2014-2015 Sezonu Transfer Çalışmaları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
https://www.youtube.com/watch?v=f_r3QeADmBA Pocius'un 6sayısı var highlights ta . Atletizmi sayesinde iyi penetre ediyor.Bugün kaçırıdm izleyemedim maçını ama Pocius çok önemli rol oyuncusu olacağının sinyallerini veriyor hazırlık maçlarında.Savunmada çok arzulu sürekli el kol gösteriyor , 1.96 boyu var 2numara savunmasında ve rakip guard savunmasında etkili oluyor.

Aradori : 17 sayısının yanına 5asist eklemesi çok önemli. Aradori lider vasıflı oyunculardan İtalya'da.Bunu sert EL maçlarında gösterirse hem o hem biz seviye atlayacağız. Arroyo'nun yanına bir lider vasıflı bir kısa eklemek şarttı.İnşallah bu Aradori olacak.

Micov: Saha görüşünün ne kadar iyi olduğunu açık ara belli ediyor.Bu sezon gerçekten oyun aklı çok iyi kısalara sahibiz.Biraz daha hareketli oynayabilir zamanla daha skorer olacağını düşünüyorum.

Gönlüm: Çok kötü oynuyor. İzlediğim tüm hazırlık maçlarında çok kötü oynadı umarım düzelir. .23-24 dakika sahada kalıp hiçbirşey üretemiyor onu geçtim çok iyi bir savunmacı olarak bildiğimiz Gönlüm savunmada çok aksıyor.

https://www.youtube.com/watch?v=f_r3QeADmBA Pocius'un 6sayısı var highlights ta . Atletizmi sayesinde iyi penetre ediyor.Bugün kaçırıdm izleyemedim maçını ama Pocius çok önemli rol oyuncusu olacağının sinyallerini veriyor hazırlık maçlarında.Savunmada çok arzulu sürekli el kol gösteriyor , 1.96 boyu var 2numara savunmasında ve rakip guard savunmasında etkili oluyor.

Aradori : 17 sayısının yanına 5asist eklemesi çok önemli. Aradori lider vasıflı oyunculardan İtalya'da.Bunu sert EL maçlarında gösterirse hem o hem biz seviye atlayacağız. Arroyo'nun yanına bir lider vasıflı bir kısa eklemek şarttı.İnşallah bu Aradori olacak.

Micov: Saha görüşünün ne kadar iyi olduğunu açık ara belli ediyor.Bu sezon gerçekten oyun aklı çok iyi kısalara sahibiz.Biraz daha hareketli oynayabilir zamanla daha skorer olacağını düşünüyorum.

Gönlüm: Çok kötü oynuyor. İzlediğim tüm hazırlık maçlarında çok kötü oynadı umarım düzelir. .23-24 dakika sahada kalıp hiçbirşey üretemiyor onu geçtim çok iyi bir savunmacı olarak bildiğimiz Gönlüm savunmada çok aksıyor.
Yıllardır alamadığımız Kerem Gönlüm sonunda aldığımız sezon elde patlarsa epey can sıkıcı olur.

Yıllardır alamadığımız Kerem Gönlüm sonunda aldığımız sezon elde patlarsa epey can sıkıcı olur.

Valla inş böyle gitmez. Eskiden oyuna girdiğinde hakikaten farkını koyardı ribaund kovalardı , savunmaya direnç getirirdi. Daha iyi olacağını düşünüyorum ama yine uzun rotasyonumuz sıkıntılı.Belki biraz da dakikalarıyla alakalı olabilir İlyasova olsa 14-15 dakika civarı süre alıp rol oyuncusu şeklinde enerji katabilir oyuna ,şu an misyonu biraz daha farklı. Ama ne olursa olsun eski Gönlüm yok şu anda , hareketli 4numaraları savunurken can çekişiyor.

Beyler Cenk bize gelene kadar top mu oynuyordu? Cenk'in gosterdigi gelisimi Aradori gostersin gelecek sene NBA yapar. ( Abartiyorum tabii )

O yuzden Micov'un MT performansini baz almak yanlis olur, Ergin hoca en verimli sekilde kullanir onu.

Ben şahsen CSKA maçlarını takip ediyordum ve ''ulan bu kadar yıldızın arasında Micov kim de sürekli skoru taşıyor'' dediğim çok maç hatırlıyorum EL'de. Pocius, Aradori ve gelince Nolan'ın da performanslarıyla anlaşılan bu sezon çok iyi bir takım kimyamız olacak :)

Sofo Maccabiyle imzalayalı 1 ay oldu ne diyo bu 3puan gene ya ? Düşürmeyin şu adamların sayfasını şuraya beyler adamların işi gücü reyting.Bende takip ediyordum hatta başlarında Haluk Yürekli var epey Gs haberlerini doğru tutturuyorlar ancak ben ''3puan özel :Aysal futbol teknik direktörlüğü için ilk olarak Ataman'ı istemiş ancak Ataman kabul etmemiş'' haberinden sonra unf'lamıştım.Ayrıca imzalamamış olsa bile Jawai 25 dk oynuyabilecek bir pivot değil.Olmaz yani bu iş.

Sofo transferine cok inanmiyorum ama yapilan haber cok mantiksiz bir haber gibi degil.Yani kesinlikle bu boyle degildir denebilecek netlikte bir haber degil.Gonul isterki gelsin.

Oyuncular kendi transferlerini açıklıyor. Ek bütçe oyuncudan istenen indirimle sağlanıyor. Pivot bütçesi kontratı uzatılmayan oyuncunun bütçesiyle büyüyor.. Şaka gibi başladık..

Bu arada dün Avustralya'nın Fransa'yı 76-73 yendiği maçta Baynes 21 sayı 9 ribaundla oynadı. Her maç deli performans ortaya koyuyor. Keşke o gelse demekten alamıyorum kendimi.

Bu arada Zaza'nın performansı küçümsendi burda. Turnuvada tekrar göreceğiz Zaza'nın ne olduğunu. Çekler'e 19 sayı 8 ribaund, Macarlar'a 19 sayı 6 ribaund, Portekiz'e 25 sayı 9 ribaund(22 değil 25 miş). Eurobasket'teki üç maç istatistikleri.

Cenk in gitmesine üzüldüm desem yalan olur.Adam keskin şutör kabul ama defansif hiç bir katkısı yok.

Yani bu devirde bukadar atletizmden uzak olmak ta hiç olmuyordu.

Neyse verdiği katkılardan dolayı genede tşk. ediyorum.Umarım başarılı bir sezon geçirir...

Arroyo - Smith - Ender
Aradori - Sinan
Micov - Pocius
Erceg - Kerem
Pivot - Furkan

Bu tabloda pivotu cok iyi secmeliyiz, net kaliteli bir pivot sart. Madem Cenk'in butceside pivota ayrilacak iyi bir hamle bekliyoruz.

Euroleague'de sorun yok ama TBL'de tribune cikacak 6. yabanci kim olur sizce? Aradori - Sinan - Micov 2-3 pozisyonunda cok eksik kalir bana kalirsa. Zaman zaman Smith - Arroyo - Aradori/Micov seklinde sahada yer aliriz ama yinede yeterli olmaz gibi gozukuyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...