Zisis nerelerde acaba?
Şu an Brose Baskette oynuyor.Zisis nerelerde acaba?
Adem'in yazdığı Jorge Gutierrez uyabilir mi bize savunması sağlam deniyor saha görüşü vs nasıl ?
Şu anda öyle bir çaba içine girecek olursak bunun daha az riskler içeren bir çalışma olması gerektiğini düşünüyorum. Herşeyden önce ligler başladı ve hazırlık süresince takıma katılamamış , geldiğinde içinde bulunduğu yapıya hemen adapte olabilecek birisi alınmalı bana kalırsa. Gutierrez'i çok fazla izlemedim ama madem NBA pazarına yöneliyoruz o halde oradan en az risk içeren oyuncuyu çekip almalıyız. Bu Gutierrez mi emin değilim.
İlk etapta bu takım birşeyleri aşmak için çalışsın , beklentimiz bu yönde olmalı. Takım halinde hareket edip eksik noktalarımız üzerine yoğunlaşalım. Oyuncular bu yönde bir isyan başlatsın veya farkında olsun. Daha sonra transfer olursa olur diye düşünüyorum.
Bildiğim kadarıyla Furkan ülkemize gelirse yalnızca bizde oynayabiliyor yada diğer takımlarda oynaması için bizim iznimiz gerekiyor. Bence bize Ersin'i vermeyen Daçkayı güçlendirmenin ya da ksk'ye Colton İverson'dan sonra bir güçlü oyuncu daha kazandırmanın anlamı yok. Furkan Türkye'de oynayacaksa yalnız bizde oynamalı Avrupa'da oynayacaksa Eurolig kovalamalı. Hele ki Daçka isterse asla ve asla izin verilmemeli. Bu arada ksk dememin sebebi Furkan bu sezonun ücretini Phili'den alacak yani para derdi çok fazla olmayacak bu sezon, onu da belirtmek isterim yanlış hatırlamıyorsam 2.8 M alacak.
Furkanı Barcelona istiyorsa hiç durmasın bence. Bu arada bu forumda bir hazırlık maçını yenildik diye bizi gömüp Daçkayı göklere çıkaranlar olmuştu. Acaba hala aynı fikirdeler mi merak ediyorum.
SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Barca Furkan için en kötü seçenek olur. Adamlar uzun çokluğundan Samuels'i 4 oynatıyor Doellman Tomic Samuels Lawal gibi 4 tane uzun var ki bunların 3 tanesi esasen 5 numara . Barcadaki uzun sevdası nedeniyle kadroya katmak isteyebilriler ama Furkan'ın uzak durması gereken ilk takımdır.