sezon naptı da ücretini iki katına çıkaracak zamda bu kadar ısrarcı oldu? Bana bunu açıklarsanız bir daha düşünürüm konu hakkında.
Cenk ne yapsın. Seneye sakatlanır ve spor hayatı biterse yada eski formuna kavuşmaz ise siz mi bakacaksınız ona? Adam kendisine bir değer biçti. Belki de 2 sene düşük rakama oynadı. Takıma katkı verdi ve şu anda kendine bir değer biçti. Bu parayı vermiyoruz, bütçe yeterli değil?
istediğimiz kadar bağırıp çağıralım bu takımın maddi gücü belli. Ülker ve anadolu grubuna karşı yarışmaya çalışıyor. Herkes parası kadar konuşur. Biz de bu para sıkıntısı hep olacağından bu tip oyuncu kaçırmaya devam. Bir de Ermal ile kıyaslamışlar, adam transferin başında bastı gitti. Cenk kimseye imza atmadı başta para demedi. Birkan sakatlanmasa güç yine bizde olurdu. Bu takımın buralara gelmesinde herkesin fedakarlık yapması lazım. Telekom gibi büyük bütçeli firmalar ile ve basketbola yatırım yapan insanlar yada grupla bulamazsak işimiz zor.