2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Raduljica'yla ilgilensek ne güzel olur. Sırtı dönük oyunu da var mis. Stili Semih Erden'i andırıyor biraz ama olsun :)

Son 3-4 gündür bende dile getirmeye çalışıyorum Raduljica'yı. Sırtı dönük oyunu var, her ne kadar yüzdeli bitiremese de post hareketlerini iyi yapıyor, genelde gücüyle oynuyor. Çok yumuşak elleri yok fakat doğru yerde topla buluşturursan skor katkısı alırsın. Savunmada da oldukça etkili. Savunma liderimiz olup orada seviyeyi bir tık yukarı çıkartır.

İsmail Şenol Avrupa'ya dönme ihtimali var demişti, keşke biz ilgilensek.

Azovmash'da bekleneni tam veremiyordu geçen yıl.Ondan önceki yıl Partizanda yedekti.Vasat klüplerde bile tam anlamıyla etkili olamamış vasat bir isim Raduljica.Oğuza üstünlük sağlaması önemli değil

Avrupa'da kendini henüz kanıtlayabilmiş bir oyuncu değil ancak o potansiyeli var bu hazırlık döneminde milli takımda bunu gösterdi bence. Şu dönemde iyi alternatiflerden biri olur.

Aradori'nin rakibi kolaydı.30 farkla kazanmışlar.Pocius'un maçı çekişmeli geçmiş.Onun 11 sayısı benı daha çok sevindirdi.Micov, CSKA'da rol oyuncusu olmaya alışmış.Bize gelince kısa sürede Cantu günlerine dönecektir

Micov şuan kendi pozisyonunda tek başına bizim takımda. Sinan'da şut kullanmıyor pek. Cenk'in attığı zor basketleri görünce üzülmüyor değilim. Micov'un yanına Göktürk'ü koysak onun da üçlük yüzdesi yok denecek kadar az %12...

3 ve 5 numarada zaaflarımız var. Ayrıca Kerem Gönlüm 5 maçtır, 8-10 orta mesafe denedi ben girdiğini görmedim kaçırdı hepsini.

Jawai'nin bugün maçı vardı galiba. Onun istatistikleri nasıl?

Yerli uzun alınacak mı , bi ara alınacak deniliyordu sonra ses seda kesildi ? 4 veya 4.5 oynayacak bir yerli gerekiyor ama yabancı 5 numarayla transfer kapanacak havası var.

Micov geçen sene de ön plana çıkmıyordu pek Sırbistan'da. Micov'dan çok Sırpların oyun sistemiyle ilgili bu. İki sezondur Bogdanovic ve Bjelica üstünden oynuyorlar. Hatta İhsan Bayülken'in de dediği gibi bu iki oyuncu sınırsız krediye sahip. Teodosic de takıma girince o üçü kullanır topları daha çok.

Buna rağmen Micov'un 4 sayı 3 asisti var, toplu eline aldığında kalitesini hemen belli ediyor.

Aradori de beni şaşırtmıyor. İki sezondur gümbür gümbür "geliyorum" mesajı veriyordu zaten, çok formda. Aman nazar değmesin.

Ben Micov'u bayağı beğendim.Çok akıllı oynadı yine.3 numara olarak topa yön vermesi,saha görüşü muazzam.Zaten hiç bir zaman skorer olmadı

Micov, CSKA gibi hücum silahları fazla olan bir takımda Euroleague'de 2 sene de 7 küsür sayı, VTB'de ise 10-11 sayı ortalamayla oynamış bir oyuncu.Bize geldiğinde rahatlıkla çift hanelerde ortalama yakalayacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...