2015-2016 Sezonu Transfer Haberleri ve Kadro Yapılanmamız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkana dacka ve biz teklif yapmisiz. Dackaya giderse bize para verecekler mi? Eger öyle ise oraya gitsin ersini serbest biraksinlar biz ersini alalim. Hem para kazanmis olalim. Oyun kurucu 7.yabanci icin bütce olussun. Yok para gelmeyecekse furkani biz alalim. Lasme 4 de oynar.

Furkana dacka ve biz teklif yapmisiz. Dackaya giderse bize para verecekler mi? Eger öyle ise oraya gitsin ersini serbest biraksinlar biz ersini alalim. Hem para kazanmis olalim. Oyun kurucu 7.yabanci icin bütce olussun. Yok para gelmeyecekse furkani biz alalim. Lasme 4 de oynar.

Giderse para almıyoruz. Yalnızca onların verdiği kontratın aynısını verirsek, öncelik bizde. Kaynak ne acaba

Ergin Ataman: Galatasaray belki kadro olarak ve bütçe olarak Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin altında olsa da şampiyonluğun en büyük adayı.

Bizim bütçe beşiktaşında mı altında yahu ?

Gayet değerli bir rotasyonumuz var. Evet, bir numaradan oyunu yönlendirecek bir saf PG eksikliğimiz var. Ancak şu rotasyondan güzel bir ürün çıkarıp, son vuruşu lig sonuna doğru yapmak daha mantıklı duruyor. Kaldı ki takım içi üretebileceğimiz çözümleri bugün bir ölçüde gördük.

Bu takımdan oyuncu gitmez oyuncu gelir bundan sonra Pargo hamlesi müthiş olurdu şahsen :).
[video=youtube;8Rxu8Xre0l8]https://www.youtube.com/watch?v=8Rxu8Xre0l8[/video]

Ben oyun kurucu hamlesinin geleceğini falan düşünmüyorum gerekte yok bence schlib zaten gayet iyi yönlendiriyor oyunu keza sinan da öyle şafak a biraz daha fazla güvensek kısa rotasyonu nu gayet iyi geçeriz bu sene şimdi mesela hani bir pargo hamlesi gelse hani gelemezde bu bütçe ile geldi diyelim takım da yeniden bir görev dağıtımı olur takimin dengesi bozulur he en başta mccolum yerine pargo olsa eyvallah hiç bir lafım olmaz muazzam bişi olurdu birde bu sezon hakikaten çok karakterli ve taraftarı costuracak bir oyuncu toplulugundan oluşmuş bir takım lasme schlib dorsey sinan Göksenin .Birde bazı maçlarda yine mccollumu ilk 5 beş başlatip ona güven vermemiz lazım bence bir anda Jamal crawford kesilmez çünkü basimiza?

Ben oyun kurucu hamlesinin geleceğini falan düşünmüyorum gerekte yok bence schlib zaten gayet iyi yönlendiriyor oyunu keza sinan da öyle şafak a biraz daha fazla güvensek kısa rotasyonu nu gayet iyi geçeriz bu sene şimdi mesela hani bir pargo hamlesi gelse hani gelemezde bu bütçe ile geldi diyelim takım da yeniden bir görev dağıtımı olur takimin dengesi bozulur he en başta mccolum yerine pargo olsa eyvallah hiç bir lafım olmaz muazzam bişi olurdu birde bu sezon hakikaten çok karakterli ve taraftarı costuracak bir oyuncu toplulugundan oluşmuş bir takım lasme schlib dorsey sinan Göksenin .Birde bazı maçlarda yine mccollumu ilk 5 beş başlatip ona güven vermemiz lazım bence bir anda Jamal crawford kesilmez çünkü basimiza?
Hocam bugün konuşmak haksızlık olacak gibi ama bir pg olsa tadından yenmez bence

SM-A500F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ben oyun kurucu hamlesinin geleceğini falan düşünmüyorum gerekte yok bence schlib zaten gayet iyi yönlendiriyor oyunu keza sinan da öyle şafak a biraz daha fazla güvensek kısa rotasyonu nu gayet iyi geçeriz bu sene şimdi mesela hani bir pargo hamlesi gelse hani gelemezde bu bütçe ile geldi diyelim takım da yeniden bir görev dağıtımı olur takimin dengesi bozulur he en başta mccolum yerine pargo olsa eyvallah hiç bir lafım olmaz muazzam bişi olurdu birde bu sezon hakikaten çok karakterli ve taraftarı costuracak bir oyuncu toplulugundan oluşmuş bir takım lasme schlib dorsey sinan Göksenin .Birde bazı maçlarda yine mccollumu ilk 5 beş başlatip ona güven vermemiz lazım bence bir anda Jamal crawford kesilmez çünkü basimiza😀

Takımın dengesi bozulmaz aksine dahada derli toplu olur Dorsey'i kazanmasıda cabası çünkü kendilerini oynatacak vede havaya sokacak pg arıyor adam,alıştı üst düzey gaurd'larla oynamaya haliyle bunun eksikliğini yaşıyor.(y)

Sadece antrenman rotasyonunda olan Dudley, Daruşşafaka'dan 800bin dolar yıllık alıyormuş. Bu paraları nasıl bu oyunculara veriyorlar anlamak mümkün değil. Kadrolara yazmamak için de 800bin sebep var sanırım.

"Erwin Dudley is getting $800,000 as practice rotation man for Darussafaka. That's $800,000. NOT FOR GAMES. FOR PRACTICE." David Pick

Ergin Hoca bizim takımdan mini bir Chiago Bulls yaratmaya çalışıyor. (Bugünkü değil, 1990'lı yıllardaki gibi). O zamanki C.Bulls'da Jordan, Pipen ve Kukoç takımı yönlendirirdi. Ron Harper gerçek bir oyun kurucu olmadığı gibi sadece topu getirirdi. Keza Steve Kerr'de bencten sadece şut desteği verirdi. İçeride Longley, Rodman, sonraki yılda Brian Williams gibi mücadeleci pivot/forvetler vardı. Bizde de oyunu Sinan, Schilb ve Micov yönlendiriyor. Pota altında mücadeleci pivot/forvetler var. Mccolumn oyunu yönlendirmekten ziyade bencten gelerek skor tehdidi oluştuyor. Oyun kurucun kadar konuş sözünün tek aksini ispatlayan takımdı o Bulls. Bizde de gidişat o yönde. Başarır mıyız bilemem ama şu an için işler yolunda gibi. Oyun kurucusuz da başarılı olabiliriz. Keza Micov ve Schilb oyunu çok iyi yönlendiriyor. Zor bir süreç ama başarılı olabilirsek kimse bizi tutamaz...

Transfer döneminde hoca ilk öncelik olarak Eric Maynor,Pooh Jeter,Jeremy Pargo gibi guardlara yöneldi ki ne kadar doğru seçimler olduğunu şimdi anlıyoruz.Maynor ve Pargo teklifimizle hiç ilgilenmeyip direk Çine gittiler Jeter ise hoca Abd'ye ayağına kadar gitmesine rağmen yan çizdi ve Çine gitti o da.
Bu şartlarda hocamızın Jeter ile bundan sonra çalışmak isteyeceğini düşünmüyorum.

Hocamızın bu kadroya böyle oyun kurucu tercihleri ve bu bütçeyle böyle bir takım oluşturması takdire şayan gerçekten yani Errick yerine yukarıda yazdığım oyunculardan herhangi birinin olmuş olduğu düşünülse çok başka bir seviyede olurduk gerçekten düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor.

Sonra Huertas piyangosu çıktı karşımıza iyi de uğraş verdik ama olmadı geriye Jerome Dyson ve Errick McColum kaldı elimizde malum sezon açılışına da pek bir şey kalmayınca Errick tercihi yapıldı.

Çin ligi bitişinden sonraki 3 aylık süreçte Pargoyu hoca düşünebilir tabi o dönemler için herşey çok erken daha.

Transfer döneminde hoca ilk öncelik olarak Eric Maynor,Pooh Jeter,Jeremy Pargo gibi guardlara yöneldi ki ne kadar doğru seçimler olduğunu şimdi anlıyoruz.Maynor ve Pargo teklifimizle hiç ilgilenmeyip direk Çine gittiler Jeter ise hoca Abd'ye ayağına kadar gitmesine rağmen yan çizdi ve Çine gitti o da.
Bu şartlarda hocamızın Jeter ile bundan sonra çalışmak isteyeceğini düşünmüyorum.

Hocamızın bu kadroya böyle oyun kurucu tercihleri ve bu bütçeyle böyle bir takım oluşturması takdire şayan gerçekten yani Errick yerine yukarıda yazdığım oyunculardan herhangi birinin olmuş olduğu düşünülse çok başka bir seviyede olurduk gerçekten düşüncesi bile beni heyecanlandırıyor.

Sonra Huertas piyangosu çıktı karşımıza iyi de uğraş verdik ama olmadı geriye Jerome Dyson ve Errick McColum kaldı elimizde malum sezon açılışına da pek bir şey kalmayınca Errick tercihi yapıldı.

Çin ligi bitişinden sonraki 3 aylık süreçte Pargoyu hoca düşünebilir tabi o dönemler için herşey çok erken daha.

Pargo gelir Dorseyde ritim tutarsa işte o zamn tek rakibimiz Efes olur belki birde Karşıyaka atletizmi olan fark yaratıyo arkadaş o kadar.

Bu takımdan oyuncu gitmez oyuncu gelir bundan sonra Pargo hamlesi müthiş olurdu şahsen :).
[video=youtube;8Rxu8Xre0l8]https://www.youtube.com/watch?v=8Rxu8Xre0l8[/video]

Bize attığı 3 lük hala aklımda maç sonuna kadar adam 8de 2 üçlük attı geldi son topu soktu çok sövmüştüm.

İnşallah gelirde dağıtır ortalığı reis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...